Fenerbahçe için transferde sürpriz iddialar!
01.12.2022 - 09:27
1/5
Jorge Jesus yönetiminde hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde fırtınalar estiren Fenerbahçe , devre arasında kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarına başladı. Dünya Kupası arasında da çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, teknik direktör Jorge Jesus'un isteği üzerine transferde harekete geçti.

2/5
SAĞ BEKE SÜRPRİZ ADAY
Sarı-Lacivertliler’de bu sezon sağ bekte Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel görev yaptı. Her iki oyuncu da başarılı bir performans sergiledi. Buna rağmen İtalya’dan gelen haberlere göre bu bölgeye bir takviye yapılabilir.

3/5
ROMA'DA KADRO DIŞI
Corriere dello Sport, Roma’da Jose Mourinho’nun kadro dışı bıraktığı Rick Karsdorp için Sarı-Lacivertliler’in devreye girdiğini yazdı. Haberde, Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto’nun 27 yaşındaki oyuncu için kulüp aradığı, Hollanda ve Fransa’dan bazı takımlarla temas kurulduğu belirtildi. Fenerbahçe’nin, Hollandalı futbolcu için harekete geçen son kulüp olduğu belirtildi. Karsdorp’un transfer edilmesi halinde Jesus, Ferdi’yi daha çok sol bek pozisyonunda kullanabilir.

4/5
KÖLN'LÜ YILDIZ TAKİP ALTINDA
Fenerbahçe, ocak ayında önceliği stoper takviyesine verdi. Birçok ismin durumunu soruşturan Sarı-Lacivertliler için Alman basınından Timo Hübers iddiası geldi. Kicker’da yer alan haberde, Kanarya’nın 26 yaşındaki savunmacıyı bir süredir yakından takip ettiği belirtildi. Köln’de forma giyen l.90’lık stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Hübers, şu ana kadar kontratını yenilemeye yanaşmadı. Fenerbahçe, 1 Ocak’tan itibaren yeni sezon için Alman savunmacıyla anlaşma imzalayabilir.

Sarı-Lacivertliler, oyuncuyla el sıkışması halinde, işi ara transfer döneminde bitirmek için Köln ile pazarlık masasına oturmayı planlıyor. Alman ekibi, Hübers’i bonservissiz kaybetmemek için düşük bir bedele ‘evet’ diyebilir.

5/5
RODA'LI ALİ BARAK DA LİSTEDE
Sarı-Lacivertliler, Bucaspor 1928’in sol beki Enes Alıç’tan sonra bir genç oyuncuyu daha takibe aldı. Fenerbahçe, Hollanda’nın Roda takımında forma giyen Ali Barak’ın peşine düştü. 19 yaşındaki sol bek, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için Sarı-Siyahlılar ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Fenerbahçe’nin, Almanya doğumlu olmasına rağmen Türkiye U21 Milli Takımı’nın formasını giyen Ali’nin menacerlik şirketiyle temasa geçtiği kaydedildi. (Fanatik)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol