Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 İT İTİ ISIRMAZ
İT İTİ ISIRMAZ
18.03.2016

İnanın yazıma nereden başlayacağımı bilemiyorum, hepiniz gibi bende sinirden çıldırdım. İt iti ısırmaz derler ya hani bunu her Avrupa maçında şahit oluyoruz. Bu Hırvat hakem olsun ya da başka bir ırktan hoca olsun bu kadar açık seçik olmasa da hep yanlı kararlar verdi vermeye de devam edecek.

Hani Fifa'nın bir uygulaması var, ara sıra reklamlarda çıkar ''No Racism'' derler çeşitli milletlerden oyuncular bunu derler ve geçer giderler, kimse kusura bakmasın biz Türk milletine ırkçı diyerek aşağılarlar ama o büyük burunlarından önlerini göremeyen haysiyetsizler en büyük ırkçılardır işte. Bu maç da bunun kanıtıdır. Fifa ve Uefa'nın kuralar da titreyen topları, böyle hakemler ve şuan aklıma gelmeyen onlarca bize karşı gösterilen tavır asla bitmeyecektir. Hep kendilerine yontma var olacaktır.

Fransa'da bombalı saldırı olur Kore'den Zimbabwe'ye kadar bütün dünya ayağa kalkar, tuvalete giderlerken bile resmi tören düzenlerler her yeri Fransız Bayrağı ile donatırlar Uluslararası maçlarda saygı duruşunda bulunulur, maçta kollarına siyah bant takarak üzüntü duyuyoruz mesajını verirler. Bizde ise izin vermezler, en ufak bir siyah banta bile tahamülleri yok çünkü. Bu düzen hiç değişmeyecek, saatlerce hakeme sövsekte asla değişmeyecek buna göre hareket edip Avrupa'ya o gözle bakmalıyız ''100 yıldan beri''.

He Pereira'nın oyuncu değişikliklerine de değineceğim Kadlec'in oyuna girmesi dengesizliktir kulübende Meireles var çünkü. Nani'nin kendi kendine şov yapmaya çalışması ve penaltıdan önce çok net gol pozisyonunu salakça harcayarak maçı bu hale getirmesi, Şener, Alves ve Caner'in kademe hataları, Diego'nun hiç bir işe yaramamasını asla unutmam. Hakemin %70 payı varsa kalan %30 bu oyuncuların salaklıklarıdır. Seneye ne planlanıyorsa başta 10 numara, defans, sağ-sol açık oynayabilecek bir oyuncular lazım bize. Pereira'nın atıldığı her iki maçta da elendik her halde bu çok güzel bir istatistik.

Pazar günü Galatasaray maçı şampiyonu belirleye bilir, rakipleri genelde Beşiktaş'a yattıkları için her şey bize bağlı. Ne diyebilirim ki içimden nefretten başka hiç bir şey gelmiyor. Sabredin dostlar. İnşallah pazar gecesi neşeli bir yazıyla sizlerle buluşmak nasip olur.

Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü. Alemde şer Oğuzda Er tükenmez. Bizler için canlarını hiçe sayan şanlı ecdadın mekanları uçmağ olsun. Herkese hayırlı cumalar.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol