Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Acı Futbol Tatlı Sonuç‏
Acı Futbol Tatlı Sonuç‏
23.10.2015

Güzel dakikada gelen golle coştuk ne mutlu bize ancak maç boyunca hem hakeme hem aptal aptal oynayan oyunculara kızmayan yoktur sanırım. Gerek pas hatalarında gerekse pas tercihlerinde çalışmamış bir Fenerbahçe kendini çok belli etti. Kayserispor ve bu maçın arasında maalesef uçurumlar yoktu, yine az pas ve az şut. Bu kadroya yakışmıyor benim sorunum bu, eleştirdiğimiz eski hocalarımız daha iyisini oynatıyordu, dalga geçtiğimiz oyuncular bu adamlardan daha iyi oynuyorlardı. Ya antrenörlerin tembelliği ya bizim hafızamız bozuk.

Maç genel anlamda dengeliydi çok net pozisyon vermedik de bulmadıkta. Gökhan ve Caner'in gücü belli oldu, rakibi ısırmak istiyorsan bu adamlar sahada olacak arkadaş! Hasan Ali ve Şener asla bu ikisinin yaptığını yapamaz. Sezonun başında dalga geçtiğimiz A. Ba neler yaptı hep beraber gördük, Alves'den geçti bu iş artık, her hava topunda faul yap, alan savunmasını becereme sonuç hüsran.. Ba bu formda giderse ilk 11 oyuncusu olarak kalır. Mehmet-Diego-Souza 3'lüsü genel olarak iyiydi ama savunma anlamında. Hücuma top taşırken V. Persie çok yalnız kaldı, zaten ileriye hava topu atılıyor hem indirecek ve bütün defansı geçip gol atacak bir uzaylı değil bu adam. Nani ise çok top tutuyor, oyunu sıkıştırıyor ve yavaşlatıyor ve topu kaybediyoruz. Ajax, Markovic'e boş alan bırakmadı bıraksa o güzel şeyler yapardı ama beklediklerimizi o anlamda yapamadı, defansta bile top çıkartarak kalitesini belli etti ama. Fernandao yine yaptı yapacağını, hem hocayı hem bizi kurtardı. Oyun içinde çok kenarlara geliyor, çalım yapıp adam geçebilecek bir oyuncu değilsin geçme o taraflara be adam. Ceza sahasında topla buluşursan gol zaten ne arıyorsan kenarlarda.

En çok sinir olduğum olaya da değinmek istiyorum;
Abi tamam kurnaz olmak lazım ama en ufak müdahalede kendini atan futbolcu annesiyle kısır gününe gitsin, sahada nefret kazanmasın. Buna hakemlerin taviz vermemesi lazım ama aksine hakemler çalıyor ve onlar kendilerini atmaya devam ediyor. Türk futbolcular içinde geçerli bu, futbol bu kadar kibar ve nazik bir oyun değil ki. Dans etmiyoruz, bale yapmıyoruz keşke hakemler bunun farkında olsa.

Pazar günü Galatasaray derbisi var aynı kadro sahada olur diye tahmin ediyor bir tek Volkan kalede olur. Hakem her zaman ki gibi çok büyük faktör olacak tabii ki ama onların ekmeğine yağ sürmemek lazım. Elinde ki silahları tanı ona göre oyun kur ve kazan. Rakip bunu yapıyor sende bunu yap. Caner varken Hasan Ali olmaz Souza varken Ozan olmaz Gökhan varken Şener olmaz, bunlar önemli kurallar. Bu oyuncular yoksa Fenerbahçe'nin yarısı da yok, kendi evinde misafir olursun sonuç olarak utanırsın.

Kimseye düşmanlık beslemeyin dostlar millet olarak birlik olalım lakin düşman kimsenin takımına bakmayacak. Herkese mutlu, huzurlu, üzücü habersiz günler dilerim..

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol