Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Takvime Bir Çentik‏
Takvime Bir Çentik‏
15.08.2015

Öncelikle yazıma şehitlerimizi anarak başlamak istiyorum. Bizim işimiz futbol yorumlamak olabilir ama bizim burada ki rahatımızdan sorumlu olan kişilere karşı ufakta olsa bir sorumluluğumuz var. Hepsinin Ruhu şad olsun. Ayrıca Mehmet Topal ve Uygar Şimşek'e yapılan saldırıda da yaralanmama olmaması büyük şans. İki oyuncumuza da geçmiş olsun, sanmıyorum ama inşallah son olur.

Futbol'a transferler ile girmek istiyorum, 10 tane yeni oyuncu katıldı takımımıza. Normaldir.. Geçen sezon yazımda da bahsettiğim gibi hem ruh hem beyin değişimine ihtiyacımız vardı ve yapılması gerekenler yapıldığına inanıyorum. Geçen senenin üstüne çıkacağımızda aşikar ancak unutulmamalıdır ki bu takım sadece bu sene için yapılmadı. Tabii ki hedef 4. yıldız ve Avrupa'da başarı ancak seneye daha rahat başarılı olacağımızı düşünüyorum. Çünkü takımın eksikleri büyük ölçüde giderildi, biz taraftarlarda takıma elimizden geldiğince forma veya kombine alarak destek olmaya çalıştık ve maddi olarak kulübümüze büyük bir gelir elde etmesini sağladık bu doğrultuda kulüp, sportif başarıda gelirse bunların üzerine seneye daha iyi oyuncular alarak yola emin adımlarla devam eder.

Alınan oyuncuları kısaca değerlendirecek olursak Fabiano, Mert'in yedeği olabilecek seviyede bir kaleci ama onun gelişinin nedeni az çok belli (Volkan'ı canladırmak). Kjaer ve Ba forma için savaşmaları için alındı. Ba bugün eski maçlarına oranla daha iyi bir performans ortaya koydu. Bence Fenerbahçe'nin en hassas noktasıda burası bence. Çünkü Alves artık yetmiyor, sağ kanata oyuncu alınacağına defansa sağlam bir oyuncu alınsa daha faydalı olurdu bizim için. Souza'ya verilen para gerçekten çok fazla. En çokta bu yüzden eleştirildi, fiyatının adamı değil dendi ama bugün maçtan sonra okuyorum ki yılın transferi deniyor. O da güzel böyle değişik insanlarla yaşamakta bizim nasibimizeymiş. Ozan'ı tartışmıyacağım bile inşallah istikrarını korur. Şener bence gerekli ve iyi bir transfer ancak Gökhan'ı kesebilecek seviyede bir oyuncu değil ancak rotasyon için kullanılır. Volkan Şen ise malum kanat oyuncusu ancak çok çok lazım mıydı? Bence değildi. Faydalı olabilecek bir oyuncu ama büyük takım oyuncusu olabilecek mi şüpheliyim. Nani bence gerekli bir transferdi. Hem isim olarak rakibe korku verir hemde Fenerbahçe'yi ileri seviyelere taşır. Şuan için takımda ki yerine uyum sağlayamadığı besbelli, ileri ki günlerde uyum sağlayınca daha fazla katkı yapabileceğini umut ediyorum. Fernandao ise antibiotik niyetine bir oyuncu. Pivot santrafor olarak çok iş yapar, güçlü ve sağlam şut çekebilecek bir oyuncu. Bugünde ilk maçında ilk golünü atarak bunun sinyallerini verdi. Robin Van Persie ise ...... boşluğa ne koysanız uyum sağlayacak bir oyuncu. Uzun sakatlıkların ardından hemen gollere başlayamayacağı belli, sadece biraz sabredersek o adam bizi rahat bir şekilde 2 sene götürür.

Eskişehirspor çok iyi bir takım, son zamanlarda karşılarında galibiyete hasret kalmıştık. Bu maçın dizilişini görünce aklıma kötü şeyler geldi çünkü bu diziliş Fenerbahçe'yi çok fazla taşıyamaz. Farkındaysanız 70'nci dakikadan sonra oyuncular yoruldu ve ataklarımızın sıklaşmasına rağmen başarısız olduk. Orta sahaya çok büyük iş düştü, performans olarakta Souza ve Meireles iyi bir oyun sürdürdüler o yüzden Eskişehirspor'da fazla etkili olamadı. Ama deplasmanda ve kalite olarak daha iyi rakiplerle oynarken bu durum tersine dönebilir ve kilitlenebiliriz. Zaten kilitlenince uzun top oynamaya başlıyoruz ve otomatik olarak topları rakibe hediye ediyoruz. Hoca biran önce bu bölgeye alternatif bulmalı. Sezona iyi bir başlangıç yaptık inşallah böyle devam eder 5 gün sonra Atromitos maçı var, çift maç olduğu için Allah ne verdiyse saldırmak yerine beynimizi kullanarak hareket ederiz umarım. Shaktar maçında ki gibi tuzaklara da düşmezsek tur bizimdir. Herkese huzurlu ve sağlıklı hafta sonları dilerim.

En Son Haberler
Fenerbahçe 4 kupada da istediğini alamadı
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!!
Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i
Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kendi efsanesini yazıyor!
Michy Batshuayi'nin rekor heyecanı: 3 gol kaldı
Tadic'ten derbi zaferi sonrası paylaşım: Şampiyonluk mesajı verdi
İsmail Yüksek'ten kötü haber
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Yukatel Kayserispor
12.05.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol