Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Tükürdüğünü Yalamak‏
Tükürdüğünü Yalamak‏
14.05.2015

Güzel hayaller ile başlamıştık boş statlar ile devam ettik en sonunda bu hale düştük. İsmail Hoca için geçen yazımda birazda olsa kadro tercihleri hakkında akıllandığını yazmıştım tabi jet hızıyla yalanladı ve tükürdüğümü geri yalattı. Selçuk oynar da gol atman gereken taraftarı mutlu etmen gereken maçta oynamaz. Bunu 20 yaşında ki ben mi söyleyeceğim yoksa F.Bahçe'de sayısız maça çıkmış çok şeye şahit olmuş sen mi anlayacaksın?! Oyuncuların, teknik ekibin ve yönetimin birazcık olsun akıllanacağını bilsem ne kaybedilen puana ne kaçan şampiyonluklara üzülürüm ama bizde olgunlaşma hatalardan ders almak yok inadına üstüne gidip kendini rezil etmek var.

2.dk'da gol atınca gole sevinmenin dışında birde sonunda bir maçı rahat rahat izleyebileceğiz diye düşünürken golü yedik. Pozisyonun neresinden tutsak elimizde kalıyor. Köşe vuruşunda, ceza sahası içinde ki yayılış hatasını PTT liginde yapıldı mı maç çıkışında taraftar sahaya girer o derece saçma bir hataydı. Maça Selçuk değilde Meireles ya da Alper ile başlasak çok şey değişir miydi bilemiyorum çünkü maçın daha ilk dakikasında bile sanki son dakikalarmış gibi telaş içindeydiler bu düşünceyle kazanmamız bir mucize gibiydi zaten. Hakeme gelirsek hem lehimize hem alehimize bir çok yanlış karar verdi, yani rezaletti. Dediğim gibi sahaya çıkarılan kadro da Selçuk gibi bir soru işareti vardı. Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak hala devam etse de bu kafayla seneye bile şampiyon olamayız.

Şimdi elimize ne geçti? Büyük bir muamma. İstifa etmek çözüm müdür? Değildir. Geçmiş zaman geri gelir mi? Gelmez. Elimizden gelecek tek şey bugünden ders almak ileriye rotamızı ona göre çizmek. Aklıma gelmişken bir konuya daha değinmek istiyorum Passolig deyip durdular ama hiç bir işe yaramadı yine tribünümüz kapalı madem küfür edildi sen bunu tespit et gereken kişi veya kişilere cezasını ver ama tribünü kapatacaksan niye bunu getirdin ki?! Bizde salaktık inandık! Haftaya Pazar günü işin rengi belli olacak bakalım. Herkese iyi haftalar.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol