Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 TÜKENİŞ
TÜKENİŞ
17.10.2016

Güneşli bir ekim pazarı … Saat 16.00 … Tarihte sezon başında bu saatte oynanan hiçbir FENERBAHÇE maçı bu kadar boş tribünlere oynanmamıştı.

Önce taraftardan en sevdiği oyuncuları koparttınız …

Sonra en sevdiği teknik adamları yolladınız ..

En sonunda da hayallerini , umutlarını çaldınız … Artık o TARAFTAR maça gelir mi ?

Forveti daha önce kovduğunuz EMENIKE …

Yaratıcı orta saha oyuncusu aslında bir forvet olan RVP …

Sağ ve sol bekleri geçen sene yolladıklarınızın ( ne kadar kızsak ,sevmesek bile ) ancak kramponu olabilecek Van Der Wiel ile Hasan Ali ..

Orta sahada JOSEF … Bu takımı mı izlemeye TARAFTAR maça gelir mi ?

Geçen sezon ligi Beşiktaş’a kaybeden FENERBAHÇE’ye bu yönetim BU sene ne takviye yaptı ?

Gökhan Gönül ,Caner Erkin , Bruno Alves , Raul Meireles , Diego , Luis Nani , TOPUZ ve diğerleri …

Gelenler kim ? kiralık gidip dönenleri saymamak lazım ama STOCH,SALİH,EMENIKE … 1 yıl yatıp dönmüş SOW. Küme düşen Sivas’tan AATIF …Skrtel , Neustader …VD Wiel , yedek bek İSMAİL … Kısmete son anda alınan LENS …

Bir takım güç kazanması gerekirken güç kaybeder ise … Bunun tek sorumlusu dünyanın her yerinde o takımı yönetenlerdir …

Maçı izlerken en acı veren olay neydi biliyor musunuz ?

FENERBAHÇE takımı gerçekten de koşuyor , mücadele ediyor , savaşıyor …Ama elden gelen bu . Bu oyuncularla bu kadar futbol oluyor . Ne kadar ekmek o kadar köfte diye bir söz vardır işte aynen o.

Takımda sahaya çıkarken kendine güvenen sadece ama sadece bir tek oyuncu var o da MEHMET TOPAL . Diğer tüm takımın ne özgüveni var ne de moral gücü . Yıllardır FENERBAHÇE’nin sahip olduğu biz iyiyiz , biz ne yapar eder kazanırız . biz güçlüyüz psikolojisini son 2 sezonda el ele yok ettiler.Şimdi bu güç BEŞİKTAŞ’ın elinde. İzleyin BEŞİKTAŞ maçlarını . hepsi o maçı alacaklarına inanarak sahaya çıkıyor iken bizim takımın kafasında hep ACABA kazanacak mıyız var.

Fenerbahçe maalesef ne yapacağını bilmeyen bir takım hüviyetinde . Tek bir atak organizasyonu yok . Yıllardır pas yapan takım , topa sahip bile olamıyor . Çünkü o takımların orta sahalarında APPIAH-AURELIO - CRISTIAN – MEIRELES –EMRE vs var iken şimdi JOSEF –OZAN gibi topla beceriksiz ama mücadeleci oyuncularla sahadayız .

Futbol 1990lardan sonra orta sahası güçlü olanın kazandığı bir oyun haline geldi…Herkes iyi bir kaleci , iyi bir santrofor , iyi bir stoper derdinde. Kabul bunlar da çok önemli ama . Yıllardır sadece ama sadece orta sahası güçlü olan takımlar başarıya ulaşıyor . 2008-2010-2012 şampiyonu İSPANYA sahaya forvetsiz çok defa çıkıp 2 kere Avrupa 1kez dünya şampiyonu olduysa bunun sebebi mükemmel orta sahasıydı . Geçen sene Beşiktaş şampiyon olduysa bunun sebebi ATIBA-OĞUZHAN-SOSO idi . Fenerbahçe lige ağırlığını koyduğu yıllarda orta sahası AURELIO-APPIAH-ALEX idi .G.Saray UEFA’yı kazandığında orta sahası SUAT-EMRE-OKAN-HAGI idi …Bizim ise bu sene şampiyonluk için orta sahamız TOPAL-JOSEF-OZAN …dün ise OZAN yok olunca RVP …zaten neden başarısızızın cevabı net ve apaçık burada yatıyor. Geçen seneden zayıf olan orta sahamıza takviye yapılacak derken MEIRELES VE DIEGO gitti yerlerine 2 sene ROMA’da yedek bekleyen SALİH kurtarıcı olarak geldi ise VAH FENERBAHÇ taraftarının haline ..

Aziz Başkan TÜRK FUTBOL TARİHİ’nin tartışma su götürmez en büyük başkanıdır . Duruşu , yaptıkları , sözleri , takım sevgisi ve bir çok özelliği ile tarihte yerini altın harflerle almıştır . Ama nasıl her futbolcunun , her antrenörün bir devri var ise maalesef AZİZ BAŞKAN’ın da artık devri kapanmıştır . Hep zirvede bırakmak en güzeli derler .İşte o noktada AZİZ BAŞKAN hata yaptı . Bundan en çok da FENERBAHÇE takımı zarar gördü . İç ve dış kavgalar. Siyasi veya özel ilişkilerdeki gerilimler . Herşeyi hep kendisinin bildiğini düşünmesi yüzünden çıkan fikir ayrılıkları … Kişisel şahsi meseleler yüzünden takımdan kovulan antrenör , yönetici ve futbolcular .( ZICO,SADETİN SARAN,HAKAN BİLAL KUTLUALP,ALEX , ERSUN AYANAL , AYKUT KOCAMAN ,EMRE .vs .) . İşte tüm bunların sonucunda 3 temmuz 2011 ‘de yıkılmaya bu takım üzülerek söylüyorum 16 ekim 2016 da , 2017 mayısı belli olacak şampiyonluğu KAYBETTİ !!!

Şimdi ne kadar iyimser olabilirim bilmiyorum ama FENERBAHÇE için adeta bir mucize gerekli…

Devre arasına kadar puan farkını 7-8 seviyesinden yukarı çekmeyip , ara transferde SOSA-GOMEZ gibi iki oyuncu alıp hem taraftarı motive etmeli , hem Beşiktaş’a kaybettiği psikolojik üstünlüğü kazanmalı , hem de gerçekten ihtiyaç duyduğu bölgeye bu 2 oyuncuyu almalı ki bir şansımız olabilsin. Şu an için tek hayali başarı planım bu..daha iyisi olan varsa söylesin .

Kendi evinde 4 maç yapıp 1 galibiyet alabilen ..Ligde 7 maç oynayıp sadece 1 defa İstanbul dışına çıkan ama yine de 7 maçta 9 puan alan … tarihin hem oyun , hem de puan bazında en rezil performansını izlettirenlere teşekkür ederiz.

NOT :Dün 90 dakika bitince başlayan ‘’YÖNETİM İSTİFA’’ sesleri. Bir dahaki maçta maçın başı başlar. Çünkü ne kadar karşı görüşlü taraftar gruplarını stada sokmasanız da.Stada bireysel gelen taraftarında bir sabrı var ..VE O SABIR ARTIK TAŞTI …

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol