Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 KAVGA
KAVGA
18.04.2016

Bazen vazgeçmek için matemaktiksel olarak şansınızın bitmesi yetmez, kafanızda bitirirsiniz herşeyi. İşte öyle bir akşam yaşadık Kadıköy'de. Ligin bitmesine 6 maç ve toplanabilecek 18 puan varken zihnen bırakmış bir camia görüntüsü çizdi Fenerbahçe maalesef.

Taraftarlar maç öncesinde Ersun Yanal diye tezahürat yaparken ümitlerinin bittiğini çok net gösteriyorlardı aslında. Çok enteresandır ki maç öncesi Ersun Yanal diye bağıranlarla, Ersun Yanal'ın şampiyon yaptığı sezon Alex diye bağıranlar aynı kişiler. Taraftarın protesto hakkı vardır ve kızmakta da haklılar. Fakat bunu oynanan bir maçta eski hocaya tezahürat yaparak değil, maç sonunda göstermek en doğrusu olur. Diğer yapılanlar benim için provakasyondan başka birşey değil. Ersun Yanal döneminde ki Alex tezahüratına ne kadar karşıysam, maçta ki Ersun Yanal tezahüratlarına da o kadar karşıyım.

Maça gelecek olursak, şampiyonluk yarışına havlu atmış takımla, ligde kalma yarışına havlu atmış iki takımın mücadelesini izledik bugün. Aslında ikisinin de matematiksel olarak şansı vardı maç öncesinde ama iki takım oyuncuları da mücadele ruhlarını kaybetmişler maalesef. Fenerbahçe'nin farklı galibiyetinin sebebi kadro kalitesinde ki farklılık yüzünden. Mersin İdman Yurdu maç öncesinde Kayserispor'un kazanmasıyla lige havlu atmış. Bunu çok belli ettiler. Hiç savaşmadılar ve hiçbir direnç göstermediler. Oyuncuların kafasında kulüpteki alacaklarını alıp ayrılma fikri hakim olmuş. Bundan sonraki maçları bitsede gitsek havasında oynayacaklar belli ki. Fenerbahçe'de ise durum daha enteresan. Demeçlere, konuşmalara bakacak olursak herkes şampiyonluğa olan inancını koruyor. Fakat sahadaki oyun biz şampiyon olamayız diyor. Aslında vazgeçmemeleri gerekiyor çünkü Beşiktaş'ın ilk puan kaybı Fenerbahçe'yi son haftaya kadar yarışın içinde tutar. Ancak sanırım oyuncular bütün maçları alacaklarına inanmıyorlar. Ben hiçbir oyuncunun yüzünde kazanma azmi ve ümit göremiyorum. En çok merak ettiğim şey ise, Beşiktaş puan kaybederse sahadaki şekillerinin değişip değişmeyeceği.

Öyle yada böyle bu son 5 hafta oynanacak. Fenerbahçe'li oyuncular eğer gerçekten şampiyonluğa inanıyorsa bunu haftaya Trabzonspor maçında sahada göstermeli. Taraftar ve takımın kavgası Bir şey kazandırmaz Fenerbahçe'ye lazım birlik olmaktır...

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol