Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 BEYLER CİDDİYET LÜTFEN!!
BEYLER CİDDİYET LÜTFEN!!
04.10.2015

Rize, Antalya, Bursa, Beşiktaş derken yine aynı şey. Oyunun kontrolü elimizde, skor istediğimiz gibi ama birden yenilen goller ve puan kaybı.. Kusura bakmayın ama bu takımın ne savunma gücü eksik ne de hücum yönü, bu takımın ciddiyeti yok...

Evet yine iyi başlamıştı herşey. Herkesin ne oynadığı belli olan bir diziliş, pas dağıtabilen bir orta saha, delici kanatlar, ve güçlü bir forvet. Oyun için herşey uygundu yani. Öyle de başladık iki delici kanat hazırladı, Fernandao bitirdi. Asıl tiyatro bundan sonra başladı.

İlk yarı bitmiş Fenerbahçe 2-0 üstün, bunun yanında pozisyona da girmiş ve altını çizerek söylüyorum POZİSYONDA VERMEMİŞ. Herşey iyi hoş, ikinci yarı başlıyor, o pozisyon vermeyen savunma bir anda saçmalıyor ve iki gol yeniyor. Şimdi soruyorum, madem bu hataları yapıyor bu savunma neden ilk yarıda pozisyon verilmedi. Madem ilk yarı pozisyon vermedin ikinci yarı nasıl maçı verirsin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ve bu bir değil iki değil. Dikkat edin Antalya maçında rakibin pozisyonu yoktu, Bursa maçında rakibin pozisyonu yoktu Beşiktaş ve Rize maçlarında da rakiplerin ikinci yarı pozisyonları yoktu. Tam takım oyunu eline alıyor, skoru yakalıyor o anda savunma çöküyor. Kusura bakmayın ama bu 7. maçta 5. kez oluyorsa, bence bu ciddiyetsizlik...

Burda suçlu sadece savunma diyemem, bütün oyuncular da diyemem, sadece Pereira da diyemem. Burda başta Pereira olmak üzere herkes suçlu. Sezon başı o kadar hücum oyuncusu alırken Egemen'i gönderen yönetimde suçlu, bir türlü savunmayı oturtamayan Pereira'da suçlu, acemice hatalar yapan oyuncularda suçlu. Peki çözüm ne?

Önce Pereira, Alves ısrarından vazgeçip, oynadığı 5 maçta da takımın gol yememesini sağlayan Ba'yı savunmaya monte edecek.

Sonra da şu oyunculara duran top ve kanat akını nasıl savunulur onu öğretecek. Bütün hafta gerekirse idmandan sonra kimseyi göndermeyecek, herkese tek durması gereken yeri gösterecek. Çünkü bu takım duran top ve yan top savunamıyor, üstelik elinde iki tane kule varken.

Ve bunların üstüne de ilave olarak dikkat ve ciddiyet ekleyecek. Skor ne olursa olsun oyun disiplininden kopulmayacak. Eğer bu problemleri çözebilirsek rahat maçlar izleyebiliriz, ama eğer ki bu ısrar sürerse diken üstünde maçlara devam.

Son olarak, maçtan sonra sosyal medyaya hiç bakmadan yazıma başladığım için şuan ne konuşuluyor bilmiyorum ama muhtemelen Pereira gitsin teraneleri başlamıştır. Bende burdan söylüyorum size; savunma problemine geçici çözüm bulunur, devre arasında isim bir stoper transfer edilir, ve Fenerbahçe sezon sonu PEREİRA ile şampiyon olur...

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol