Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 İFLAS‏
İFLAS‏
06.02.2016

Önce ki yazılarımdan da beni tanıyorsunuz artık, rüzgara göre yönümü değiştirmedim. Sert yazdım ama doğru yazdım, Şampiyon olduğumuzda da, İsmail Kartal vede bu senede hep şikayet ettiğim durumlar belliydi ve bu durumlar devam ettiği sürecede söylemeye devam edeceğim. Defans ve top taşıyıcı oyuncu eksik olduğunu niceden beri söylüyorum, çoğunlukla telafi edebildiğimiz için şuan puan fazlasıyla lideriz telafi edemediğimizde de ortaya böyle bir sonuç çıkıyor. Bu sırtımı dönmek değil, sadece bile bile lades dememizi anlamıyorum. Fenerbahçe'liler olarak senenin başından beri kaç tane maçtan memnunlar bence iki ellerini geçmez belki tek elleri bile yeter. Bunu çözmek yerine hep güçlü olanla idare etmek bizi böyle iflas ettirdi. Hele ki kadro yapısında orta saha 3'lüsü uzun zamandır bağırıyor bizle şov yapamazsın diye bırak şovu pas yapıp top bile tutamıyorlar ki kaç maçtır topla oynama istatistiklerinde gerideyiz geçen sene bile böyle değildi. Bu sene taraftarların stadı doldurma nedeni (takımımızı sevmek ayrı) yeni gelen transferlerle güzel bir futbol oynanacağına inanmaktı sen bunu veremiyorsan ve bu güveni kaybedersen en iyi ihtimalle seneye bile şuan ki doluluğu derbiler hariç yakalayamazsın.

Amacımız şampiyon olmak bizim, geleneğimiz var iyide oynasak kötüde oynasak şampiyonluk potasında kalıyoruz hep, önemli olan oyunu doldurmak, oynadığımız futboldan verim almak. Gelişine topu ileriye gönderirsek, ceza sahasına açmış olmak için orta açarsak 2 sezondan beri olduğu gibi oynanan oyundan zevk almayız oynanan oyununda pek bir anlamı kalmaz. Bunları açıklıyorum ki amacım verimli futbol ile bitse de gitsek arasında ki farkı anlayalım. Malımızı mundar etmeyelim, elimizdekileri kullanalım. Diyarbakırspor ve Kasımpaşa maçları tahminimizden daha zor geçeceği bence kesin. Bu iki maçı kayıpsız atlatmamız L. Moskova maçı öncesi bize moral verecektir, aksini düşünmek dahi istemiyorum.

Final Four'a giden yolda kayıpsız giden basketbol takımımızı kutlarım, şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı dilerim. Esen kalın..

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol