Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Biz Değil Beceremeyen Futbolcu Utansın
Biz Değil Beceremeyen Futbolcu Utansın
27.05.2016

Yazık oldu, ağzıma çok söz geliyor ama bunu kadın ve küçük kardeşlerimiz de okuyacağını düşündüğüm için elimden geldikçe azaltarak yazacağım. Bütün sene peşinde koştuğumuz her şeyi kaybettik. Yanlış kadro yapılanması, bunu seçen yanlış hoca ve onun heyeti bizi buraya sürükledi. Aziz Yıldırım'ın en büyük suçu basketbolda nasıl kariyerli ve kendini ispatlamış bir hoca olan Obradović ve ekibine güvenilip başarı yakalandıysa futbolda da aynı şey yapılmak zorundaydı ve ileride herhangi bir başarı için bu yapılmak zorunda. Tabii bu sezon da başarısız geçti, seneye Vitor Pereira gider diye düşünüyorum ama başkan aksini söylüyor. Souza kalacağına Baroni veya Selçuk Şahin kalsaymış, bir türlü hazmedemiyorum bu oyuncuyu. Seneye Souza-Hasan Ali-Şener-Alves 4'lüsünü ilk 11'de görmek istemiyorum. Yedek oturacaklarsa otursunlar ama oyunda hiç bir katkıları olmayan oyuncuları görmek dahi istemiyorum. Eğer kadro bunların üzerine kurulursa o stada derbi hariç 10.000 kişi bile toplayamazsınız aynı İsmail Kartal döneminde olduğu gibi.

Artık yeni sezona bakmak zorundayız, daha önceki yazılarımda da belirtmiş olduğum bölgelere yapılacak transferler bizi zaten şampiyon yapar, başta da Löw gibi bir adam olursa sinir sistemimiz ve gözümüz bayram eder. Avrupa da bir çok takım başladı transfere bizimkiler yatıyor bir sürü kaliteli bedelsiz oyuncu vardı çoğunu kaptılar bizimkiler neyi alacak göreceğiz. Herkesin güzel bir yaz geçirmesini dilerim, esen kalın.

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol