Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 FANTASTIC FOUR
FANTASTIC FOUR
14.12.2013

MOUSSA SOW + EMANUEL EMENIKE + DIRK KUYT + PIERRE WEBO  = 27 GOL ... ezeli rakiplerimizin tüm takım olarak attıkları gol ise BEŞİKTAŞ (25) , G.SARAY (22) ,TRABZONSPOR (20) ...

Ligde oynadığımız son 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik ve 0 MAĞLUBİYET.   Bu takım yenilmeyi unuttu. Bir takım yenilmeyi unuttu ise bu onun korkunç biz özgüvene ve kazanma arzusuna sahip olduğunun kanıtıdır . Berabere biten 2 karşılaşmaya da bakacak olursan Trabzonsporun 10 kişi defans yaptığı maç zaten daha ilk yarıda 4-0  olurdu . Beşiktaş maçında ise 10 kişi üstün mücadeleyi ve hakem kararlarını söylemememe gerek yok sanırım . Kısacası bu takım makine düzeninde işleyen , oyuncuların oynarken zevk aldığı , arkadaşlık bağlarının mükemmel olduğu , kadro kalitesi geniş , fizik gücü mükemmel  bir ekip haline geldi .Bunun başmimarı ERSUN YANAL’dır . İlla ki bir zaafiyet de arayacak olur isek bunu kötü bir sonucun ardından  değil bu gibi günlerde yapmalıyız . Dün sahaya FENERBAHÇE 17 kişi ile çıktı . Kadrosu geniş diye bahsettiğimiz FENERBAHÇE 18 ini tamamlayamamıştı bile. Şimdi devre arasında  hem gereksiz kullanmadığı boşa ödeme yaptığı oyunculardan kurtulma  hem de eksik olduğu bir iki bölgeye takviye yapma fırsatı var . Yerli bir yedek forvet , yaratıcı bir orta saha oyuncusu bu sene şampiyonluk için yeterli olacaktır .

Hava buz gibi , yerlerde hala karlar var . Trafik cuma akşamının cezasını çekmekte. İstanbul donmuş . Ama KADIKÖY  sıcacıktı dün gece . Maç öncesi annesiyle teyzesiyle , kardeşleriyle arkadaşları ile maça giden binlerce bayan KADIKÖY’e ayrı bir güzllik katmışlardı . Ceza alan diğer takımların oynadıkları maçlardaki bayan taraftar profiline ve sayısına baktığımızda DİŞİ KANARYALARIMIZA hayran olmamak elde değil . Dün de yine takımımızın yanında 90 dakika tezahüratla destek oldular. Maç ise adeta HAMZA HAMZAOĞLU için kabus gibi başladı . Maç öncesi 1. Kalecisi Oğuz Dağlaroğlu’yu sakatlığı yüzündan kadroya alamayan  AKHİSAR , 15.dakikada en önemli oyuncusu BİLAL KISA’yı , 26. Dakikada ise kırmızı  kartla oyun dışı kalan IBRAHIMA SONKO’yu kaybetti . Maça zaten büyük favori olarak çıkan FENERBAHÇE için de bu maç adeta ter atma ve moral maçı anlamına geldi bu dakikadan sonra. Maçta gözüme takılan bir şey ise şu oldu , sakatlanan BİLAL’in yerine 16. Dakikada oyuna  giren MUSTAFA ASAN’ın formayı giyerken görünen göbeği  HAMZA HOCANIN ona  dk . 62.ye kadar sabretmesine izin verdi .  Kaçan penaltı , direkten dönen top ,  harcanan % 100 lük gol pozisyonları... 4 gol atan FENERBAHÇE  çok rahat bir 4 tane daha atabilirdi .Maç içinde bir de öyle bir pozisyon oldu ki 2. Yarının hemen başıydı .Kaleciyle karşı karşıya kalan EMENIKE’yi , AKHİSAR’lı defans oyuncusu resmen 18 içinde darmadağın etti , ayaklarını yerden kesti . YA BİR İNSANIN BU POZİSYONA PENALTI VERMESİ İÇİN İNAN HAKEM OLMASINA GEREK YOK .herhangi bir hemşire , hostes , manav veya kasap bile bu pozisyonun penaltı olduğunu görebilirdi . Skor 4-0 olunca konuşulmuyor belki ama böyle hakemlik olmaz...1 maç fazlası ile en yakın rakibinin 11 puan önüne geçmiş FENERBAHÇE hem oynadığı futbol ,  hem de takım içindeki birlik beraberlik ile kendisine gönül verenlerin bu sene adeta içini ısıtıyor . Bu sene gelecek şampiyonlukla yepyeni bir sayfa açılacak ve FENERBAHÇE’ mize her alanda yapılan karalama kampanyası son bulacak . Biz kazandığımız her kupayı , her şampiyonluğu alnımızın teriyle hak ederek kazanmış bir camiayız. 3 TEMMUZ 2011 sürecinden beri üzerimize oynanan  kasıtlı , dayanaksız ve haksız oyunları ve üstümüzde yaratılan kara bulutları bu müthiş birlik beraberlik ile yıktık , yıkacağız .  FENERBAHÇE’li olmaktan gurur duyan tüm  taraftarlar , gönüldaşlar MAYISTA FENERBAHÇE BAHARINA hazır olun .

Not : Biricik annesi  MELEK ZENGİN’ i  ebedi yolculuğuna uğurlayan   TOLGA ZENGİN   kardeşimize ALLAH’TAN sabır ,  kederli ailesine ve kendisine BAŞSAĞLIĞI dilerim .  

MAÇIN 3 ADAMI :   EMANUEL EMENIKE – MOUSSA SOW – GÖKHAN GÖNÜL

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol