Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Vasat Puan‏
Vasat Puan‏
14.09.2015

Milli aranın ardından 4 oyuncumuzdan yoksun Kasımpaşa maçına çıktık. Kafamda ki 11 ile Vitor Pereira Hoca'nın sahaya sürdüğü 11 aynıydı. Bu kadroda Meireles tam kilit noktadaydı, bence hoca Meireles'i gözünde çok büyüttü çünkü sahada hücumla orta sahayı bir birine bağlayacak adam Meireles'ti ve o da pasif kaldı ve bol sayıda pas hatası yaptı. Diğer bağ ise Ozan Tufan'dı ve bence ilk maçında sağlam bir performans ortaya koydu. Meireles mi? Ozan mı? diye sorsalar Ozan derim çünkü ondan daha kaliteli bir oyuncu olma yolunda ilerliyor ve belli bir performansı var ama Meireles'in ne yapacağı belli değil ''bomba'' oyuncu. Fernandao'ya bakacak olursak kanatlardan etkili orta gelmedi orta sahadan da adamı düzgün besleyemedik. RVP ise defansa kadar geldi top almak için işin özeti bu yani, kanatlarda da oynadı ama hızlı bir oyuncu olmadığı için etkili olmadı fazla. Defans hattımız 2 yıldır zaten sakat vaziyette bu maçta da 3 stoperimiz sakattı yerine Mehmet Topal ve Kadlec ikilisi görev aldı bence iyi oynadılar net bir pozisyon vermediler rakibe karşı.

Rakipte bizle beraber ligin en az gol yiyen takımıydı buna rağmen ceza sahalarına etkili şekilde defalarca geldik ama pozisyonlardan faydalanamadık RVP ve Fernandao net sayılabilecek pozisyonları harcadılar buna rağmen kazandık. Bu tip rakipte, pozisyon bulduğun zaman atman gerekiyor yoksa maçın sonuna kadar böyle çilesini çekiyorsun. 10 kişi kalmalarına rağmen bizi defansa mahkum edebildiler aslında golde atabilirlerdi ama sonuca yaklaşacak etkili adamları bugün iyi günlerinde olmadığı aşikar. Deplasmanlarda bu oyunun üzerine çıkmamız lazım. Belki evimizde ki gibi oynayamayız ama rakip kim olursa olsun topu rakibe bırakıp defansa çekilen Fenerbahçe'yi hiç birimiz istemeyiz. 17 Eylül'de Molde ile maçımız var sanırım Diego yine yokmuş, Meireles olmaz o bölgede hocanın Ozan'ı ya da Volkan'ı oynatması mantıklı olabilir. Hücuma rahat çıkabilmek için bu iki oyuncuyu tercih ederim. Oyunu kilitleyeceksem Meireles'i alırım.

Artık gözümüz güzel oyun istiyor Vitor hocaya istediği zamanı verdik umarım her şey dediği gibi olur.

Bugün yine şehitlerimiz var. Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabır versin meclistekilere değil. Herkes esen kalsın, iyi haftalar..

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol