Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 ALİ İSMAİL KORKMAZ , FENERBAHÇE YIKILMAZ
ALİ İSMAİL KORKMAZ , FENERBAHÇE YIKILMAZ
16.02.2014

Bugün 16 Şubat 2014 , Tarihe bir kulübün ve taraftarının sadece takımlarına değil , cumhuriyetlerine , ülkelerine ,  bayraklarına sahip çıkışlarının ...Adaletsizliğe , hukuksuzluğa başkaldırışlarının DOĞUMGÜNÜ olarak geçecektir. Bugüne dek sadece FENERBAHÇE taraftarının isyanı gün be gün tüm AKLISELİM ve VİCDANLI tüm VATANDAŞLARIN isyanı haline geldi.
Çok fazla derin detaylara inmeyeceğim çünkü artık herkes elini vicdanına koyduğunda gerçekleri görüyor. 

Maç öncesi saat öğlen 13.00 gibi her FENERBAHÇELİ gibi , hatta her yaşanan adaletsizliğe isyan eden her SADE VATANDAŞ gibi  biz de FENERBAHÇEMİZİN KALESİ BAĞDAT CADDESİNDEYDİK. Bugün orada olanlar olmayanlara anlatacaklardır . Çünkü orda yaşananları kelimelere dökmek inanın imkansızdı . İlk aklıma gelen 10 TEMMUZ 2011'deki o her adımda büyüyen ve rotası boğaz köprüsüne çevrilen o müthiş isyan yürüyüşü oldu.O yürüyüş sadece FENERBAHÇELİLER tarafından gerçekleştirlimiş ve ne yazık ki bir tek basın , bir tek medya tarafından gösterilmeyen bir HUKUK MÜCADELESİ olmuştu . Bugünkü ise artık her ne kadar basın tarafından göz ardı edilse de gerekli mercilere GİDEN ÇOK GÜÇLÜ mesajdı !!! 7'den 77'ye , kadını erkeği , toplumun ekonomik ve sosyal olarak çok farklı kesimlerinden  hatta zaman zaman üzerlerinde Beşiktaş,Karşıyaka,Göztepe HATTA İNANMASI ZOR AMA Galatasaray formalı taraftarların da yer aldığı YAKLAŞIK 300.000 kişilik bir gövde gösterisiydi.Şimdi bir kez daha İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM DEDİM. 
vE TUTTUĞUM TAKIMIMLA SONSUZ GURUR DUYDUM .

Gündüz yaşananlardan sonra akşamki maçın önemi ve heyecanı bir kez daha artmıştı . SİZE 6 TANE İSİM SAYACAĞIM ŞİMDİ . MOUSSA SOW , RAUL MEIRELES , PIERRE WEBO , EMANUEL EMENIKE , CANER ERKİN , EGEMEN KORKMAZ . Bugün FENERBAHÇE  bu 6 üst düzey oyuncusundan yararlanamadı.Ki bu oyuncular hem asist hem gol bakımından takımın en önemli isimleri idi. Maç öncesi kadroyu gördüğümde bu maçı taraftarın kazandıracağını düşündüm. Çok koşan mücadele eden ama gol yollarında etkili isimleri olmayan FENERBAHÇE 11 i maç boyu beni yanıltmadı . Bugün beni yanıltan sade ve sadece maalesef ERSUN YANAL oldu .Maça ilk 11 de EMENIKE ile başlamamasını anlayabilirim, lakin 2.yarı hala EMENIKE'yi oyuna almayıp golü duran toplara ve karambollere brakmak çok büyük bir hataydı . Ki FENERBAHÇE'nin imdadına son derece gerekszi ama bir o kadar da doğru bir kartla oyun dışı kalan KEREM ŞERAS yetişti. Bu maç 11'e 11 oynansa idi inanın sonuç ne olurdu bilemiyorum . Müthiş mücadelesine rağmen üretken olamayan , 3-4 pas üstüste yapamayan ve birbirlerine yabancı bir takım izledik bugün. SOn haftalarda HAKEMLER tarafından doğranan FENERBAHÇE üzerindeki stres son derece yüksekti .Özellikle bir anlık dalgınık ve ciddiyetsizlik yüzünden yenilen beraberlik golü sonrası hemen golü bulmak adeta ilaç oldu. Golü ise yediğimiz golde ofsaytı bozun adam olan BEKİR İRTEGÜN'ün atması çok hoş oldu. Her EMENIKE değişikliği sırasında golü bulduğu için değişiklikten vazgeçen ERSUN YANAL ise , korkusunu belli etmede bu kadar açık vermese daha iyi ourdu. Rakip 10 kişi , sen EMENIKE'yi oyuna alsan KUYT 'ı sağa çeksen çok daha etkili bir FENERBAHÇE  sahada olacaktı ama bugün maalesef HOCAMIZ da sanırım stresli ve gergin idi.

Şampiyonluk yolunda kendi sahamızda kağıt üstünde rahat gözüken ama zamanlaması , önemi ve eksik oyuncular yüzünden MAKSİMUM DÜZEYDE önem kazanan bir maçı daha kazandık .Bu maç ŞAMPİYONLUK YOLUNDA bir mihenk taşı olacaktır. Haftaya oynanacak derbi haftasında önce ELAZIĞDAN 3 puanla dönüp evimizde GENÇLERBİRLİĞİNDEN alacağımız 3 puanla farkı yine daha da açacağımızdan eminim.Taraftarımızın gönlü ferah olsun , sakatlarımız da yavaş yavaş dönecekler. Hakemler de bundan sonra artık hakkımızı bu kadar açık seçik yiyemeyecekler.Bu takım lige denge verilmesi için üzerine oyunlar oynanmasından , rakiplerinin kayırılmasından artık BIKTI,USANDI! O yüzden artık hem TFF,hem de MHK sadece işlerini yapsınlar ve her takıma eşit mesafede olsunlar.

Bugün EMRE BELÖZOĞLU'na attığı olağanüstü gol ve ortaya koyduğu mücadele için teşekkür etmek istiyorum. Ama en büyük teşekkür sahada özellikle 2. yarı basmadık yer bırakmayan ve Kasımpaşa defansını adeta hallaç pamuğu gibi dağıtan sahanın en iyisi ALPER POTUK'a gitmeli.Hep böyle oyna ALPER...Takım haftaya eksik oyuncuların da dönüşüyle çok daha iyi oynayacaktır.Bu maçı kazasız geçmek şampiyonluğun anahtarlarından  biriydi.
Gündüz İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAKİ MÜTHİŞ İNSAN SELİ VE ADALET YÜRÜYÜŞÜ sonrasında alınan 3 PUAN adeta işin kaymağı oldu . Şampiyonluğa en Yakın takım FENERBAHÇE. Bu çok açık ve net. 
AMA BUGÜN ŞUNU HERKES BİR KEZ DAHA GÖRDÜ Kİ. 

BU ÜLKEDE ŞAMPİYON OLMAK MÜMKÜN AMA FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZDIR ... 

TEŞEKKÜRLER AZİZ BAŞKAN. TEŞEKKÜRLER BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI . TEŞEKKÜRLER ÜLKESİNDEKİ ADALETSİZLİĞE SESSİZ KALAMAYAN YÜZBİNLER. TEŞEKKÜRLER  ALİ İSMAİL KORKMAZ...

Maçın 3 adamı  : ALPER POTUK , EMRE BELÖZOĞLU , BEKİR İRTEGÜN 

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol