Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Ahlarla Vahlarla
Ahlarla Vahlarla
16.05.2016

Vitor Pereira'nın kafasına erişemeden sezonu bitirdik son 1 hafta kaldı ama artık her şey belli olduğu için onunda anlamı kalmadı. Ne olursa olsun seneye yolların ayrılması gerektiğini savunuyorum. Fenerbahçe için 2'ncilik ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu bir başarı değildir. Pereira'nın adam yönetimi eksikliği, oyuna müdahalelerde ki saçmalığı bizi şampiyonluktan etmişken 3 ayda hiç bir şey değişmez ve seneye daha kötü sonuçlar almamız içten bile olmayacağı kanaatindeyim. Senenin başından beri yaptığı taktik hatalarını şu 33. hafta da bile yapmaya devam ettiyse zaten pek bir şey beklemeden teşekkür edip kurtulmak en iyisi olacaktır. Yeni bir teknik direktör gelecekse içimden Löw ismi geçiyor, Alman disiplini, zekası, uluslararası deneyimi ve kalitesi bence Fenerbahçe'ye gerçekten bir şeyler katacaktır. Hatta gerçekten içimden geçen Fenerbahçe altyapısına da el atıp daha işlevli hale getirmesidir, çok nadir oyuncu çıkartıyoruz onlarda pek ilerleyemeden kayboluyorlar, tıpkı dilek fenerleri gibi. Mesela ilk 11 bu şekilde olsa ''Volkan-Gökhan,Kjaer,?,Caner-Mehmet,Salih-Volkan Şen,?,Ferhouli-Van Persie'' benim için burada ki en önemli isim ofansif orta saha ve merkez orta saha da ki isimler. Salih Uçan ismi çok önemli bizim için, iki yönlü orta saha şeklinde oraya monte edilip Mehmet Topal ile uyum sağlarsa ohhh ne mutlu bize. Önlerinde ki kaliteli ve pasör bir ofansif orta saha ise Alex'den sonra kanserli günlerimize nokta koyacağını umut ediyorum. Önemli olan kaliteli bir hoca ve satılan oyunculardan gelen parayı doğru yere aktarmak. Kjaer sağlam yanına vasat üstü bir defans, kaliteli ofansif orta saha Fenerbahçe'ye yeter. Tabii ki kadroyu geniş tutup rotasyona gitmekte bizim için önemli. Şampiyonlar Ligi için tekrar ön eleme oynayacağız, o zamana kadar transferlerin yetiştirilip artık grup aşamalarına kalmamız gerekiyor. Hem ekonomik yönden hem prestij açısından buna gerçekten ihtiyacımız var.

Fenerbahçe Basketbol takımını canı yürekten tebrik ediyorum Final Four'da hop oturduk hop kalktık ama yine hakeme yenildik, dış atışlarda ki şansızlığımız ve serbest atışlarda ki beceriksizliğimizi yenebilseydik hakemi de paket yapar evine yollardık ama başaramadık maalesef ama bu sonuç bile bizi mutlu etmeye yetti, yavaş yavaş tecrübeli hale geliyoruz darısı futbolun başına. FIBA ve FIFA soy kısmına çok dikkat etmeli ama bize gelince unutuyorlar zaten. Türk-Slav maçını Slav hakem yönetiyor sonuç ortada. Braga-Fenerbahçe maçında da hakem Slav'dı sonuçları yine gördünüz. Avrupa Kupasında sponsor Rus şirketi Gazprom hakem Slav(Rus) sonuç istedikleri gibi basketbolda sponsor Türk Hava Yolları sonuç ortada. Aziz Yıldırım peygamber değil elbet hataları eksiklikleri ama bence en önemli eksikliği lobi oluşturamamasıdır. Ne Avrupa'da ne Türkiye'de masa başında bir gücümüz yok maalesef. Hem içerde hem dışarda doping iddialarının üstü örtüldü, hakem hataları konuşulmuyor, medya zaten kuş beyinlilerle dolu daha say say bitmez. Seneye hedefimizi kesinleştirip doğru adamlarla doğru adımları atıp geleceğe umutla bakmalıyız. Ülkece zor zamanlardayız dahada zorlaşacak gibi duruyor, damarlarımızda akan kanının aynı olduğu kişilerle üstümüzde ki kıyafetlerin rengi yüzünden düşmanlaşmayın dostlar. Herkese iyi haftalar dilerim, esen kalın.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol