Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Tam Yol İleri!‏
Tam Yol İleri!‏
01.12.2015

Norveç dönüşü zor bir maçı güzel bir şekilde tamamladı Fenerbahçe. Uzaktan Trabzonspor'a bakınca; hocası gitmiş, yönetimin kendinden haberi yok, futbolcular para alamıyoruz diyerek sözleşmelerini fesh edip gidiyorlar yani ''yaprak dökümü'' var. Ancak bu tip maçlar psikolojik oynanır, Trabzonspor'da bu kafayla saldırmaya başladı ama Fenerbahçe rahat bir şekilde topu kontrolüne alarak rakibe haddini bildirdi diyebiliriz. Son zamanlarda klasikleşmiş oyuncular ve dizilişle sahaya çıktık. Josef-Mehmet ikilisi görevlerinin iyice farkına varmış olacaklar ki artık daha çok hücumda bulundular. Savunmada ise Hasan Ali beğenileri toplamaya devam ediyor, Kjaer ve Alves'in zamanlamaları ve müdahaleleri sağlamdı ancak Alves üzerine biraz gelindiği zaman hata yapabilme ihtimali çok yüksek olduğu için hala onun bomba olduğunu düşünüyorum. Alper bugün gayet iyi oynadı ve Nani'ye yaptığı güzel asistide unutmamak lazım. Nani demişken ona da değinicem, önce ki yazılarımda bundan bahsediyordum işte. Bu adamın yeteneği bu, yapması gerekenler bu sahada ki Nani'nin %100'ü değildi kendini daha çok oyuna verse ve hızlı oynasa dahada artacak. Bugün maçın adamı da Nani'dir. V. Persie zayıf Trabzonspor defansına karşı fazla pasif kaldı, gönül onun sürekli gol atıp sevindiğini görmek istiyor ama şu anlık durgun. Sonradan giren Markovic çok durgundu fazlada zamanı yoktu zaten, Volkan ve Fernandao kıpırdandı ve susturucu güzel golünü attı.

Maçın sonlarına doğru baktılar maçı çeviremeyeceğiz hemen çirkeflik silahına sarıldılar, ufak faullerde bile oyunculara saldırdılar ki bunun amacı apaçık konsantrasyon dağıtmaktı Galatasaray'ın yaptığı gibi. Ama hem teknik kadrolarının hemde saha içinde ki oyuncuların amacı yerini bulmadı, maçın sonuna doğru Fernandao'nun attığı gol çok güzel susturdu. Bu hafta çok önemliydi üstelik GS ve BJK puan kaybetmiş ve liderlik kırmızı halıyla önümüze serilmişti bunu da değerlendirmemiz gerekiyordu. Giderek yükselişine, güzel galibiyetlerle devam ediyor. Ne diyelim nazar değmesin.

Korneri taç olarak gören(sağır duymaz uydurur misali) hakem, kalenin içine giren topu görmeyen hakem vs vs bunlar olabilirmiş öyle duyduk. Halbuki hangimizin iş hayatında sayısız hataya yer var ki?! 1-2 yaparsın en sonunda basarlar tekmeyi insana ama bu hakemlerin sonsuz kredileri var, çünkü yazık aldıkları maaş çok az ve evlerini geçindirmek için süper ligde hakemlik yapıyorlar.

6 Aralık Pazar günü Gaziantepspor ile deplasmanda maçımız var, inanıyorum ki Fenerbahçe sezon arasına kadar farkı açarak gidecektir. Herkese en az Fenerbahçe kadar güzel haftalar dilerim, esen kalın.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol