Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Tak Sepeti Koluna Lider Kendi Koltuğuna
Tak Sepeti Koluna Lider Kendi Koltuğuna
05.11.2014

Hiç geçmeyen 90+ dakikalara alışık takımız ama bu kadarına değildik. Maçın başında attığımız gol Beşiktaş'ın iştahını fazlasıyla arttırınca bizim için maç hiç bitmedi. Beşiktaş baskılı oynadı ama net pozisyon sayısı o oyuna göre çok az, Fenerbahçe ise az gidip öz gitti. Her gittiğinde tehlikeli bir atak oldu, bu Beşiktaş karşısında en etkili çözüm yolu gibi gözüküyor. İsmail Kartal iyi analiz etmiş, tebrik ederim.

Maçın tartışmalı pozisyonları boldu. Hem Fenerbahçe lehine hemde Beşiktaş lehine verilmeyen çok pozisyonlar var. Adil bir maç olması tek dileğimizdi o da olmayınca geriye pek bir şey kalmıyor.

Sezon başından beri İsmail hocanın üstünde büyük bir yük vardı. Hala da var. Bu haftayı göz önüne aldığımız zaman geçen sezon ile bu sezon arasında sadece 3 puan fark var, yani ya geçen sezon bu haftalara kadar bu kadar başarılı değildik, ya da İsmail hoca o kadar da kötü değil. Bence İsmail hoca o kadar da kötü değil. Elbette tecrübe eksikliği var ama zamanla edinecektir. Küfür edip adam uzaklaştırmak kolaydır ama ya adam kazanmak !? Bugün hangi teknik direktörümüz basın toplantısında kameraya ''oramı çekme bura mı çek!'' diye laf söyledi ya da küfür etti !? Ne Aykut Kocaman ne Ersun Yanal ne de İsmail Kartal, hiç biri hakeme ya da görevini yapan bir insana o derece terbiyesizlikte bulunmadı. Elbet yenileceksin, yeneceksin bunlar doğal şeyler. 2 hafta önce Galatasaray bizi son kez mi yendi? Hayır. Biz her zaman şampiyon olabilecek miyiz?

Emre vs Bilic olayları çıktı şimdi de. Her sezon Emre için illaki ''küfür etti'' diye bir söylenti çıkıyor. Eminim benden az etmiştir çünkü edilmeyecek gibi bir maç değildi. Beşiktaşlı oyuncu bariz bir şekilde faul yapıyor kendisi de bunu çok iyi biliyor ama hala gidip hakeme itiraz ediyor el kol hareketleri yapıyor bu bariz bir şekilde taraftarı gaza getirme ve hakemi baskı altına almadır. Emre küfür etmiş olabilir Bilic'de etmiş olabilir bunlar insan dayanamamıştır bunu fazla abartmaya gerek yok. Küfürü erotik bir laf değilde bir sinir anında söylenen bir cümle olarak görülmelidir. Hoş bir şey değildir ama bu kadar da büyütülmemelidir.

Bu haftaya kadar Aziz Yıldırım dışında iyi gözle baktığım tek başkan olan Fikret Orman maçtan önce ve maçtan sonra söyledikleriyle ''karizmayı çizdirmiştir.'' ''Gözüm hakemlerin üstünde olacak'', ''Tarzımı değiştiriyorum'' falanla filanla bu devran dönmüyor. Hakem hep sana mı yardım edecek!? 2 maç yardım alamadın diye ağlamayacaksın. Ortalığı ne ''BBG evine'' ne de ''Bu Tarz Benim'' programına çevirmeyeceksin.

Bütün zor takımlarla olan maçlarımızı geçirdik bir tek Bursaspor maçımız kaldı. Liderliği ya kendi elimizle veririz ya da bu şekilde götürürüz. Hafta Ç.Rizespor ile cumartesi günü karşılaşacağız. Emre ve Gökhan dan mahrum kalacağız. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.

En Son Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol