Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Bilinçsiz Oyun
Bilinçsiz Oyun
03.04.2016

Matematiksel olarak şampiyonluk devam ediyor elbette ama göz var izan var, böyle oynayarak bırak şampiyonluğu, soda şişesini bile kazanamazsın. V. Persie, Volkan, Josef, Hasan Ali, Ozan; sonradan oyuna girenlerden Diego ve Fernandao sahada yoklardı. Bu oyuncuların geldikleri güne göre gerilemesinin, futbol adına hiç bir şekilde gelişmemelerinin tek suçluları kendileri değil. Bence belli ki antremanlar da bir şeyler eksik gidiyor. Sahada kordinasyon ve form adına hiç bir şey yok. Bazı oyuncular sanki bir birlerini ilk defa görmüşler gibi oynadılar. Hele ki açılan ortaların verimsizliği işi çığırından çıkarmaya yetti. V. Pereira'nın Osmanlıspor'a önlem alması normal elbette ama işin hücum kısmını bu kadar boş vermek kabul edilemez. Hoca hala hücumda eksik değiliz diyor gülüyoruz.

Bazı taraftar gruplarından ''taraftar gelmezse şampiyonluk gelmez!'' tarzında açıklamalar görüyoruz elbette taraftar bel kemiğidir ancak karşısında ki oyuncuya pas atamayan, kaleye isabetli şut çekemeyen takımında sorumlusu taraftar değildir kimse kusura bakmasın. Geçen aylarda ki bir yazımda taraftarların umut için kombine alıp maça geldiklerinden bahsetmiştim, aynı sözlerimin hala arkasındayım. Sen taraftara görsel bir şey sunamazsan taraftar gelmez, bu iş böyledir. Sene sonu için şimdiden planlamanın yapılması gerekiyor, teknik heyet, orta saha, defans ve hücum için mutlaka oyuncu şart. Souza, Alves, Diego, Nani(zaten gitti) ile bu iş seneye yürümez. İki cambaz bir ipte oynamaz denir, önceden iki beyin var diye sorun çıkıyordu artık hiç beynimiz kalmadı.

Şampiyonluk şansımız devam ediyor, Konyaspor ve Galatasaray maçlarını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Son maçlarda 1 kez Bursaspor'a 2 kez Galatasaray'a mis gibi şampiyonlukları verdik umarım bu sene bu kervana bir de Beşiktaş eklenmez. Bizim beklentimiz adam akıllı oynayan bir takım, göz zevki veren, sahada taraftarı memnun eden bir futbol. Sene başından beri oflaya puflaya maç seyrettiğimiz gerçek bir durum, umalım ki haftaya takım silkinerek kendine gelsin. Konyaspor, Osmanlıspor'dan daha ciddi bir takım. Şampiyonu belileyecek gibi duruyor, diyeceklerim bu kadar.

Sınavları başlayan üniversiteli dostlarıma vizelerinde başarılar dilerim. Son zamanlarda yaşanan Ermenistan-Azerbaycan çatışmalarında Allah Azerbaycan Türk'ü kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Herkese iyi haftalar, esen kalın..

En Son Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol