Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 "Ligin kaderini neden HAKEMLER tayin ediyorlar"
"Ligin kaderini neden HAKEMLER tayin ediyorlar"
13.12.2016

Aslında bu kadar masum vatan evladımızı teröre kurban verdikten sonra ne futbolun ne de herhangi başka bir eylemin bir anlamı da kalmıyor.

İnsanlar bir hiç uğruna hayatlarını … Hayatlarıyla beraber hayallerini ,hatta kim bilir şu an hayatta olan kaç insanın kurduğu hayaller içinde rollerini de yitirirken , inanın futbol konuşmak abes-i iştigal gelmiyor desem yalan söylemiş olurum.
O yüzden fazla uzatmayacağım .

Bugün sahada Fenerbahçe’den çalınan 3 puandan bahsetmek için uzun uzadıya yazılar yazmak istemiyorum .

Klasik bir Cüneyt Çakır komedyası izledik . Vermediği 2 penaltı ve nasıl bir hayal gücü ile bir anda uydurdup iptal ettiği MOUSSA SOW’un muhteşem golü zaten bir takımın kaderiyle nasıl oynandığının net göstergesidir . Ayrıca iptal ettiği gol ile FUTBOLUN güzelliğine ve GÖZ ZEVKİNE de ihanet etmiştir.

Ki bu golleri vermeyen daha 2 hafta evvel Beşiktaş’ın Fenerbahçe maçı öncesi 3 sarı kartla oynayan QUARESMA’ya sarı kartını mecburi çıkartması gereken yerde çıkartmayıp cezalı duruma düşmesini engelleyen hakem ise bir nefeslenmeli ve ne oluyor acaba diye düşünülmesi gerekmekte değil midir ?

Çok uzaklara gitmeyelim . Bu hafta Marcelo’ya görmesi gereken kırmızı kart çıksa 11-10 oynansa maç ve o olmayan penaltı da çalınmasa ? alın size BJK’nin hanesinde kayıp 3 puan .
Bu gece maçta futbol kuralları gereği çalınması gereken en azından ALPER’in formasında çekilmesine penaltı verilse ve buz gibi golümüz iptal edilmese …alın size FENERBAHÇE hanesine artı 3 puan.

Şu an gözüken 7 puan fark birden bire 1 puana düşmedi mi ?

Şu anki puan durumu üstüne FENERBAHÇE şampiyon zor olur diyen o spor yazarları o an işte tam tersi konuşuyor olacak idi.

Netice itibari ile Fenerbahçe bugün özellikle ilk yarı çok kötü oynasa da 3 puanı kazanabilirdi .Büyük takımları kötü oynarken kazandığı 3 puanlar şampiyon yapar , çünkü büyük takımlar zaten iyi oynarken o maçları kazanır.

Bu sezon ile ilgili maalesef çok kötü hislerim var .Ve her geçen hafta bu hislerim aratarak büyümekte.

Sanırım BJK hariç tüm takımların figüran olduğu ve senaryosu yazılmış , finali çoktan belli olan bir komedya izlemekteyiz .Çünkü bir takım 13 haftada 9 penaltı atıyor , 2 maçtan birinde rakibi kırmızı kartlarla eksik kalıyor , lehine onlarca hakem hatası yapılırken , aleyhine bir düdük bile çalınmıyor ise.

Ve o takım TFF başkanının eskiden KULÜP başkanı olduğu takım ise.
Ve O takım MHK ve Tahkim Kurulu Başkanlarının özel hayatlarında tuttukları kulüp ise.
Bazı şeyleri sadece hakem hatası olarak adlandırmak fazlaca salaklık olacaktır.

Futbol insanların özellikle de sosyo-ekonomik olarak daha zayıf güçte olan ülke insanlarının en çok sevdiği ve hayata bağlanma derecesinde tutunduğu bir yaşam sevinci , hayat tarzı ise lütfen bırakın da bari orada HAYAT ADİL sürsün …
Söyleyeceklerim bu kadar.

Kaybettiğimiz 44 vatan evladına ALLAH’TAN (C.C.) rahmet , acılı anne babalarına ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum .

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol