Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜDÜR
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜDÜR
01.04.2014

Öyle dolu dolu bir hafta geçirdik ki … Camia olarak bir kulübün göreceği en önemli gurur tablolarından birini yaşadık. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü sadece TÜRKİYE değil AVRUPA’ya da göstermek, FENERBAHÇE’nin sadece bir futbol kulübü değil, gerçek bir SPOR KULÜBÜ olduğunu dosta düşmana haykırmaktı bu hafta yaşadıklarımız.

Düşünün ki bir kulübün voleybol branşındaki hem erkek, hem de bayan takımları aynı gün sadece birkaç saat ara ile AVRUPA KUPALARINDA FİNAL oynuyor ve 2 KUPAYI DA AYNI SALONDA, AYNI ARMAYL, AYNI FORMAYLA HAVAYA KALDIRMA GURURU YAŞIYOR VE YAŞATIYOR. Bu gurur TÜM FENERBAHÇE’LİLERİN. Avrupada M.United, Liverpool, Juventus, AC Milan, Arsenal, Liverpool vs. gibi takımların sadece birer FUTBOL KULÜBÜ olduklarını, REAL MADRİD ile FC BARCELONA futbol hariç ayrı başkan ve yönetimleri olsa da sadece basketbol branşlarında yer aldıklarını, Almanya’nın en zengin kulübü olan BAYERN MÜNCHEN’in bile basketbol şubesini daha yeni açtığı bir ortamda 3 Temmuz sürecindeki tüm yaşananlara, Kulüp olarak hem borsa bazında hem de sportif anlamda kaybedilen yüzlerce milyon euro’lara rağmen, VOLEYBOL'DA yaşanan bu başarı MÜTHİŞ BİR ONUR'DUR.

Sadece voleybol değil, Avrupa’da namağlup bayan basketbolcularımız, dün ezeli rakiplerine 25 sayı fark yapan erkek Basketbol takımımız, her sene şampiyonluklar kazanan masa tenisi, yüzme, boks, atletizm, kürek vs takımlarımız ile biz KOCAMAN bir SPOR KULÜBÜYÜZ.

İşte bu gururu yaşayan taraftarlar olarak dün akşam ayrı bir zevkle  FENERBAHÇE –Bursaspor maçını izleme keyfini yaşadık. ŞAMPİYONLUĞA koşar adım giden takımımız dün maça da adeta KOŞAR ADIM başladı. İlk 20 dakikada diğer takımların 90 dakikada yakaladığı gol pozisyonu, şut, korner atışı istatistiklerine ulaşmıştık bile. Kaçırdıklarımız saç baş yoldururken, olmayacak pozisyonda KUYT’ın müthiş takipçiliği ile öne geçmeyi başardık. Salih eline geçen fırsatı ilk 45 dakika itibari ile iyi kullanırken 2. Yarı takımın da düşmesi azalan performansı kafalarımızda soru işaretleri de bırakmadı değil. Daha 18 yaşına yeni girecek bir oyuncunun daha fazla koşması gerekir diye düşünenlerdenim.
Kendinden 15 yaş büyük EMRE BELÖZOĞLU’nun forması ise dün giydiği ama EMRE kadar terletmediği kesindi o formayı.

Maç boyunca aklım sarı kart sınırındaki oyuncularımızda idi. Allahtan bir acemilik  yapmadılar da HAFTAYA  TT ARENAYA cezalı oyuncumuz olmadan gideceğiz.

Şampiyonluk bir pasta ise bunun ÇİLEĞİ haftaya  ŞAMPİYO_  olarak gideceğimiz TT ARENADAN 3 puan ile dönmek olacaktır. Bize bu sezon her gururu yaşatan bu  teknik kadro ve futbolcular bunu hak ediyorlar ve başaracaklardır.
KASIMLAR sizin ise MAYISLAR bizim diyen GalatasaraylIlara sesleniyorum. Varsın mayıslar sizin olsun.Biz nisanda şampiyonuz :)

MAÇIN 3 ADAMI :  RAUL MEIRELES – GÖKHAN GÖNÜL – MEHMET TOPAL

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol