Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Misafir Umduğunu Değil Bulduğunu Yer‏
Misafir Umduğunu Değil Bulduğunu Yer‏
26.02.2016

Evimizde ki güzel oyun ve skor avantajıyla gittiğimiz Moskova deplasmanından yüreğimiz ağzımızda döndük. Bunun sebepleri senenin başından beri oynanan futbolla aynı şeydir. Bu gece ki Fenerbahçe Antalyaspor maçında ki gibi aklı havada ve üretemeyen Fenerbahçe'ydi. Gökhan Gönül'ün maç sonu açıklamalarında ''Hocamız bize hücum oynamamızı söyledi ancak biz ilk skorun da avantajıyla rahat oynayıp geriye yaslandık'' tarzında bir açıklaması var bu açıklama bana saçma geldi çünkü hücum oynaması gereken bir takımın 11 oyuncusundan sadece 3'ü hücumcu olmaz. Eğer 8 defansif oyuncuyla sahaya çıkıyorsan zaten geriye yaslanarak oynamayı kafaya koymuşsun demektir. Bu oyun tarzının bize yakışmadığını sene başından beri söylüyorum zaten. Sene başında hücum yollarında zengin olacağımızı düşünerek içimize su serpilmişti ama bu hocayla böyle olmayacağı belli oldu.

Her neyse bugün ki maçı inceleyecek olursak rakibini üzerine çekip arkada boşluk isteyen bir Fenerbahçe vardı sahada. Ancak buna rağmen ilk yarıda V. Persie'i topla hemen hemen hiç buluşturamadık, derli toplu bir atağımızda olmadı zaten. Yediğimiz golde ise Fabiano'nun bariz hatasıyla oldu, topu çok sektiren bir kaleci olduğunu Diyarbakırspor maçında fark etmiştim bu maçta da hem golde hemde daha sonra ki üzerine gelen şutlarda eksikliği iyice gün yüzüne çıktı ve bir tanede kurtardığı net pozisyon var. Parlatmamız gereken kişi Porto'nun oyuncusu olmamalı bence. Ziraat Kupası maçlarında oynat ama Avrupa düzeyinde Volkan olmalıdır. İkinci yarıda ise Volkan Şen'in kendi çabalarıyla hücumumuz hareketlendi ve bugün gerçekten takdire şayan bir futbol oynadı. Nani ise berbattı, 2016'ya sıkıntılı başladı ve öylede devam ediyor. Resmen beni niye satmadın diye bağırıyor, atakları linç edip top kaybediyor. Sahada böyle zarar veren bir Nani varken onu kesmek daha yararlı olur bence.

Pazartesi günü Beşiktaş ile ya tamam ya devam maçına çıkılacak. Taraftar Fenerbahçe'den göze hoş gelen futbol ve galibiyetten başka bir şey beklemiyor aksi olursa şampiyonluk kaçar. Eğer hoca hücum futbolu oynatacaksa ona uygun futbolcular oynatmalı. Souza-Mehmet-Ozan 3'lüsü hücumda güçlü takımlara karşı iş yapması bir mucize. Mucize için uğraşmaktansa Diego, Alper gibi elinde ki çeşitleri kullanmak daha mantıklı. Biraz karamsar ve eleştirel bir yazı oldu farkındayım, turu geçmemiz beni mutlu etmesine etti ama geleceğe rahatça bakamıyorum, buda benim canımı sıkıyor. İnşallah Beşiktaş maçında güzel bir oyun ve güzel bir galibiyetle ayrılırız bu da bizim devrimimiz olur, aksini düşünmek dahi istemiyorum. Herkese güzel ve şehitsiz bir hafta dilerim. Esen Kalın..

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol