Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 MEHMETÇİK...
MEHMETÇİK...
25.02.2016

Aslında maçtan önce Lokomotiv Moskova'nın psikolojisini gösteren en önemli şey, taraftarının maça gösterdiği ilgiydi!! Maç başlarken tribünde 6.000 civarı taraftar vardı. Yani ilk maçta oluşan skor ve Fenerbahçe'nin iyi oyunu Rus ekibini adeta sindirmişti. Peki nasıl başladı maça Fenerbahçe?

Aslında ilk 15 dakika tam da Pereira'nın basın toplantısında bahsettiği gibiydi. Rakibi önde iyi karşılayıp, alan bırakmıyorduk. Ama ne olduysa o dakikadan sonra olmaya başladı. Önce Lokomotiv Moskova maçı dengeledi, sonra da özellikle Gökhan'ın kanadından etkili gelmeye başladı. Gökhan'ın hafif sakatlığı dolayısıyla oluşan bu handikapı atlatıp, rakibi uyutarak ilk yarıyı bitirmek üzereydik ki; Fabiano maçın başından beri verdiği sinyalleri gerçeğe dönüştürerek golü yedirdi. Aslında gol hatalar zinciriyle geldi. Önce hakemin hatalı kararıyla bir korner kazandık, ardından orta yapmak yerine kaleciye kadar giden bir pas verdik ve son olarakta Fabiano topu rakibe hediye ederek gole sebep oldu. Fabiano zaten bu sinyalleri maçın başından beri veriyordu ama, maharet bunu maçtan önce görebilmekteydi...

İkinci yarıda ise 70. Dakikaya kadar ne doğru düzgün pas yapabildik, ne de kontradan pozisyon bulabildik. Bir tek 60. Dakikada Persie'nin kafa vuruşu vardı. 70. dakikadan sonra ise Fenerbahçe birkaç pas yapmaya başlayınca rakip kondisyonu zayıf olduğu için oyundan düştü. Bir de maçın en kötüsü Nani kenara gelince orta sahada top ezen kalmadığı için oyun rahatladı ve tesadüf müdür bilinmez NANİ'nin kullanmadığı ilk duran topta golü buldu Fenerbahçe...

Maçın en dikkat çekici oyuncusu Volkan Şen'di. Ayağına aldığı toplarda savunmanın üzerine giderek hep bir avantaj sağladı takıma ve golden önceki kornerde de pozisyonu yaratan isimdi. Ama bir de ters kanadında oynayan Nani vardı ki, bugün tam anlamıyla illallah ettirdi. Ayağına aldığı topları her defasında ezmesi zaten katlanılmaz bir durum, bir de sinirli oldumu hiç çekilmiyor. Onun çok şey yapmak istemesini sahadaki hırsından anlıyoruz fakat çok şey yapmak yerine basit oynasa inanılmaz etkili olacak yeteneklere sahip Portekizli yıldız.

Şimdi önümüzde bir derbi var. Hiç vakit kaybetmeden o maçı düşünmek gerek. Gökhan'ın sakatlığı can sıkıcı ama umarım oynayabilecek duruma gelir.

Derbide Pereira'ya düşen TAKIMI HAZIRLAMAK.
Oyunculara düşen SAVAŞMAK.
Ve taraftara düşende sezonun en önemli maçında O STADI TIKLIM TIKLIM DOLDURMAK.
Umarım mesaj kombinesini fahiş fiyatlara satmaya çalışanlara gitmiştir..!!

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol