Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Bu takım senin eserin Aziz Başkan
Bu takım senin eserin Aziz Başkan
30.01.2017

Taraftarın sesine kulak vermekten , takımın bas bas bağıran oyuncu eksikliğine karşı transfer yapmaktan yoksun bir başkan …

Takım sahada dökülürken maçı izleyen , emeklilik öncesi son bir vurgun için buraya gelen takımın eksiklerini bilmesine rağmen susan bir teknik adam …
Derbi maçlar hariç stada gitmeyen , başkan yüzünden takımına da küsmüş bir taraftar topluluğu …

Ligin sondan ikincisinden 4 yiyen bir oyuncu gurubu…

Bu tabloya bakınca zaten şampiyonluğun bir rüya olduğu gerçeğini görebiliyoruz .
Yıllardır takıma ihtiyacı olan transferi yapacağı yerde , divan kurulunda kendine her defasında yeni yeni düşmanlar kazandıran Aziz Başkan acaba kendi içinde neyin muhasebesini yapıyor ki bu takım uzun süredir taraftarı kanser ederken o hala başka türlü hayaller kurabiliyor .

Çok uzatmayacağım..Çok da seviyorum kendisini..Taraftar da zamanında çok sevdi lakin artık çoğunluk tarafından gitmesi istenen bir başkan durumuna düştü ise sebebi üzülerek söylüyorum yine kendisi .

Ve bir çok taraftar artık bir an evvel şu Yargıtay kararının çıkmasını bekliyor .
Oyuncu grubuna gelince , Fernandao bu takımın forveti değil ve asla olamaz . Bir forvet sadece penaltı ve boş kaleye top atarak Fenerbahçe’de oynayabiliyor ise vah bu takımın haline . Ne kadar ayrılışlarına kızsak da Gökhan ve Caner’i mumla aratan 2 bekimiz var. Dün Varela adeta Şener’i şamar oğlanına çevirdi.Ama suç Şener’in değil.Geçen sene GÖKHAN bu sene W.D.WİEL ile forma yarışı yaparken şu an yedeğin dahi yok ve bankosun .E o da bunun farkında . Orta sahaya bir tane bile yaratıcı oyuncu alamazsan 2 sene Roma’da yedek kalan Salih’ten medet umarsın. O da zaten ben bu takımda oynayamam diyor. Takımda hücumsal taktik sadece LENS’i topla buluşturmak . Bu kadar aciz bir oyun anlayışı FENERBAHÇE tarihinde ilk kez görüyorum . R.Van PERSİE desen ne kadar çok sevsek de olmadı , olmuyor ve olmayacak . Onun için en hayırlısı bence ÇİN’den bir kulübe satılması olacak . Yazıyı yazarken içim karardı inanın .

Tüm takımlar devre arası güçlenirken FENERBAHÇE güç kaybetmiş. Bir oyuncu almışlar KARAVAYEV diye ZORYA’dan !! İnanın genç takımda ondan iyi oyuncular vardır . Dün Kayserispor’da VARELA ‘yı izleyin bir de KARAVAYEV’e bakın . Türkiye 2. Liginde ancak oynar o da belki…

W.D.WIEL ve EMENIKE ‘yi kadro dışı bırakmışsın ama alan yok . Kadron dar. O zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .Adamları en azından kadroya al . Stoch unutulmuş.Aatıf küstürülmüş . Takım ilk yarıdan hem kadro zenginliği hem oyun olarak geriye gitmiş .
Rakiplerin BABEL- ERSAN- RODRIGUEZ – İRFAN KAHVECİ-EGEMEN gibi isimlerle kadrosunu güçlendirirken sen en çok transfere ihtiyacı olan takım olduğun halde taraftarı MEHMET EKİCİ ile uyutur , SOSA ile rezil olur isen , bu taraftar seni ilk KADIKÖY maçında istifaya davet eder.

Bugün Beşiktaş yendiği takdirde Beşiktaş’ın 9 , Başakşehir’in 7 , G.Saray’ın 4 puan yani totalde rakiplerinin 20 puan gerisinde kalmışsın ve ne yazık ki OCAK bitmeden LİGİ kendin için bitirmişsin .

Bu taraftar sana olan sevgisini , sana olan saygısını en önemlisi de sana olan inancını yitirdi artık AZİZ BAŞKAN .

Ama ondan da mühimi sen heyecanını , hevesini yitirdin …
Yitirmediğin tek şey ise egon .

Artık hepimiz bu sene her seneden de daha çok OBRADOVİÇ ve o koca yürekli çocukları destekleyeceğiz.

Başka çaremiz kalmadı.

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol