Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 RAKİBE SAYGI, TAKIMINA SAYGISIZLIK!!
RAKİBE SAYGI, TAKIMINA SAYGISIZLIK!!
03.04.2016

Telafisinin çok zor olduğu bir maçta, Osmanlıspor haddini bilerek oynarken Fenerbahçe ise sanki beraberlik yetiyormuş gibi oynayınca altın değerinde bir üç puan kaybetti. Daha iyi savunma yapmak için maça Caner, Nani, Diego üçlüsünü kenarda bırakarak başlayan Pereira, puan kaybının baş sorumlusu oldu.

Rakibe saygı duymak önemli ve iyi bir özelliktir ancak Pereira'daki sanırım hastalık düzeyinde. Maç öncesinde günlerdir rakibi övmesi yetmiyormuş gibi, birde üzerine maça tamamen defansif bir kadroyla çıkması ve 2. yarıya kadar bu anlayışı bozmaması bunun en büyük göstergesi. Evet rakibi küçümsememek ve önemsemek gerekiyor ama sen Fenerbahçe'sin. Ne olursa olsun baskın oynayıp rakibi sindirmen gerek. Ntekim ilk yarıda rakibe saygı derecesi korkaklık seviyesine ulaşan Pereira ikinci yarı bundan vazgeçince arka arkaya pozisyonlarda geldi ama maalesef geç kalınmış değişikliklerdi.

İlk 11 seçiminde ve ilk yarının gidişatında puan kaybı ben geliyorum diye bağırıyordu aslında. Fenerbahçe bu gidişatı her ne kadar 2. yarı değiştirsede, hakem 2 penaltıyı atlayıp, Fenerbahçe'de son vuruşlarda beceriksiz davranınca 3 puanda buhar olup uçmuş oldu. Fenerbahçe için doğru olan maça Caner, Diego ve Nani 3'lüsüyle önde basarak başlayıp, golü attıktan sonra ikinci yarı bu oyuncuları çıkarmaktı. 2. yarıda zaten kontra atak takımı olan Osmanlıspor'un kapanan Fenerbahçe'ye karşı pozisyon bulması çok zordu. Üstelik iyi bir kontra atak planıyla, savunma anlayışı pekte iyi olmayan Başkent ekibine karşı farkı arttırmakta mümkündü.

Pereira Türkiye'de hergün yeni bir şey öğreniyor. Bugün de rakibe bu kadar fazla saygı duymaması gerektiğini öğrenmiştir. Fakat onun bu geç öğrenmeleri yüzünden, şampiyonlukta Fenerbahçe'nin elinden kayıp gidiyor. Aslında onun bugün rakibe duyduğu saygı, takımına yaptığı en büyük saygısızlıktı. Artık şampiyonluk için hem Beşiktaş'ın 1 mağlubiyeti, hemde Fenerbahçe'nin bütün maçlarını kazanması gerekiyor. İmkansız değil tabiki ama zor. Yapılması gereken ilk iş deplasmandaki Galatasaray derbisini kazanıp, rahatlamış olan rakibi baskı altına almak olmalı. Sonrasını bize zaman gösterecek.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol