Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Bir Garip Maç‏
Bir Garip Maç‏
05.10.2014

Öncelikle tüm Türk-İslam dünyasının Kurban Bayramı kutlu olsun. En güzel bayram hediyem Fenerbahçe'nin o ''değişik'' maçta aldığı 3 puanla geldi. Maç öyle bir maç ki; 1 maç önce rezalet bir oyunla 2-0 yenilmişsin, haftaya deplasmanda Galatasaray derbisi var. Mutlak en az hasarla kazanman gereken bir maça çıkıyorsun. Sonuç olarak kazanmasına kazanıyorsun ama Bekir en az 2 maç cezalı, Volkan sakat, Kuyt yorgun, sinir sistemin yok, tırnaklar yenmiş, tüm oyuncuların 2 kişilik oynamış ve yıpranmış. Konyaspor ile değilde sanki Real Madrid ile 120 dakika maç yapıp kazanmışız gibi bitmişiz. Bu oyuncuların haftaya cumartesi gününe kadar kafa olarak maksimum dinlenmeleri lazım. Eğer Galatasaray bizden daha hazır olursa o maç bizim için hiç geçmez. Ne hakem adil ne spor yorumcuları. Son maçımızda Bekir'in bacağının orada ne işi var!? Hakem kart göstermek için yer arıyor ve bunun tüm oyuncular farkında. Kırmızı kart biraz ağır gibi dursa da sarı kart görseydi ''kırmızı kartı hak etmişti neden sarı verdin Fenerli hakem'' diye ''Sözde Hakem'' Mete Kalkavan'ın başına üşüşürlerdi. Bırakın üşüşmesinler, gerçek şikecinin kim olduğu konusunda vicdanımız rahatsa gerisi teferruattır.

Bu sezon Fenerbahçe'de bir şeylerin eksik olduğu çok belli. Ya antrenman eksikliği yüzünden bu kadar çok pas hatası yapıp top kaybediyorsun ya da mental olarak hazırlanamıyoruz. 1 maç böyle oynarsın sonra düzelir ama her maç aynı hatalar aynı düzensizlik devam ediyor. Bu bize pahalıya patlar. Rakiplerimizin de bizim gibi kötü olduğu şu sıralar, alınan her puanın 4. yıldıza 1 adım daha yaklaştırdığının farkında olduklarına eminim. Bu maçta bunu kanıtladılar. Sow'u bu zamana kadar hep eleştirdim ama bugün her zamankinden biraz daha fazla çabaladı. Pierre Webo'yu Mallorca'dan beri takip ederim. İstanbul BB transfer ettiği zaman ben çok güzel bir transfer keşke biz alsaydık diye üzülmüştüm. Ama bugün bizde ve yaşına rağmen elinden geleni yaptığına inanıyorum. Mehmet Topal'ı hiç sevmezdim. Ama o daha önce hangi takımın formasını giyerse giysin tamda bir sportmen gibi oynuyor. Giydiği formanın hakkını sonuna kadar veriyor. Bugün son dakikalarda bile herkes bitmişti o ceza sahasına top taşıyordu. Volkan sakat sakat maçı tamamladı. Gökhan yüreğini koydu ortaya. Hepsi ayakta alkışlanmayı hak etti. Bu taraftar onlardan bunu istiyor işte. İsmail hocanın düşünmesi gereken çok şey var. Galatasaray maçının taktiklerinden önce bu takım niye bu kadar çok top kaybediyor ve ceza sahasına giremiyor diye düşünmeli. Bu sorunu hallederse Fenerbahçe durdurulamaz.

Galatasaray maçını kazanırsak ki bence o kalite bizde var her şey çözülür. Hakemlere dikkat etmekte fayda var.

İyi haftalar geçirmeniz dileğiyle.

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol