Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Rezalet
Rezalet
18.08.2017

Aslında söylenecek çok şey var ama bu geceki futbolu ve skoru en güzel tanımlayacak söz… tek kelimeyle rezalet…

Uzun uzun kritik yapmak bile istemiyorum çünkü bu oyun için inanın değmez.
Rakibin Kaleyi tutan 1 şutu olmasına rağmen 2-0 lık mağlubiyet alabilen bir takımdan bahsediyoruz.

Geçen sene dip yapmış , son 15 yılın en kötü performansını sergilemiş FENERBAHÇE lige erkenden havlu atıp aslında yeni sezon planlamasını , ta mart ayından yapması gerekirken tipik zihniyet sonucu yıllardır olduğu gibi sezon öncesi yine eksik , yine hazır değil ve yine transferleri tamamlamamış durumda.

3 avrupa kupası maçı oynamışız ve 3ünde de forvetimiz genç ve bence yeteneksiz AHMETHAN . Bu takımda , bu takımın formasını giymeyi hak etmeyen onlarca oyuncu var.Ve maalesef bazılarının alternatifi bile olmadığı için her maç 11de sahaya çıkıyor .

AYKUT HOCA geçen seneki taraftarın takımın oyunundan şikayet etmesi , korkak futbol yüzünden stada gelmemesini sanki unutmuş gibi , oynanan tüm maçlarda JOSEF – TOPAL veya JOSEF-OZAN ile yani çift ön libero ile maça çıkarak zaten KORKAK futbolu devam ettireceğini alenen herkese gösteriyor . Karakterinden nefret etsem de Şenol Güneş , Fatih Terim gibi isimler her zaman hücum futbolunu benimsedikleri için başarılı oldular.Aykut Hoca lütfen bunu artık anlasın.Maçta 1-0 mağlubuz ve hala sistem değişikliği değil oyuncu değişikliği yapan bir hoca profili çizmekten artık vazgeçsin. Mesela çift forvete dönsün, mesela ön liberolardan birini kenara alsın tek defansif orta saha ile oynasın. Yoksa sistem değişmez sadece isimler değişir biz de boş boş eleştiri yapmaya devam ederiz.

Tüm 90 dakika boyunca Kameni oyuna aut atışlarında uzun vurarak başladı. Burada herkes Kameni’yi suçladı ama bu kesinlikle teknik bir karar .Bunu ondan Aykut Hoca istemiş ve ilk golü bu sebeple yememize rağmen 2. Yarıda da aynı hata devam etti.Aykut Hocaya göre demek ki bu takım, defanstan oyun kurup topla çıkamayacak kadar yeteneksiz.

Valbuena 70lerden sonra dikkat edin oyundan düştü. Top almak için en gerilere kadar gelmekten ve tek başına adeta yırtınmaktan bitap düştü. Dırar çok dar alanda oynayan bir oyuncu ve bir LENS asla değil , olamaz da. Sağ açık dediğin , dripling yapar , çizgiye iner, top taşır , kanat bindirmeleri yapar.Dırar kötü futbolcu değil ama FENERBAHÇE’de sağ önde oynayacak bir isim asla değil.O bölgeye de takviye şart. Hasan Ali artık maalesef bitmiş.
Sosyal medyada deprem için yaptığı üzücü paylaşımın altına dahi küfürler yazan bir taraftar grubu var iken bu durumdan hem HASAN ALİ hem de FENERBAHÇE zarar görecek. Sözleşmesi hazır bitmişken ve CLICHY boşta iken , CLICHY’İ BAŞAKŞEHİRE kaptırıp , çok daha fazla ücret ödeyerek HASAN ALİ’yi takımda tutmak Tek kelimeyle bir transfer hatasıdır.Tıpkı LENS ile anlaşmamak gibi.

Fenerbahçe çok yavaş oynuyor. Fenerbahçe’de hatlar arası bağlantı o kadar uzak , takım boyu o kadar uzun ki…Bu takımın güzel futbol oynama şansı bu sebeple neredeyse yok denecek kadar az.

Ozan , Alper , Hasan Ali , Josef , Dirar bu takımda 11 oynayamazlar. Acil olarak SOLDADO , GIULIANO , EKİCİ bu takıma girmeli .TOPAL kendi bölgesine gelip yanında EKİCİ ile beraber oynamalı ve hemen iyi bir stoper transfer edilmeli.Takımda yaratıcı oyuncu sayısı o kadar az ki VALBUENA’ya binen bu yükü azaltmak için , NANI veya EMRE MOR veya her kimse bir an önce gelmeli.Bir sol bek transferi yapana kadar İSMAİL o bölgede oynamalı. Veya DIRAR sağ beke geçip SOL BEK de oynama yetisi olan ISLA oraya kaydırılmalı … Kısacası artık birşeyler yapmalı …LAF değil İCRAAT istiyor FENERBAHÇE taraftarı.

Transfermarkt.com da GS ve BJK’den ilk defa kadro değeri olarak gerideyiz hem de öyle böyle değil oldukça gerideyiz.İDDAA.COM şampiyonluk oranlarını açıkladı ve BJK , GS ve BAŞAKŞEHİR , Fenerbahçe’den daha çok şans tanınan takımlar oldular.Bunlar hem FENERBAHÇE’li için üzücü donelerdir , hem de acı olan gerçeklerdir.

Tur şansımıza gelece olursak , FENERBAHÇE bu turu geçer.Çünkü çok güçsüz bir rakip var karşımızda. Burada mühim olan AYKUT HOCANIN yapacağı seçimler ve sahaya süreceği 11 , 2011-12 sezonu son maçında yarım puan farkla önde olan G.Saray karşısında sahaya sürdüğü 11i , yedek bırktığı Alex’i ve oynattığı kontrollü futbolu düşünüp kaçan şampiyonluğu aklıma getirince ise turdan korkmuyor da değilim.

Sevgili AYKUT hoca..Benim çocukluğumun kahramanı AYKUT KOCAMAN…Lütfen FENERBAHÇE takımını HÜCUM oynat .Tek defansif orta saha ile oynat .Korkma hep saldır.Kaybedeceksen bile öyle kaybet.Taraftar senden bunu istiyor…

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol