Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Kadıköy'ün Patronu
Kadıköy'ün Patronu
11.03.2016

Kendi evimizde hiç bir hatanın affı olmayan maça çıkıyorduk. Gördük ki rakip oyununu bizim hatlarımızın üzerine kurmuş. Taraftarımızda harikaydı üstelik o kareografi çok güzel ve anlamlıydı. Maça bakacak olursak; Braga, ön tarafta pres yaparak bizi hataya zorladı. Yalan yok çok fazla pas hatası yaptık, oyun kurmayı pek beceremedik. Defanstan ileriye uzun toplarla çıkmaya çalıştık ama topu ileride tutup rakibi boğamadık bu yönden gözümde eksik kaldı Fenerbahçe. Önceden bu eksikliğimizi dizilişimize ve oyuncu tercihlerine veriyordum ama bu oyuncularla da çok kaliteli futbol oynandığını geçtiğimiz haftalarda hep beraber gördük. Pereira bu maça 1-0 için çıkmış ama bulduğumuz gol bireysel bir yetenekten geldi, yani takım oyunuyla atamadık attığımızı da hakem saymadı, olmayan ofsaytı gören hakem sağ olsun. Her şeye rağmen dimdik, 3 kupada sağlam adımlarla ilerliyoruz ama sene sonunda haticeye göre değil neticeye göre yorum yapacağız gidecekler kalacaklar ona göre belli olacak.

Maç performanslarına bakacak olursak;

Volkan Demirel bir kez daha Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu kanıtladı, bazen formsuz oluyor ama o herkeste olur. Şener ve Caner'i beğenmedim, çok top kaybettiler. Şener'i zaten Gökhan'ın yerine düşünemiyorum. Geçtiğimiz aylarda bir yazımda da bahsetmiştim bu konuyu. Form ayrı konu yetenek ayrı konu, Şener formda olunca Gökhan'ın yarısı oluyor formsuz olunca sahada çekilmez oluyor ve eğer gelecekte Gökhan bizden giderse ya da futbolu bıraktığında yerine Şener geçerse, bu yıllar da ki Gökhan'a efsane gözüyle bakarız (Alex gibi). Alves ve Kjaer hatasız oynadı diyebiliriz, uyumlarını sağladılar çok iyi hareket ediyorlar, nazar değmesin. Oyun kurma görevi özellikle ikici yarıda Caner'e kaldı. Caner bugün Beşiktaş maçından çok uzak bir performans ortaya koydu. Orta saha'da Ozan Tufan ilk yarı bir şeyler yapmak için uğraştı genel anlamda kayboldu, Mehmet Topal her zaman ki gibi defansif anlamda takımı sırtladı ve golü atarak maçın adamı oldu. V. Persie ise takımın oyunundan bunaldığını düşünüyorum ki uzaktan şut denemelerinde bulundu, ayrıca yazımın başında belirttiğim gibi tertemiz bir gol attı ama ofsayt nedeniyle sayılmadı. Alper ve Volkan Şen'i beğendim ikisi de bir şeyler için çabaladı golde payları olmasa da hücum için ellerinden geleni yaptılar özellikle oyuna sonradan giren Nani'yi görünce iyi ki Alper oynamış dedim. Hocanın sonradan oyuna soktuğu oyuncular skora veya oyuna bir katkısı olmadı ancak değişikliklerden sonra 4-4-2 dizilişine dönüp çift forvete döndü. Fazla anlam çıkarmaya çalışmıyorum zaten hocanın ne yapacağı belli olmuyor.

Hafta sonu Kayserispor maçımız var maçımız var o da dahil toplam 9 maçımız kaldı. Tahminde bulunmak istiyorum 29. ve 30. hafta yani Mersin İ.Y ve Trabzonspor maçları şampiyonu belirleyecek o maçlara kadar kazanırsak şampiyon olacağımızı düşünüyorum, umarım uğurlu gelir. Basketbol ve voleybol ekiplerimizi tebrik ederim en az futbol kadar bizi gururlandırmaya devam ediyorlar. Hafta sonu YGS sınavına girecek bütün küçük dostlarıma başarılar dilerim. Not: Üniversitedeyim ancak bende gireceğim, kurtulamadım. Herkese hayırlı cumalar, esen kalın..

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol