Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 VİCDANLARDA BERAAT EDENLER ASLA MAHKUM EDİLEMEZLER
VİCDANLARDA BERAAT EDENLER ASLA MAHKUM EDİLEMEZLER
19.01.2014

3 Temmuz 2011 sabahın 07.00 sinde önce şaşırarak , inanamayarak izledik.Önce yok canım böyle şey yapamazlar , bu kadar ileri gidemezler dedik. Sonra heralde ifade alıp bırakılacaklar dedik. Planlarını , amaçlarını saatler günler haftalar ilerledikçe o kadar net anladık ki !  Çünkü ONLAR İÇİN Her şey tereyağından kıl çekercesine kolay olacaktı! Zaten kendileri yerleştirmişti o kılı her yere..
TEK BİR ŞEYİ HESAP EDEMEMİŞLERDİ. 
BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARINI.
YIKILMAZ SON KALE OLUŞUMUZU .
FENERBAHÇE’MİZİN DİRENİŞİNİ.

Neler söylenmedi , ne iftiralar atılmadı ki. .Daha ilk günden TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK CAMİASI , BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ şikeci ilan edildi.Başkanımız SABAHIN KÖRÜNDE kameralar eşliğinde gözaltına alındı , kolunda serumlar ile hastane, cezaevi , emniyet arasında mekik dokutuldu ! GAZETELERDE AZILI BİR SUÇLUYMUŞ GİBİ MANŞET MANŞET GÖZALTI FOTOĞRAFLARI YAYINLADI .Hatta utanmadan o fotoğrafları çekeni YILIN GAZETECİSİ SEÇTİLER !  Montajlanmış silah görüntüleri ile utanmadan çete lideriymiş gibi lanse edildi. Gazetelerde 100-200 yıl hapis cezaları reva görüldü yazılı ve görsel medyada İNANILMAZ BİR linç kampanyası başlatıldı.Devletin kanalı TRT bile KOCA FENERBAHÇEMİZ ile dalga geçen , şikeci damgası vuran klipler yayınladı!Yöneticilerin ne onuru kaldı ne şerefi ayaklar altına alınmadık ! Tüm camianın aileleri evlatlarıyla gerçek hayatta ŞİKECİ baban , kardeşin , kocan vs diye DALGA GEÇİRTİLDİ. 18 de 17 yapan ONURLU FUTBOLCULARIMIZIN alınterlerine kara leke sürülmeye çalışıldı.. 

AMA ZAMANLA GÖRÜLDÜ Kİ ARTIK KİMSE ONLARA İNANMIYORDU ! BUNU FIRSAT BİLİP KUPAMIZI İSTERİZ DİYE  DOLANANLAR ...YA DA BİZİ UEFAYA ŞİKAYET EDEN , İSPİYONLAYAN , ARKAMIZDAN DALAVERELER ÇEVİREN EZELİ RAKİP HARİÇ TABİ Kİ !

Camia ise dimdik ayakta durdu..Hiç olmadığı kadar birleşti . Bizi yıkmayan bela daha da güçlendirir mantığı ile TEK VÜCUT OLDU..Genci , yaşlısı , erkeği , kadını ... Önce onbinler TOPUK YAYLASINA AKIN ETTİ , ARDINDAN YÜZBİNLER SUADİYEDEN ÇAMLICAYA KADAR YÜRÜDÜ.... BİBER GAZLI , GAZ BOMBALI MÜDAHALE İLE ACIMASIZCA DAĞITILANA KADAR . GEZİ PARKININ İLK FLAŞLARI ORADA PATLAMIŞTI BELKİ DE. HAZIRLIK MAÇINDA TÜM STAD AZİZ BAŞKANININ YANINDA DURDU MAÇI BİLE İZLEMEDİ SAHAYA DALDI HOCASINI FUTBOLCUSUNU OMUZLARA ALDI... CEZA YEDİ SAHASI KAPATILDI .. BBC,CNN,EUROSPORT AKŞAM İLK HABER VERDİLER FENERBAHÇEMİZİN DÜNYAYI ŞAŞIRTAN 50.000 BAYAN VE ÇOCUKLA OYNADIĞI MANİSASPOR KARŞILAŞMASINI... DIŞARDA ONBİNLERCE EŞ,KOCA,BABA,AĞABEY SARI DİYE BAĞIRIKEN İÇERİDE EŞLERİ , KIZLARI LACİVERT DİYE HAYKIRIYORDU. 2000 ARAÇLIK KONVOY İLE CADDEDEN METRİSE GİDİLDİ AZİZ BAŞKAN KORNALARIMIZI DUYSUN EN AZINDAN DİYE . BABALAR GÜNÜNDE AKIN ETTİK METRİSE . KADIKÖYDE BÜYÜK FENERBAHÇE MİTİNGİNDE KADIKÖYE SIĞMADI TARAFTAR. GÖZYAŞLARI SEL OLDU . SİLİVRİDE , ÇAĞLAYANDA ,  DURUŞMALARDA SEL OLDU TARAFTAR AKIN AKIN..HER DEFASINDA DA COPLANDI. GAZ BOMBASI ATILDI ! DÜNYA ŞAMPİYONU BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZI KARŞILAMAYA HAVAALANINA GİDEN TARAFTARIMIZA BİLE MÜSAMAHA GÖSTERİLMEDİ , POLİS MÜDAHELESİ İLE DAĞITILDI . 

SAHADA İSE DURUM HİÇ FARKLI DEĞİLDİ . ÖNCE LİGİ TESCİL ETTİLER. SAHAYA YANSIYAN BİR ŞEY YOK DEDİLER. SONRA ÖNCE OYANYACAĞIMIZ SÜPER KUPA FİNALİNİ ELİMİZDEN ALDILAR. SONRA 24 SAATTEN AZ KALA İTİRAZ BİLE ETME ZAMANIMIZ KALMADAN BİZİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN MEN ETTİLER.  FUTBOLCULARIMIZ TEK TEK TAKIMDAN AYRILDI.BORSADA HİSSELERİMİZ ERİDİ. YERİMİZE  AVRUPAYA GİDİP MİLYON DOLARLARI ALIRKEN HALA DAHA MEMNUN OLMADILAR. HER ÖNEMLİ MAÇIMIZDAN ÖNCE BİR KARAR AÇIKLADILAR. PUAN SİLME HABERLERİ , BANKASYAYA DÜŞÜRÜLME DEDİKODULARI BİR BİR HEP ÖNÜMÜZE ÇIKARTILDI . SAHADA HAKEMLER ADETA LİNÇ EDERKEN. SAHA DIŞINDA ALEYHİMİZE KARARLAR HAVALARDA UÇUŞTU .

Muhasebecisinden , futbolcusuna , doktorundan , tercümanına , yöneticisinden , başkanına ceza verildiği yetmezmiş gibi . TARAFTARINA DA CEZALAR VERİLDİ. O TARAFAR AMA YILMADI... GÜNDE 1 MİLYON satış için günlerce destek verdi.FENERIUMLAR DOLDU TAŞTI. Her gelen fazladan forma fazladan ürün aldı  ... SARI LACİVERT aşıklar! Sahada da, saha dışında da boyun eğmediler bu zulme!..

Başbakan RECEP TAYYİP ERDOĞAN  “devlet içinde devlet” açıklaması yaptı ...
Devletin içindeki örgütleri teşhir edeceğiz!
Hukuk önüne çıkaracağız!” dedi...

Devletin içine sızmış örgüt varsa;Bunlar 17 Aralık tarihinde doğmadılar…
Bundan önce neler yaptılar? Bilmek istiyorum…

3 TEMMUZ 2011 de neler yaptılar ?
O TARİHTEN BU YANA ,
3 Temmuz’un iddia makamında  kimse kalmadı .Operasyonun Emniyet Müdürü,Yardımcısı, Teknik ve Fiziksel takip ve istihbarattan sorumlu 12 müdür,Davayı yürüten savcı Zekeriya Öz,  TFF Başkan Mahmut Özgener,Yardımcı Göksel Gümüşdağ,Sonraki başkan Mehmet Ali Aydınlar,Genel sekreter Lütfü Arıboğan, Hukuk işleri müdürü Helvacı,Genel sekreter Ebru Köksal, Rakibi Trabzonspor’un başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu, Görevlerinden ayrıldı…
Medyada o tarihte BİZİ YARGISIZCA İNFAZ EDENLER gazetecilerin büyük bölümü çark etti şimdi AZİZ BAŞKANDAN YANA OLDU .…
Ortada tek kişi kaldı.Aziz Yıldırım… O TARİHTEN SONRA 2 KONGRE KAZANAN BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM.Üstelik birini de ÇOK ÇOK İDDİİALI GELEN BİR RAKİBE KARŞI EZİCİ ÜSTÜNLÜK İLE KAZANAN AZİZ YILDIRIM !!!
ben artık düşünüyorum da ...
BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın da  ifade ettiği paralel yapı ... EĞER Türkiye Futbol Federasyonuna da sızmış ise ? ...3 Temmuz operasyonunu yapan Emniyet teşkilatına sızmış ise ? 3 Temmuz operasyonunun Yargı ayağına sızmış ise ?

17 OCAK 2014 ... yani dün açıklanan kararlara ben 25.000.000 luk FENERBAHÇE camiasının bir ferdi olarak SAYIN BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIMIN DA dediği gibi innamıyorum. SAYGI DA DUYMUYORUM !
Gündemin FENERBAHÇEm kullanılarak değiştirilmesinden , son 2 yılda Bir  takımın kayırılarak arkadan desteklenerek şampiyon yapılmasından , 107 yıllık bir camiaya bu kadar iftira atılmasından  İĞRENİYORUM !

BÜYÜK FUTBOLCUMUZ VE TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ADAM GİBİ ADAM AYKUT KOCAMAN’IN DA SÖYLEDİĞİ GİBİ... ‘’ GERÇEKLERİN BİR GÜN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ BİR HUYU VARDIR ‘’  ve o günler artık geldi. Zamanında bize karşı olanlar , düşmüşe bir de biz vuralım diyenler , bu durumdan nemalanmaya çalışanlar , hatta rakip takımın  fanatik taraftarları bile artık gerçekleri görüyorlar . 

BİZ BAŞKANIMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ . 
YAZIMI DA BÜYÜK BAŞKANIMIZIN BİR SÖZÜ İLE BİTİRMEK İSTİYORUM .

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir tek gün için bütün bir ömrü gözden çıkartırız.."

DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE ...

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol