Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 "Biz Terörist miyiz? Nedir bu düşmanlık?"
"Biz Terörist miyiz? Nedir bu düşmanlık?"
22.09.2015

Ben 28 yaşında hem antrenörlük yapabilen hem de hakemlik belgesine sahip bir futbolseverim.

Maçla ilgili şunları söyleyeyim; Molde maçından sonra Fabiano, Caner ve Robin Van Persie bedel ödemeli idi ve ödedi de, alkışladım Pereira'yı.

Başka bir teknik adam olsa ipe dizerler "Caneri niye yedek bırakıyorsun", "Oynatmayacaksın niye aldın Persie'yi, Fabiano'yu süs için mi aldın?" ama dinlemedi, helal olsun.

Takımdan beklediğim bol gollü galibiyet idi hatta yakın çevreme "Gülmeyin ama 7-0 bitecek" dedim ama niye olmadı aşağıda!

Takım nasıldı, Şahane.

Oyuncu değişiklikleri ve zamanlaması nasıldı, Şahane.

Oyuna girenler nasıldı, Şahane ama Uygar Mert Zeybek "Ozan'a ne gerek vardı" dercesine şahane ve hatta süper. Maçtan önce duyumlarım vardı ilk 11 oynayacağına dair ama olmadı, böylesi çok daha iyi oldu.

Skor da şahane, bundan sonra Pazar'a kadar hem mental hem fiziksel olarak dinlensinler.

Gelelim Asıl Konuya!

"Fenerbahçe takımı vatan haini mi? Terörist mi? Mikrop mu, veba mı?"

Yahu nedir bu kıyım? Nedir bu zulüm?

28 Yaşındayım ve açıkça söylüyorum hayatım boyunca bir hakeme en çok küfrettiğim maçtı. Üstelik ben ki sabırlı biriyimdir.

3 Net penaltıyı vermeyeceksen niye hakem oldun? Bu hakem dün başlayıp bugün yönetse ses çıkartmam ama bu işte bir iş ararım ben!

Meireles vuruyor top yerden sekiyor yavaş bir vaziyette, oyuncunun elle teması var karar devam! Hangi maçta penaltı sayılacak göreceğiz!

Markovic ceza sahasına giriyor karşısındaki oyuncunun amacı da niyeti de top değil, topa doğru da koşmuyor ve tek amacı rakibi düşürmek ama penaltı yok. Aynı pozisyondan oyuncumuz sarı kart gördü ondan birkaç dakika sonra!

Son olarak Uygar'a yapılan harekete penaltı değil diyen ya kördür, ya futboldan anlamıyordur ya da bu hakemin de içinde bulunduğunu düşündüğüm "Fenerbahçe düşmanları" grubundandır.

Yahu topa müdahale yok, topa yönelme yok, Uygar'a sert bir temas var, elle ittirme var ama penaltı yok. Hakem nerede yaklaşık 6 metre mesafede ve önü açık!

1-0 a kadar her iki teknik adam da şikayetçi, maç 1-0 olduktan sonra seyirciye inat "İstediğiniz kadar bağırın işte böyle yapacağım" dercesine yönetim, maç 1-1 oldu bu sefer Bursa'ya hak ettiği kartları verme çabası sonra 2-1 olunca yine aynı senaryo!

Yahu Meireles'e yapılan harekette faul falan yok hani şu golden öncekinde ama kardeşim maç boyu onunla aynı 10 dan fazla pozisyona faul çalıyorsan ona da çalacaksın yoksa altında bir şey arar herkes!

Maça 7 dakika uzatma veriyorlar oysa hakkı 12 dakika! Evet 12 dakika ama hakemler veremiyorlar bu da yanlış.

Daha verilmeyen 6 sarı kart, Danny'e tanınan sınırsız imtiyaz ve Ertuğrul Sağlam'ı tribüne yollamamak için her çaba!

Danny bu hareketleri mesela Galatasaray maçlarında yapsa kaç dakika oyunda kalacak?

Hakeme eliyle müdahale ediyor ondan 1 dakika önce Markovic'le gelişen kontraatağı kesiyor ama sarı görmüyor, hakeme müdahalesi sonucu sarı kart görüyor sonrasında hakeme saydırıyor!

Evet saydırıyor! Ağzı durmuyor, eli durmuyor ama 2. sarıyı göstermiyor! Bunun sebebi nedir?

Futbol bir oyundur bir eğlencedir ama yeter artık!

Biz adil yönetim istiyoruz! Meireles taban girip kırmızı yediğinde hakemi alkışlayan da bendim. Penaltıyı haklı yere verince haklı diyende bendim ama yeter!

3 gün sonra maç yapıyoruz o gün de bugün de "planlı" gibi bir iş ve hakemin bence çabası!

"Yöneticilerden biri hakemle ilgili konuşamaz çünkü ceza alır!"

"Başkan konuşamaz çünkü ceza alır!"

"Teknik direktör konuşamaz ama ceza alır!"

Ama ben konuşurum arkadaş! Ben bir futbolseverim. Trabzonlu bu hakeme sormak istiyorum "Dünkü Cüneyt Çakır'ın her zamanki gibi performansını çok mu beğenmiş ki hıncını bizden alıyor! Üzerine basarak söylüyorum bu hakem aynı yönetimi dediğim takımın maçında yapsın bakın nasıl düdüğünü astırıyorlar!"

"3 Temmuz da yıkamadınız, Geçen yıl öldüremediniz, İstediğiniz hakemi istediğiniz oyunu yapın bu takımı DURDURAMAYACAKSINIZ!"

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol