Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Köşeli Jeton‏
Köşeli Jeton‏
10.05.2015

İsmail Hoca'nın bazı şeyleri idrak ettiğini görmeden ölmek istemiyorum. Özellikle oyuncu tercileri kısmında. Volkan, Gökhan, Caner, Bekir, Egemen, Mehmet, Emre, Alper, Diego, Sow, Emenike 11'i bol gollü bir maç olacağının işaretçisiydi. Tabii bunda defansımızın rezilliğinin de katkısı unutulmamalı. Bekir'in, Batuhan'a karşı acizliği gözler önüne serildi bu maçta. Sivasspor'a karşı duramayan bu defans Avrupa'ya karşı mı duracak?! Çok şüpheliyim! Başlığımın sebebi oyuncuların gösterdiği hırs ve inattır. Önünden geçen topa müdahale etmeyen adamların böyle mücadele etmesi hem sevindirdi hemde şaşırttı, demek ki işin ciddiye binmesi gerekiyormuş.

Alper ve Diego iyi ikili oldular, tabii önlerinde ki adamada bağlı. Özellikle Diego bugün kendini gösterdi ve maçı kazanmamıza neden oldu. Önceden yaptığı gibi Diego-Selçuk değişikliğini yapmayarak az çok bir şeylere teşhis koyduğunu da belli etti İsmail Hoca. Volkan'a gelecek olursak, defansın hatalarının yükünü çekiyor ayrıca yediği jeneriklik gollerde kendisinin hatası büyük orası ayrı. İsmail Hoca'nın anlaması gereken bir şey daha kaldı ki o da Webo! Belki senenin başında daha fazla oynasaydı şampiyonluğumuzu ilan etmiştik ama kısmet bu duruma düşüp tırnak yemek, tırnak bittikten sonra da çıldırıp kafayı yemekmiş.

Sivasspor çok iyi mücadele etti onları da tebrik etmek lazım. Tartışılmasına bile gerek olmayan pozisyonlarda bile başta Sergen Yalçın olmak üzere oyunculardan Burhan, Mehdi Taouil, Aatif ve Batuhan; hakemle gereksiz münakaşaya girerek baskıya almaya çalışıyorlardı ki başardılar da. Yine rezalet bir hakem yönetimi vardı. Ayrıca Mehdi Taouil'in hakeme gözlük işareti yapması da işin gerçeğini ortaya çıkarıyor ve ne kadar haklı olduğu da ortada. Rahmetli Hüseyin Nihal Atsız'ın, İtalyan lideri Benito Musolini'ye yazdığı Davetiye şiirinin çok sevdiğim bir mısrası vardır ''Din arabın, hukuk sizin, harp Türklüğündür.'' Burada anlayacağımız üzere Futbol=Bizim, şeref yoksunluğu onlarındır. Bu oyuncular nasıl sabrediyor hala anlamadım, adamlar göz göre göre tiyatro yapıyorlar. İyi oyuncular tebrik etmek lazım. Senenin başında Fenerbahçe çok penaltı kullanıyor diye bütün Türkiye ağladı. Protesto gösterileri düzenlendi. İstediklerini de aldılar artık hakemler faul bile çalamıyorlar.

Hafta içi Çarşamba günü SAİ Erciyesspor maçımız var, 4. yıldıza az kaldı. Ahtapot Paul bile çaresiz kalırdı bu maçlar karşısında. Herkese iyi haftalar

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol