Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Gözlerden Akan Yaşın Şerefine‏
Gözlerden Akan Yaşın Şerefine‏
18.05.2015

Alıştığımız İsmail Hoca bilmeceli bir kadroyla sahaya çıktık. Sahanın sürprizi Caner'in önde oynamasıydı. Tabii birkaç maç önce de deneyip başaramadığını bir kez daha yapayım da komik oluyor diye düşündü heralde ki böyle bir diziliş seçti.

Oyuncularımız hiç birinin konsantrasyonu yok. Gitmiş! Uçmuş! Kurşuna dizmişler! Gökdelenden atmışlar! Sonuç olarak yok olmuş. Bu kadar çok pas hatasının, organizasyon yapamamanın ve şut yollarında beceriksizliğin açıklaması yok. Bilmiyor mu bu adamlar puan kaybıyla şampiyonluğun gideceğini? Bal gibi de biliyorlar! Oynayamıyorlar kardeş. Rakiplerin 3 Temmuz'da yapamadıklarını bu sezon yapmayı becerdiler. Taraftar dağıldı, oyuncular korktu, yönetim pasifleşti. Silkinip kendilerine gelmeleri lazımdı ancak onuda beceremediler.

Bize düşen son iki maçımızı öyle ya da böyle kazanıp yolumuza bakmak. Çünkü kaybettiğimiz puanların cezasını çekeceğimiz bariz belliydi. Beşiktaş haftaya ne yapar bilemem ama biz en kötüsünü düşünüp kendimizi kahretmeyelim çünkü bu sezon bizim belkide son zamanların en buhranlı sezonu oldu. Yaptığımız o kadar hataya, hakeme ve yaşadığımız onca saldırıya rağmen yine şampiyonluğun içinde kalabildik. Seneye çok şey değişecek gibi duruyor inşallah bu değişiklikler lehimize olur, aksi takdirde bizi daha kötü şeyler bekliyor.

Fenerbahçe'nin büyüklüğünü daha doğru hiç bir takımın büyüklüğü kazandığı kupaya indirgenemez(di.) Yıl 2015, kupa demek para demek. Gelecek sponsorluklar, gelecek oyuncular bu kupalara bakıyor. Yani artık işin rengi değişti, maalesef işin görsel kısmı önem kazandı. Bizimde buna ayak uydurmamız lazım. Bu saldırılar bizi fiziksel olarak etkilememiş olabilir ama yazın oyuncu alırken göreceğiz etkilerini. Kaç tane büyük oyuncu her hafta saldırıya uğrayan bir takıma gelir ki?! Bence macera ve bol para aramıyorsa gelmez. Bu yaşadıklarımızın acısı uzun vadede çıkacak bizden.

Her neyse bu kadar karamsarlık yeter. Tarih yazan Fenerbahçe Ülker'i de unutmamak gerek. Son maçında 24 sayı geriden gelip kazanma hırsı neymiş gösterdiler. Helal olsun!

Umarım kalan maçlarda şans bizim yanımızda olur ve şampiyon olabiliriz. Herkese iyi haftalar..

En Son Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol