Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Düşen Norveç Uçağındaki Bahtsız Molde!‏
Düşen Norveç Uçağındaki Bahtsız Molde!‏
27.11.2015

Fırtınalı Molde akşamında her an elimizden balık gibi kayıp gidebilecekmiş gibi oynayan bir rakibe karşı güzel bir galibiyet aldık. Öncelikle kadro yapısına bakarsak dengeli ve tehlikeli bir kadroyla çıktığımız gayet açıktı ve hakkını vererek oynadık bir tek Alper yerine Volkan Şen olsaydı ne olurdu diye aklımdan geçirdim çoğu kişi gibi ama Alper çok fazla Volkan'ı aratmadı. Diego-Ozan-Souza 3'lüsü ise doğru yerlerde olmayı doğru paslar yapmayı başardılar ve bir şekilde güçlerini maçın sonuna kadar sakladılar bu da takımımızın artık güçlendiğinin kanıtı ki bir zahmet güçlensinler 26 Kasım oldu artık. Defansta ise istatistiklere rağmen huzursuzum maalesef. Alves-Hasan Ali ikilisi içimi yiyor, gözüm kapalı güvenemiyorum onlara. Nani kış uykusundan uyanıp daha canlı ve ileride rakibi çaresiz bırakacak paslar atmasını dört gözle bekliyorum inşallah göreceğiz. Fernandao ise fazla topla oynamadan görevini güzel yaptı fişi çekti. Ozan ise niye geldiğini gösterdi bu maçta, bence Emre'den boşalan koltuğu ufak ufak Ozan'a bıraksak gerisi gelir bence.

Fenerbahçe zikzak çizmeyi bırakıyor ve istediğimiz seviyeye ulaşmaya başladı belkide bunda Aziz Başkanın ufak bir dürtüşünün de payı vardır. Vitor Hoca'da yavaş yavaş doğru yolu gördüğünü umut ediyorum

Bu arada TRT spikerine de değinmeden edemeyeceğim, bu adamların görevi bizi coşturmak. Dedikodu yapan kadınlar bile daha heyecanla bir birlerine bir şeyler anlatıyorlar onlar orada bir ellerinde sigara diğer ellerinde çay bardağı bize maç anlatıyorlar. Uykumuzu getiriyorlar, Fenerbahçe'yi eleştirmek uğruna kendilerini rezil ediyorlar daha oyuncuların isimlerini telafuz etmeyi bırak bilmiyorlar bile. Devletin kanalında böyle şeylerin olması ayıp.

Pazartesi Trabzonspor maçı var heyecanla bekliyorum. Sahaya çıkartıcak oyuncu bulmakta zorluk çeken rakibi, son yıllarında acısını çıkartarak pişman etmek lazım. Oyuncular bunun için hazır. Umarım her şey istediğimiz gibi gider.

Son iki haftaya yakın zamandır hasta ve sınavlara çalışarak geçirdiğim bir zaman dilimi oldu ondan maçlara yazı yazamamıştım özlemişim. Herkese güzel hafta sonları diliyorum, esen kalın.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol