Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Aldırma Fener‏
Aldırma Fener‏
26.10.2014

Aldırma gönlüm aldırma can çekişen Fenerbahçe'ye de aldırma. Ne olacak bu saatçi forvetlerin hali. Her telden adam var takımda. Geçen gün Young Boys maçını izliyordum adamların forvetleri çatır çatır iş yapıyor bizimkilerin ne eksiği var bir türlü anlayamıyorum. Sow bu taraftarın çok sevdiği bir adam. Attığı jeneriklik goller hala hafızalarda ama şuan şut çekemeden ya da 1 şutla maçı bitiriyor neden böyle. Özgüveni mi yok yoksa adam şut çekmeyi mi unuttu !? Emenike'ye gelelim. Emenike denen adam geçen sene sırtına iki rakip oyuncuyu alıp dripling yapıp gol atan bir adamdı bu sene top görünce eli ayağı bir birine dolanıyor. Niye bu hale geldik !? Taraftara gelirsek ona ne oldu!? Aragones'e dayanmış insanlarız, kendi evladımıza niye sabredemiyoruz !? Başka bir Fenerbahçe varda benim mi haberim yok. Tabii ki taraftarımız uyaracak sahip çıkıcaz takımımıza, ama bu çubuklu formayla bize şampiyonluk getirmiş adamlara bu sezon küfür etmemizi gerektirmez. Eğer olmuyorsa sene sonunda yolu açık olur gider. Ama biz bu takıma köstek olmamalıyız. İsmail Kartal ve Emenike aklıma şuan için gelmeyen diğer oyuncularımızda sene sonunda gidebilirler ama bugün onlar bizi temsil ediyorsa düşmanlarımızın yüzünü güldürmemeliyiz. Bu takım çok zor günler atlattı. Güneşli günler yakın. Bu gün yaşadığım bir anımı anlatayım: Dostlarımla bir kafede maç izliyorum, Sow çıkıyor Emenike giriyor herkes İsmail hocaya küfür ediyor, sonra Emenike top kaybediyor herkes hem İsmail hocaya hem Emenike'ye küfür ediyor daha sonra Emenike penaltı yaptırıyor ve herkes Emenike'nin 40 yıllık dostu oluyor. Bu ne demek ben anlayamıyorum. Sevmiyorsan hiç sevme. Biz ne ara bu kadar nefret dolduk diye düşündükçe üzülüyorum.

Bu takımda Serdar Kesimal diye bir stoper vardı yanlış hatırlamıyorsam bu adama boşu boşuna mı maaş ödüyoruz? Niye oynamıyor? Bu durumda bile oynayamıyacaksa gitsin takımdan.

Geçen hafta Galatasaray maçımız vardı. Belkide son zamanların en çekişmeli Gs-Fb maçlarından biriydi. Belki biraz şanssızlığımıza birazda beciksizliğimize maçı kaybettik. Kaybettiğimiz için demiyorum her yazımda söyledim, bu takımın defansı canlı bomba. Ne yapacakları belli değil. Bu saatten sonra Alves kalır mı gider mi bilmiyorum ama kaybedilen 3 puan geri gelmeyeceği kesin. Ders aldık mı acaba !? Hiç sanmıyorum. Yüzüm kara çıkar ve Beşiktaş maçını kazanırsak bence bu takımın güveni yerine gelir ve biraz daha iyi oynarız. Tabii önce Emre'nin sakat sakat oyna girip 15'nci dakikada sakatlanmaması lazım. Volkan'nın sağlam bitirmesi lazım. Kırmızı kart görmememiz lazım. Defansımızın patlamaması lazım. Bence haftaya Pazar günü şampiyonluk yarışının favorisi belli olacak. Hepinize iyi ve bereketli haftalar.

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol