Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 HAKEME VE DİREKLERE TAKILAN ÜÇ PUAN
HAKEME VE DİREKLERE TAKILAN ÜÇ PUAN
06.12.2015

Rezalet bir zeminde , rezalet bir hakem yönetiminde ,rezalet bir rakibe karşı bugün son dakikada direğe takılarak belki 2 puan kaybettik ama çok şeyler kazandık .

Her şeyden önce şunu üstüne basa basa söylemek isterim ki bu takım üstündeki ölü toprağını artık attı. Bugün sahada çok yanlı ve basit bir kararla 1 kişi eksik kalan FENERBAHÇE ,uzatmalar ile beraber 67 dakika bu dezavantajına rağmen rakibini tek kelime ile sahasına mahkum edip 2 gol buldu , 2 topu direkten döndü ve talihsiz bir PENALTI ile kalesinde gol gördü .

İlk golde NET elle oynamaya devam diyip kalemizde golü görmemize sebep olan hakem ,

Kaleye en az 55-60 metre mesafede yapılan faule üstelik Gökhan Gönül de hemen birkaç metre arkasında iken HASAN ALİ KALDIRIM’a KIRMIZI kart çıkaran hakem,

Son dakikalarda ceza alanına girmek üzere iken suratına sol kroşeyi yiyen MARKOVİÇ’e üstelik yardımcı hakem FAUL diye uyarmasına rağmen oyna faul yok diyen hakem ,

PARDON HAKEM BOZUNTUSU aleyhimize verdiği ilk penaltı sonrasında belki de çok daha kolay çalabileceği GAZİANTEP lehine bir penaltıyı da çalamayarak ne kadar EYYAMCI , TETİKÇİ ve BABADAN DEDEDEN torpilli olduğunu gözler önüne serdi . Unutmadan geçen sene MUSLERA son adamı indirdiğinde üstelik artık kalede kaleci de yok ve kale boş iken POZİSYON kaleye uzak bahanesiyle kırmızı kart göstermeyen hakemler hala aklımızda . Son bir detay daha ; hatırlar mısınız PODOLSKİ’nin Başakşehir maçında apaçık el ile alıp attığı golü ve Galatasaray’ın kazandığı 3 puanı .İşte o golü veren hakem bu akşam bizim maçı KATLEDEN HAKEM .

Maç sonrası hakemleri değil de futbolu konuştuğumuz maçları özlüyorum artık . Bu kadar maçın önüne kararları ile geçen hakemler oldukça TÜRK FUTBOLU da inanın bir adım ileri gidemez .

10 kişi oynayarak 2 gol bulmak bu maçta hanemize yazılacak en önemli artı . Sadece goller de değil kaçan pozisyonlar ve direkten dönen şutlar da cabası . 1 kişi eksikken 2 kişilik oynayan ALPER , GÖKHAN ve MEHMET TOPAL sahada bugün kusursuz bir futbol sergilediler . Maçın başında rakibin sert oyunuyla etkisi azalan NANI , Hücumda özellikle 10 kişi kalmamız sonrası yalnız kalan FERNANDAO , beklenen verimi veremeyen üstüne bir de gereksiz penaltıya sebep olan DIEGO ve orta sahada sağ iç pozisyonunda bir türlü tutmayan JOSEF ise bugünün başarısız isimleri olarak göze çarptılar .

Pereira bu akşam maçta yaptığı tüm değişikliklerde haklı ve yerinde kararlar verdi . Belki OZAN TUFAN hamlesi de beklenebilirdi ama onu bu yüzden eleştiremem . 11’e 11 oynanmayan her mücadelede eksik takımın aldığı puan veya puanlar ekstradır .Üstelik skor dezavantajında iken 1 kişi eksik kalmış isen başarıdır .Ben de dahil tüm Fenerbahçe’liler şimdi son dakikada direkte patlayan FERNANDAO şutuna kahroluyorlar . Bu sene bizi top sevmiyor .

Ama top bizi sevse de sevmese de …

Hakemler bu kadar yanlı ve taraflı kararlar verse de vermese de…

Bu takım ŞAMPİYON olacak . Bundan kimsenin şüphesi olmasın .

Dün Beşiktaş’ın nasıl galip geldiğini gördük .Maalesef biz kimlerin yüzünden puanlar kaybediyor isek , rakiplerimiz de o sayede puanlar kazanmayı sürdürüyorlar .

Bazı maçlar vardır kazanırken kaybedersin , bazı maçlar vardır kaybederken kazanırsın.Bugün işte tam buna uygun bir maç seyir ettik. Fizik gücü eleştirilen FENERBAHÇE maçı eksik kalmasına rağmen domine ederek bu çığırtkanları bugün susturdu . Pereira artık doğruyu neredeyse buldu .Kendi isteği ile büyük paralar verilerek alınan JOSEF’i de yanına alıp OZAN TUFAN’ı 11 de başlattı mı bu iş tamamdır . Bugün MEHMET TOPAL o bölgenin FENERBAHÇE ve TÜRKİYE’de en iyisi olmayı bırakın AVRUPA’da da sayılı isimlerinden birisi olduğunu cümle aleme gösterdi .

Haftaya oynanacak derbi öncesi galibiyet muhteşem olacaktı ama haftaya LİDERLİK koltuğunu devralacağımıza eminim .Ligde özellikle ilk yarı daha bitmeden bazı takımların kopmamasını ve zirve mücadelesinin sürmesini kimlerin istediğini ve yaptırımlar uyguladığını artık sokaktaki çocuklar bile biliyor. Şimdiden bu hakemlerle bu sene nasıl bitecek kara kara düşünüyorum.Yazık TÜRK futboluna 

Sözün özü bu taraftar siz galip geldiğiniz ama kötü oynadığınızda sizi ELEŞTİRİR , BEĞENMEZ ama puan da kaybetseniz , mücadele ettiğinizi , sahaya varınızı yoğunuzu koyduğunuzu görürse her türlü arkanızda durur . Başını dik tut FENERBAHÇE’li artık TARAFTARIN yanında …

MAÇIN 3 ADAMI : GÖKHAN GÖNÜL , MEHMET TOPAL , ALPER POTUK

DİP NOT : Daha çok kısa bir süre önce ERKEKLİKTEN dem vurup KADINLARA yönelik söylemleri nedeni ile eleştirilen ve 9 ay 15 gün ceza alan ,bir kulüp başkanının bu akşam başkanlığı kaybedince AĞLAMASINI bizler yine de tamamen İNSANCIL buluyoruz ….

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol