Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 FİYASKO
FİYASKO
18.08.2017

Tamam kabul takım henüz eksik,
Evet yeni oyuncuların takıma alışması lazım,
Ve evet Fenerbahçe'nin tam takım olabilmesi için sabır lazım,
Ama karşındaki takım da Vardar be kardeşim. Bu takımı yenebilmen için öyle olağanüstü şeylere gerek yok. Bizim ligimizden herhangi bir takımın bile eleyebileceği bir takımı dün yenemedi Fenerbahçe. Bırakın yenmeyi gol atamadı, üstelik kalesinde de 2 gol gördü. Yani neresinden bakarsanız bakın tam anlamıyla FİYASKO!!!

Aslında maçın istatistiklerine ve gollere bakacak olursanız "FENERBAHÇE İÇİN ŞANSSIZ BİR MAÇ OLMUŞ" yorumunu çok rahat yapabilirsiniz. Ama bu arenada işini şansa bırakmayacaksın, maçın sonucunu küçük ayrıntıların belirlediğini de unutmayacaksın. İlk golde Mehmet Topal olmayacak şekilde topu geriye sektirdiğinde, rakip belki topu kaparım ümidiyle o koşuyu yapmasa, golü atamazlardı. Rakibin 800.000 €'luk oyuncusu o koşuyu yaparken, senin 8 milyon €'luk Ozan'ın! kapılan topta bile ceza sahasına koşmuyorsa bir daha kadroya girmesine gerek yok demektir. Vardar'ın toplamı 1 milyon €'luk orta sahası kapılan her topta, orta sahayı topla beraber hızlıca geçerken, senin maliyeti 20 milyon € olan oyuncuların yanındaki oyuncuya pas vermeye acizse, o orta sahayı bir daha Samandıra'dan içeri dahi sokmaman lazım. Daha önceki yazımda da söylemiştim. Bu takımda YETENEK EKSİK YETENEK. Valbuena, garibim, çabalıyor çabalıyor tek başına pozisyon üretiyor ama bitirecek adam yok. Bırakın bitirmeyi, Valbuena'ya destek olacak, yükünü hafifletecek bir adam da yok. Böyle giderse Valbuena'nında yakında isyan bayrağını çekmesi yakındır. Zaten o isyan etmese bile, rakipler onun tek hücum silahı olduğunu bildiği için önlem almasıda kolay olacak.

Sahaya çıkan takım üzerinden değerlendirme yapmak gerekirse, Kameni için birşey söylemek istemiyorum. Her ne kadar gollerde hatalı görünsede, takıma henüz alışmadığı için kredisi olduğunu düşünüyorum. Ama şu net bir şekilde görüldü ki; Topal'dan bu takıma stoper olmaz, Ozan'ın bu takımda yeri olamaz, Hasan Ali ve Şener'den bek olmaz, Souza-Topal ikilisi yanyana oynamaz, Dirar tek başına yetmez, Ahmethan'dan da şuanda bu takıma forvet olmaz... Eğer yönetim bu gerçekleri görüp, bu doğrultuda sağlam transferler yapıp, radikal kararlar alırsa Fenerbahçe'nin sezonu kurtarmak için hala bir şansı var. Ama yok eğer pollyannacılık oynamaya devam edilirse "el sallayın beyler" şampiyonluk kaçıyor demektir..

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol