Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 İSTENİLEN SONUÇ PEK İSTENMEYEN OYUN!!
İSTENİLEN SONUÇ PEK İSTENMEYEN OYUN!!
13.09.2015

Aslında biz Fenerbahçe'liler için maçın özeti 94. dakikada ki Vitor Perreira'nın görüntüsüydü. O dakikada Portekizli çalıştırıcı takımını alkışlıyordu ama yüzünde memnuniyetsizlik vardı. Biz de öyleydik takımımız ligin iyi takımlarından Kasımpaşa deplasmanında o kadar sakat varken 1-0 galipti, galipti ama oyun alışık olduğumuz bu seneki Fenerbahçe oyunu değil Aykut Kocaman oyunuydu. Bu oyunun iki temel sebebi vardı; ilki sakatlıkların çok olması. Özellikle savunmada ki sıkıntı Perreira'yı bu oyuna itmiş. İkincisi ise perşembe günkü maç diye düşünüyorum. Perreira o maçı düşünerek oyuncularından muhtemelen fazla tempo yapmamalarını istemiş. Yoksa uzatmalarla beraber 20 dakika 10 kişi oynayan bi takıma baskı yapmamanın başka bi açıklaması yok.

Maça gelecek olursak maçta çok sıkıcıydı. Bu sıkıcılığın da iki sebebi vardı. Birincisi iki hocanın da birbirinden ürküp savunma ağırlıklı oynaması, ikincisi de hakemin gerekli gereksiz her pozisyonu kesmesiydi. Bugün hakem maçın kaderini etkileyecek hata yapmadı ama temposunu etkileyen birçok hata yaptı. Bu kadar çok faul çalınması da oyunun bi türlü hareketlenmemesine sebep oldu.

Bugün Fenerbahçe'de öne çıkan beğendiğim net bir oyuncu yoktu dengeli oynadık genelde. Pas dağıtımı açısından takımın Diego'yu aradığı söylenebilir, fakat Perreira Diego'nun olmadığı günde orta alanda Meireles yerine Volkan'ı düşünse bence şu an farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Çünkü oynadığı kısa süre de bile fark yarattı bence.

Sonuç olarak Paşa'ya karşı istediğimiz sonucu pek istemeyeceğimiz bi oyunla aldık. Lideriz, mutluyuz, ve perşembeyi bekliyoruz.

Bu arada iki not; ilki Nani'ye sallayanlara, ligde 2 gol 2 asiste ulaştı. Maşallah diyelim. İkincisi hakeme, sadece Veysel'in atılmasıyla duran oyunda '6' dakika uzatmayı vermesinin bir tek nedeni olabilir o da muhtemelen ilkokulda matematik derslerine türkçe hocası giriyordu.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol