Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Nani'den Herkese Şemsiye "Açılmalık"
Nani'den Herkese Şemsiye "Açılmalık"
31.08.2015

Hoca'nın Diego ısrarı hala devam ediyor, şuanlık kazandığımız için sıkıntıda olmuyor ama Fernandao-Volkan değişikliğinden sonra iyice orta saha düştü. Rakipte maç boyunca bulmadığı pozisyonları bulmaya başladı. Kaleye attıkları ilk isabetli şut ise gol oldu. Diğerlerini ise Volkan çok şık kurtardı. Aslında Fernandao değilde Diego çıksaydı ne olurdu sorusu aklıma geliyor. Ayrıca Diego'yu tek kesecek adam Ozan Tufan'dır. Ozan süre almaya başlasa görecek neler olacağını ama bir türlü sıra gelmedi. Hoca'da eminim 1-1 olacağını bilse Volkan-Fernandao tercihini kullanmazdı. Şener kesinlikle Gökhan'ı aratmıyor, pozisyonlarda Gökhan olsaydı farklı olurdu diyeceğim fazla bir nokta yok. Oyunun son bölümlerinde yorgunluğunda etkisiyle iyice oyundan düştü ama her geçen maç bu süre daha ilerilere gidecektir. H.A Kaldırım pozisyonların içinde daha çok bulundu ve güzel ortalarla skora katkı sağlamaya çalıştı. Ba ise Alves'in yerini alacak gibi duruyor sanırım sakatlandı birkaç hafta yok ama bu performansla Alves'i yedek oturtturur. Artık Meireles'in yerine Mehmet ilk 11'de oyuna başlıyor bu sayede Souza'da hücuma daha çok katkı sağlıyor ve yorumcuların da en çok eleştirdiği noktada onları haksız çıkartmayı başarıyor. Diego oyunu toparlıyor ama alınan oyuncuya bakarsak, Lazar Markovic süratli kanat oyuncusu, bu yenetekli adamı yedek otutturamazsınız eee Diego'nun yerini alırsa Diego'nun yaptığını kim yapacak ?! Kafamda hepinizde olduğu gibi bir sürü soru işareti var önümüzde ki haftalarda çözülecek inşallah. V. Persie ise formsuz hali ile bile dudak ısırtıyor. Topu ceza sahası içinde daha az oyalasa çoktan golü bulup bizi daha az strese sokardı ama ilerleyen günlerde bu sorunu halledip gol kralı olacağına şüphe duymuyorum. Nani ise harikalar yarattı attığı 2 gol isminin hakkını verdirtti ve eleştirenleri büyük bir ustalıkla haksız çıkarttı tabii hiç bir şey daha bitmedi savaş daha şimdi başlıyor.

Mahmut Uslu'nun açıklamalarına katılıyorum siyasetçiler kendi işlerine baksınlar, her gün şehit haberi gelirken meclis spora değil önüne baksın. Polis ve asker aileleri telefonlarının her çalışında içleri yandığı sürece meclistekilerin uyumaya hakkı yokken gelip bizim belkide birazcık kafamızı rahatlattığımız yere de burunlarını sokup huzurumuzu orada da kaçırmamalılar. Eski Meclis başkanı M.A Şahin'in açıklamaları bizi şaşırtmıyor. Hangi takımlı olduğunu sızlanmalarından çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz. Denecek tonla laf var ama burası uygun yer değil. Lig Tv ve Mynet haber sitelerinde maçı 1-1 olarak bitirmişler hakem ''BU'' olunca beklenti de o oluyor tabii ki. Nani'nin v. Persie'nin pozisyonları penaltı değilmiş ''GÜLÜYORUM'' bahaneleri ise müdahale topaymış. Ya bizim gözler kör ya bunlar cüzdanlarından izin alıp pozisyona bakamıyorlar. Diego'nun son pozisyonu faul değil evet haklılar vermedikleri penaltıya saysınlar. Son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramımızı da kutlarım. Nereden geldiğimizi ve kim olduğumuzu unutmayın sevgili okuyucular. Şimdilik diyeceklerim bu kadar, Esen Kalın...

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol