Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 BUNUN ADI TÜRK DÜŞMANLIĞI
BUNUN ADI TÜRK DÜŞMANLIĞI
18.03.2016

Bazı maçlar vardır .O maçların sonunda teknik taktik konuşmak .Şu oyuncu iyi oynadı diğeri kötü oynadı muhabbetine girmek abesle iştigalden başka bir şey değildir .İşte bu gece maalesef aynen böyle bir kara geceye tanıklık ettik.

Türk futbolu ve futbolcusu gerek milli takımlar bazında , gerekse kulüpler bazında onlarca defa hakem kurbanı olmuştur ve üzülerek söylüyorum ki olmaya da devam edecektir.Ama bu gece yaşananlar kadar apaçık ve onursuzca bir linç ilk defa gerçekleşmiştir. Fransız kültüründen gelmesi veya onlara yakın olmasından mıdır bilinmez ama Galatasaray’ın bu konuda açık bir lobisi olması dışında tüm AYYILDIZ taşıyan takımlarımız artık bazı adımlar atmalı ve UEFA hatta FIFA nezdinde girişimlerde bulunmalı , hakkını aramalıdır . Çünkü koca bir camia hatta koca bir ülkenin hakkı bu kadar ucuz yenmez, yenemez .

Maça 1-0 lık avantajla gitmişsin.Braga seyircisi tura inanmamış ki zaten çok büyük olmayan stadyumda yer yer boşluklar göze çarpıyor . Maça anca kör olması gereken bir yan hakem sayesinde kalkmayan bir ofsayt bayrağı sonucu 1 metre önden gelen Ahmet Hassan’ın golüyle 1-0 yenik başlayıp tüm avantajını kaybediyorsun . Ardından rakibinin topuğuna darbesi ile dengesini kaybeden M.Topal’a orta sahada hakemi aldatmaya yönelik bahanesi ile çıkan saçma salak bir sarı kart görüyorsun . Orta sahanın bir diğer mücadele eden oyuncusu JOSEF bir topa hafifçe dokundu diye al bir sarı da ona. İtiraz eden hoca da doğru tribünlere . Vay vay vay diyoruz.Artık anlıyoruz bazı şeyleri. Patlayan bombalar mı sebep yoksa yılların içlerinde biriktirdiği TÜRK düşmanlığı mı ?

İşte o anlarda golü buluyoruz.Hakemi de yeneceğiz diyoruz aynı hislerimize tercüman olan ERSİN DÜZEN’in de söylediği gibi ve soyunma odasına turu neredeyse cebe koymuş giriyoruz.

İkinci yarı başlıyor .20 dakika da ikinci yarıdan geçmiş ve 4’e 3 yakaladığın pozisyonda NANI egoizmine yenik düşüp yüzde yüz pozisyonu heba ediyor.Çok üzülmüyoruz çünkü BRAGA’nın kalemize gelmeye dermanı bile yok . Ama 2 dakika sonra yine tartışmalı bir ofsayt mı değil mi pozisyonunda içeri kesilen topta , Josue’nin şutu 2 metre önündeki M.TOPAL’ın tamamen vücuduna yapışık ellerine çarpyor . Dikkat edin şutu çeken oyuncu bile korner atmaya doğru koşarken çalan bir düdük . İşte maçın bittiği an . Penaltı artı penaltıdan da önemlisi çıkan yanlı bir kırmızı kart . Hadi futbol katilisin anladık penaltıyı çaldın ama azıcık insaf be orada kırmızıdan adam mı atılır ey HIRVAT ???

Skor 2-1.Fenerbahçe 10 kişi . Braga ise 12 kişi . Dakika 69 .

Ben bundan sonra tek kelime yazmayacağım .

Bu APAÇIK bir futbol katliamıdır .

Bir takım maçta 8 kişi kalıyor ise , antrenörü tribüne yollanıyor ise , yediği ilk gol ofsayt , ikinci gol ise olmayan bir penaltıdan ise .

Bu dünyanın neresinde olursa olsun irdelenmesi gereken bir meseledir.

Bu hakem asla bireysel olarak bu kadar hata yapacak bir hakem değil.Olsa Avrupa arenasında maç yönettirmezler adama.Bu planlı programlı bir operasyondan başka bir şey değil.

Ülkemizin son dönemlerde yaşadığı üzücü olaylar sonrasında , maç öncesinde kulağımıza gelen ( FENERBAHÇE’nin turu geçmesi durumunda evinde oynayacağı maçları kendi seçeceği bir Avrupa ülkesinde oynaması gibi ) bazı saçmalıkların kökten çözümü bu gece PORTEKİZ’de bir TİYATRO oyunu ile sahnelendi .

Beni bir TÜRK olarak üzen bu durumun çok daha fazlası kendi ülkemde bu hakemi , bu adaletsizliği , bu komployu , bu adi düzeni , bu futbol hırsızlığını görmesine rağmen bazı kanı bozukların bu duurmdan kendilerince MUTLULUK çıkarmaları , PORTEKİZ’li olmaları hatta yetinmeyip HIRVAT olmaları …

Kabul kimse kimseyi desteklemek durumunda değil hatta global düna futbol ekonomisinde rakibinin daha iyi yerlere gelmesini de istememesi tolere edilebilir bir gerçek ama bu gece o gece değil arkadaşlar. Bu kadar açık seçik TÜRK DÜŞMANLIĞI yapılan bir geceden sonra bunu düşünenlerin kanından ben şüphe ederim . Kimse kusura bakmasın .

Evet FENERBAHÇE ayak oyunları ile AVRUPA’ya veda etti.

Bunun neden formanın sağ göğsüdeki FENERBAHÇE ambleminden çok sol göğsündeki TÜRK BAYRAĞIDIR .

Türk’ün Türk’ten başka dostu yok.Ve olamaz da . Ama içimizdeki hainleri görmek de koyuyor insana .

ADAMLIK VE TÜRKLÜK Avrupa’da kalan tek TÜRK takımı bir hristiyan hırvat hakem tarafından doğranırken bundan kendine pay çıkarmak değildir .

Geçmiş olsun FENERBAHÇE. Geçmiş olsun TÜRKİYE .

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol