Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 YA CESARET HAPI İÇ YA İSTİFA ET HOCAM !!!
YA CESARET HAPI İÇ YA İSTİFA ET HOCAM !!!
31.10.2017

Hayal edebilir miydiniz ?
Bundan 3-5 sene evvel FENERBAHÇE teknik direktörü , KADIKÖY’de Kayserispordan korkacak deseydim?
Hayaldi AYKUT KOCAMAN sayesinde GERÇEK oldu !
Azıcık cesareti olsaydı. Geçen hafta 10 kişi kalan Galatasaray’ı yener , bu hafta güle oynaya Kayserispor’u yener , şu anda da zirveden 7 puan değil sadece 3 puan geride olurdu .

Ne yaparsam yapayım , nereden bakarsam bakayım AYKUT KOCAMAN’ı anlayamıyorum.Bu camiayı bilmeyen biri desem , tam tersi bu takımın en çok gol atıp ,en açık futbolu oynayıp , en hücuma dönük futbol anlayışını sergilediği kadronun santroforu , 103 golle gol rekoru kıran takımın 29 gollü gol kralı .
Ama demek rahmetli VESELİNOVİÇ ona hiç bir şey öğretememiş. Sportif Direktörken beraber çalıştığı , maçın son anlarında kulübeden oyuna soktuğu forvet oyuncuları yetmezmiş gibi stoper Luciano’yu bile rakip kaleye gönderen DAUM hiç bir şey öğretememiş.

Maçın son anlarında oynamayı değil sadece savunma yapmayı düşünen ,maçın en iyisi VALBUENA’yı hücum oynuyor diye oyundan çıkaran !!!! VALBUENA-DIRAR –OZAN TUFAN yerine MEHMET TOPAL-İSMAİL – ALPER’i oyuna alıp adeta hem kendi oyuncularına hem de rakibe ‘’BEN KORKUYORUM’’ hissini ALENEN ortaya koyan bu adamdan , kimse kusura bakmasın ama FENERBAHÇE’ye TEKNİK DİREKTÖR olmaz….
Mayıs ayında geleceği konuşulmaya başlandığında ne düşündüysem ve ne söylediysem , hala arkasındayım …Ve ne yazık ki AYKUT HOCA hakkında yine yanılmadım .

Bunları yazarken üzülüyorum ! Futbolcu iken çok ama çok sevdiğim bir adam için İSTİFA ETMELİ yazmak ne kadar acı ama…konu FENEBAHÇE ise isimler teferruattır .
Kadron yetersiz…Başkan ve Yönetim Kurulu , taraftarın beklediği transferleri yapamamış ve kocaman bir transfer sezonu hayal kırıklığı olarak geçmiş.

Takımın başına geldiği gün taraftarı tekrar tribüne çekecek HÜCUM FUTBOLUNU oynayacağız beyanatı vermiş AYKUT KOCAMAN , bırakın saldırmayı , atak futbol oynamayı RAKİPLERE ÖNLEM ALMAKTAN , RAKİPLERDEN KORKMAKTAN top oynayamayan bir takım yaratmış…İnanın kelime bulmakta zorlanıyorum .
Forvet oyuuncusu olsam inanın FENERBAHÇE’de kafayı yerim . Janssen garibim oradan oraya kendini atıyor ,koşuyor , mücadele ediyor !!! Ama VALBUENA hariç yanına yaklaşan bir tek isim yok.ALEX zamanı beğenmediğimiz , burun kıvırdığımız CRISTIAN BARONI ‘yi bile arar olduk.O BARONI inanın bana 5 tane GIULIANO eder.

Ya KADIKÖY’desin ve rakipten korkup son dakikalarda yarı sahana hapsoluyorsun BUNUN AÇIKLAMASI olabilir mi?
Siz hiç ŞAMPİYON OLMUŞ bir takımın kendi evinde ANADOLU Takımlarından birisinden korkup maçın son anlarında zaman geçirmeye çalıştığını , skoru korumak için korkup savunma yaptığını gördünüz mü?
Rakiplerinden BEŞİKTAŞ 88’de , BAŞAKŞEHİR 92’de atıp kazanıyor.Sen ise 95 de aptalca gol yiyip 9.lukta kalıyorsun.

Maçta galipken 5’e 2 , 4’e 2 rakibi yakaladığın pozisyonlarda dikine oynayıp gol pozisyonu bulmak yerine , hala yan pas yapıp geri oyunuyorsun ! sonra faul yapmasan maç bitecekken saçma sapan amatörce faul yapıyorsun.Maçı izlerken yanımda kardeşim vardı ve ona da söyledim , şimdi gol yiyeceğiz.Çünkü bu kadar korkak ve aptal oynarsan cezayı keserler.Ve ne yazık ki her zaman dediğim olur ve yine oldu 5 saniye geçmedi gol yedik.

UZATMADAN SÖYLEYEYİM.

Maç izlerken TARAFTAR zevk almıyor.
VALBUENA hariç tek bir futbolcusunun futbolundan zevk almıyor.
Kalecisine güvenmiyor.Defansına güvenmiyor.
Sol beki HASAN ALİ’yi sevmiyor.
DIRAR , OZAN , GIULIANO gibi 11 oyuncularından asla HAZ etmiyor.
Ama hepsinden ötesi ve önemlisi AYKUT KOCAMAN’a ve oynattığı futbola İNANMIYOR !
BARDAK TAŞTI AYKUT HOCA…

MAÇIN İYİSİ : YAŞASIN CUMHURİYET PANKARTI AÇAN FENERBAHÇE TARAFTARI
MAÇIN KÖTÜSÜ : GEÇEN HAFTADAN SONRA BU HAFTA DA KORKAK ZİHNİYETİNİ SAHAYA KOYAN AYKUT KOCAMAN

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol