Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Tam Şaşıracak...
Tam Şaşıracak...
24.04.2016

Son haftalarda ki oyun formatında ki değişiklik bu maçta da devam ettirmeye karar vermişti Vitor Pereira, doğru da yapmıştı. Hami Mandıralı ise geçmişe kıyasla daha saldırgan bir takım sahaya sürmüştü, top tutmak için değilde sürekli hücum isteyen bir takımdı. Tabii kafasındakini sahaya yansıtamayınca Fenerbahçe skoru çok rahat elde etti. Bir kaç pozisyonu bencilce harcamasak daha ilk yarıdan da 4'ü bulabilirdik belki. Genel oyun itibariyle 3 maçtır daha çok istenileni veren bir Fenerbahçe görmek beni mutlu etti tabii ki ama takvime bakınca yine suratım düştü. Nani özellikle bugün fazlasıyla etkiliydi zaten son maçlarda formunda bir yükseliş göze çarpıyor bu da Fenerbahçe'nin aldığı sonuçlarla doğru orantılı bence. Volkan Şen-Alper-Mehmet Topal-Hasan Ali-Kjaer-Nani bu oyuncuların bugün iyi bir futbol ortaya koyduğu düşünüyorum, Gökhan Gönül'ün formunda sezonun başından beri açık bir şekilde düşüş var. Skora katkısı ise bu sezon ligde 1 gol 1 asist ile geçen sezonun da çok gerisinde bir oyun ortaya koymuş. Hasan Ali Kaldırım ise şuanda çoktan geçen sezonu geride bıraktığını söyleyebilirim. Caner Erkin'de geçen sezonunun çok gerisinde kalmış tabii bunda pek fazla forma bulamamasının da etkisi çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Şener Özbayraklı ise gol yollarında geçen seneye göre ilerleme olsa da asistde geri kalmış vaziyettedir. Bunları yazmamın nedeni Fenerbahçe gibi oyun kurgusunda hücum beklerinin önemli bir yer tuttuğu takımın gol yollarında ki başırısızlığının ilk nedenleri arasında gösterebiliriz. İleri ki yazılarım da kanatlar, ofansif orta saha ve merkez orta saha mevkilerin de oynayan oyuncuları da inceleyip istatistiklerini size yazacağım. Bunda ki amacım forvetlerde ki başarısızlığın nedeni gerçekten hazırlanış eksikliği mi? Yoksa bitiricilikteki beceriksizliklerimiz mi? Ne olursa olsun seneye V. Persie'nin elimizde tutulması gerektiğini savunanlardan biri benim. Seneye düzgün ofansif orta saha oyuncusu ve düzgün bir oyun kurgusu ile neler yapabileceği görmemiz gerektiğini savunuyorum. Bizler Bienvenu, Emenike gibi oyunculara sabretmiş insanlarız niye bu oyuncuya sabretmiyoruz anlamış değilim.

Trabzonspor ortaya konan oyunu, teknik heyeti ve yönetimi beğenmeye bilir normaldir bu. Alkışlayarak protesto ettikleri zaman ''vay canına, neler oluyor!'' dedim ve tam şaşırıyorken ortalık karıştı. Aslında Trabzonspor yönetimi, geçmiş yönetimlere oranla daha doğru adımlarla ilerliyordu ama taraftarı değiştiremiyor tabii. Aslında herkes onlardan memnun, medyaya iş çıkıyor. Taraftarın bugün ki olayları sayesinde hakem kurtuldu mesela, verdiği saçma sapan kararlar ve kartlar yanına kaldı. Futbol terörüne destek verip, şımartıp sokaklara hakemlere saygısızlık yapmış oyuncuların isimlerini verirseniz bu daha da büyür. İşin en ilginç yanı kimse ''Ne oluyor?'', ''Ne yapmaya çalışıyorlar?'' gibi soru sormuyor. Milletvekili geliyor şımartıyor gidiyor olan kulübe, oraya giden oyunculara ve o takıma emek verenlere oluyor. Taraftarın şiddetine maruz kalan hakeme de çok üzüldüm, vicdanım sızladı. Ne kadar hakemlere kızsak da, bağırsak da belki de çocuklarının gözlerinin önünde bir babaya veya bir insanın o hale düşmesi çok incitici. Ne diyelim ki hakkımızda hayırlısı.

Beşiktaş'da liderlik koltuğunda yara almışken kazandığımız 3 puan ilaç gibi geldi, tek hedef bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak ama maalesef her şey rakibimize bağlı. Haftaya Pazar evimiz de Gaziantepspor'u konuk edeceğiz, gülen tarafın bizim olacağımıza eminim. Bu arada Kilis'de yaşanan, sınırın öbür tarafından atılan roketler yüzünden yaralanan bütün vatandaşlarımıza şifa, vefat edenlere ise Allah'tan baş sağlığı dilerim. Herkese iyi haftalar. Esen kalın..

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol