Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Mandıra Yoğurdunun Lezzeti‏
Mandıra Yoğurdunun Lezzeti‏
01.03.2016

Şampiyonluğu kesinleştirmese de kazanana büyük bir avantaj sağlayacak çok önemli bir maçı galibiyetle ayrılarak düşman çatlattık diyebiliriz. Puan kaybına taamülümüz bile yok artık, bu maçada mutlak 3 puan parolasıyla çıktığımız ilk yarıda ki oyunla belli etmişizdir herhalde. Beşiktaş'ın hücum gücü hafife alınacak gibi değil, defansımızda en küçük bir hata kalemizde gol görmemize neden olurdu, aynı ilk maçta ki gibi. Bu maçta savunma olarak hatalarımızı telafi etmiş olmak bize galibiyeti getirdi diyebiliriz. Tabii ki daha maçın başında, 3. dakikada harika bir duran top organizasyonu ile golü bulup rahatladık ancak biz 90 dakika hücum yapan bir takım değiliz. İstediğimizi aldıktan sonra 2. devre kendi yarı sahamıza çekilip topu orta sahada tuttuk ancak Beşiktaş tehlikeli geldi, golü de bulabilirlerdi. Ancak Hem Volkan hemde defansımız buna izin vermedi, Zaten Volkan Demirel yaptığı kurtarışlarla maçı getirdi dersek abartı olmaz. Gökhan'ın kaburgası da kırıktı yani sakat sakat oynadı ancak iyi bir oyun çıkarttı, Caner'de bugün iyiydi ama agresif halleri devam ediyor, ikinci sarıdan atılabilirdi hemde hakem yanlış karar vermiş olmazdı. Mehmet Topal benim saydığım kadarıyla 3-4 kritik müdahalede bulundu ayrıca rakip ceza sahası içinde gol arayışında da bulundu yani Mehmet örümcekliğine devam ediyor. Diego-Ozan tercihini doğru buluyorum, Diego bugün pek etkili olamadı yani kendisine verilen görevi yerine getiremeyince skorunda etkisiyle hoca Ozan gibi daha defansif bir oyuncu alarak topu orta saha da tutmak istedi haklı bir değişiklikti. Alper ise gol atamamasına rağmen ilk yarıda baskımız da çok büyük parmağı vardı çok daha fazla şansı hak eden bir oyuncu. Nani ile değiştirildikten sonra güzel oyununu süsleyememesine üzülmüş olacağını düşünüyorum ayrıca güzel oynarken neden alındığını benim gibi onun da anlamadığı çok bariz. Nani ve Ozan oyuna girdikten sonra da ileriye topu yığamadık ama daha diri kaldığımız kesin. Tabii Ozan'nın topu kapıp Nani'ye asist yapması ile bizde sevinçten film koptu. V. Persie ise bugün etkisiz kaldı, zaten ceza sahası içinde fazla topla buluşturamadık.

Saha içinde hakem çok tartışılacak kararlara imza attı hem bizim lehimize hemde alehimize. Deplasmanda ki maçta daha fazla hakem hataları vardı, kaybetmemize neden olabilecek kadar büyük hatalardı hemde. Ama bazı ''Mandıra Filozofları'' gibi çıkıp sürekli ağlayan bir adamımız olmadı, hakkını ararsın eyvallah ama saçma sapan yerlerde ve zamanlarda konuşursan kafana huni koyarlar. Sırf hakemlere aba altından sopa göstermek için atmadığı takla kalmayan adamları başımıza profesör hoca olarak diktiler. Eminim Volkan Şen'e yapılan hareket bugün Sosa'ya ya da başka bir oyuncuya olmuş olsaydı itiraz için TBMM'ye kadar çıkarlardı. O çok övülen oyuncularını yenmemiz umarım ders olur.

Genel gidişatımıza bakarsak eğer Trabzonspor ve Galatasaray gibi iki tane tehlikeli maçımız var. Bir de görünmeyenler var yani her an bizi sekteye uğratabilecek olanlar. Bizim işimiz bu maçla bitmedi, daha yeni başlıyoruz desem yanlış söylemiş olmam. İçeride ve dışarıda puan kaybına taamülümüz kalmadığını belirtmiştim çünkü rakip, kalan maçlarını kazandığı takdirde şampiyon oluyor bizimde elimizden geldiğince puan toplayıp rakibin sendelemesini beklememizden başka çaremiz kalmadı. Haftaya pazar günü Akhisar maçından sonra görüşmek üzere, esen kalın..

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol