Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 NEFRET ETTİRDİLER‏
NEFRET ETTİRDİLER‏
07.12.2015

Endüstriyel futbollarından da, yattıkları yerden para kazanan hakemlerden ve onları atayanlardan da, mandıra filozoflarını başımıza adam diye dikenlerden de nefret ettim. Kimse kusura bakmasın bu vasat altı hakemlerin bizim sinirlerimizi germesi için para verip maça gitmememiz lazım. Geçen yazımda bahsettim kimse çalıştığı iş yerinde ya da kamu kurumunda defalarca hata yapma lüksüne sahip değilken bu hakemler bulunmaz hint kumaşı mı niye bu ısrar! Ayrıca bu hakemin ne mal olduğu Bayburt ile yaptığımız maçta da belliydi zaten bu hakemi atayanların bu maça çok iyi niyetler düşünerek atadığını sanmıyorum burası alice harikalar diyarı değil, her şey bu kadar iyi niyetli olamaz.

Pek içimi açmasa da maça bakacak olursak kadrosuyla oturmuş bir takım vardı sahada. Gereksiz derecede defansif Fenerbahçe daha maçın başında yediği golle iyice bocaladı, yediğimiz gol sanırım ''Tanrı'nın eli'' markalı. Rakip takıma baskı kurduk kurmasına ama hızlı değiliz paslar çok ağır ve ezberlenmiş şekilde gidiyor ne seyirciyi ne rakibi şaşırtamıyoruz, şaşırttığımız zaman güzel bir atak oluyor ve zevk alıyoruz. Hasan Ali'nin pozisyonunu herkes farklı yorumlar ama lig geçmişinde kaleye daha yakın pozisyonlarda hakemlerin sarı kart verdiğini de gördük çifte standart yanlış. Daha sonrasında eksik olmamıza ve berbat bir zemine RAĞMEN iyi bir oyun geçirdik denebilir. Fernandao'nun topu gol olsa yüz yılın kapağı olurdu her halde. Caner'in son dakikalarda ki hareketi penaltıydı hakem veremedi, Markovic'te tokatlandı ama hakem vermedi.... diye diye sabaha kadar sayarım ben burada bunu değiştirecek güç yönetimimizin elinde.

Allah düşmanında şereflisini ve zekisini nasip etsin, Galatasaray yönetimi dillere destan bir konuşmayla kendini rezil etti buna alışıklar şaşmamak lazım aslında: transfer yapamazlar, lisans sorunları nedeniyle hükmen yenik olurlar hala utanmazlar. Alex, yaptığı açıklamayla GS'nin bu asistini gole çevirdi. Yine hoşlarına gitmiştir bu gol ama doymazlar..

Şampiyon olacağımızı düşünüyorum çünkü bizden daha iyisi yok olsaydı hakemler bu kadar felaket olmazdı. 10 Aralık Perşembe günü Celtic ile kendi evimizde yapacağımız maçı güzel bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum. Herkese iyi haftalar diliyorum, esen kalın.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol