Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Neyin Kafası Bu!‏
Neyin Kafası Bu!‏
18.10.2015

İlk maçımız olan Shakhtar Donetsk maçı ile bu maçı kıyaslarsak ilk maçta daha iyi daha derli toplu oynamıştık. Sahada ciddiyetten eser yokken bu takımdan futbol beklemek tuz gölünde balık tutmaya benzer. Diziliş değişebilir, oyuncu tercihleri değişebilir her şeye anlayış gösteririm ama önü bomboşken kendi etrafında dönen oyuncuya göstermem, ileri gitmek varken rakibi az adamla yakalayıp kıstırmak varken orta sahada boş boş al ver yapmaya anlayış falan göstermem. Maç boyunca çıldırmayan kaç tane Fenerbahçeli var acaba?! Bence 0. Her geçen hafta daha da kötüleşen bir takıma müdahale şart. Geçen sene Emenike'nin girdiği pozisyonlara ya da Emenike'yi ve Sow'u soktuğumuz pozisyonlara V. Persie ve Fernandao'u sokamıyoruz ee daha kaliteli bir kadroyla niye bu pozisyon yüzdesi bu kadar düşer? Ben buna kesinlikle anlam veremiyorum.

Gökhan Gönül artık geri dönmeli zaten Mehmet-Souza ikilisi yeterince savunmacı Hasan Ali ve Şener'de hücumcu bekler değilken ön tarafta pasif olmak birazda normal bence. Caner ve Gökhan takımı biraz daha ileri taşır ancak Nani ve Markovic'e büyük iş düşüyor çünkü forvetler ile tek bağlantı kurabilecek oyuncu bu ikisi. Tabii bu dediklerim 4-4-2 de geçerli, Diego, Uygar Mert, Ozan tarzında bir oyuncular girince işin boyutu değişir. Hazır Ozan demişken V. Persie'den daha çok ümit bağlanmış bir çocuk Ozan ama maalesef isteneni veremiyor. Hoca şansta verdi vermeye de devam edecek anlaşılan umarım silkinip kendine gelir. Kalırsa Salih, Uygar Mert, kısmen Alper ve Ozan bunlar orta saha bölgesinde gelecekte iş yapması beklenen çocuklar Ozan'ın bunların arasından sıyrılması bekleniyor hep beraber görüceğiz neler yapabilecek.

Arka arkaya Ajax ve Galatasaray maçları var ikisinden de 3 puan alamazsak geçen sene düşüremedikleri uçuruma bu sene kendi beceriksizliğimizle düşeriz, bu kadar para harcadık insanlar ağzını bırakır başka tarafıyla güler bize hemde ekonomi olarak sıkıntıya gireriz kimse kusura bakmasın. Her şeye rağmen hala umudum var çünkü oku, hızlı ve güçlü bir şekilde atabilmek için kabzayı sonuna kadar germek gerekir yeter ki yay sağlam olsun kırılmasın, kırılsa sıkıntı çok büyük.

Bu arada Tunceli'de şehit olan askerlerimizin ailelerine Allah sabır versin ve Can Azerbaycan'ımızın 18 Ekim Bağımsızlık günü kutlu olsun. Tanrı yardımcınız olsun, güzel günler geçirmeniz dilekleriyle esen kalın dostlar.

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol