Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 3 TEMMUZDA YIKAMADINIZ, 4 NİSANDA ÖLDÜREMEDİNİZ
3 TEMMUZDA YIKAMADINIZ, 4 NİSANDA ÖLDÜREMEDİNİZ
21.04.2015

Ve biz 20 Nisanda lider olduk , 20 Nisanda EUROLEAGUE’de FINAL FOUR’a kaldık . Allahın izniyle de 17 MAYIS’ta EUROLEAGUE ŞAMPİYONU , 31 MAYIS’ta da 4 YILDIZI TAKAN İLK ŞAMPİYON olacağız .

Dün pazartesi sendromu yaşayanlara inat mutlu MUSMUTLU bir güne tanık oldu tüm FENERBAHÇE’liler . Basketbolda gruplarda fırtına gibi esen FENERBAHÇE, ülkemizde dahi kimi basketbol yazarlarının şans vermemesine inat 3-0 ile ezdi geçti son şampiyonu . Bu sezon ki CSKA Moskova ,Barcelona , OIympiakos , Panathinaikos zaferlerine bir yenisi daha eklenmiş oldu . Bize bu sevinci yaşatan , MACCABI ELECTRA’yı dün TEL AVIV’de ezen ve binlerce İSRAİL’liyi susturup ağlatan, koçlarına taktığı kravatı yedirten bu takımla ne kadar gurur duysak azdır . Madrid’de oynanacak 4’lü finallerde tüm rakipleri çoğu maçta izlemiş olarak söylüyorum inanın bana kadro olarak hepsinden yukarıdayız tek eksiğimiz onların buralarda oynamış olma alışkanlıkları ve ondan ileri gelen tecrübeleri . O farkı da 15 kez FINAL FOUR oynamış ve 9 kez EUROLAGUE şampiyonu olmuş KOÇ OBRADOVİÇ ile kapatacağımıza inanıyorum . Şimdiden hazırlanın AVRUPANIN BASKETBOLDA EN BÜYÜK KUPASI’nın müzemize gelmesine çok az kaldı .

Aziz Başkan’ı eleştirebilirsiniz , sevmeyebilirsiniz ama geldiği bugünden bu yana Kadın Basketbolundan Erkek basketbola , Voleyboldan Masa Tenisine , Atletizmden Yüzmeye , Kürekten Boksa tüm amatör branşlarda zirveye oynayan ve rakiplerini ezen bir FENERBAHÇE yarattığı için ona şükran borçluyuz.Üstelik ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlara rağmen … .Zira amatör branşlarda gelir neredeyse hiç yokken giderler her zaman kulüplere mali külfet olarak yansısa da bunu asla bir kaçış bahanesi olarak görmeyip bilakis TÜRK SPORUNA ve SPORCUSUNA sahip çıktığı için SAYGI DUYMALIYIZ. Teşekkürler AZİZ BAŞKAN .

Gelelim LİDERLİK maçımıza . Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Türk Futbolunda herkes tarafından asla hak etmediği bir saygı gören ama kanaatimce içinde FENERBAHÇE düşmanlığı bulunan ve yenilgiye , başarısızlığa hep bir kılıf arayan ŞENOL GÜNEŞ dün yine duruşunu bozmadı , Sakin ve ukala maç yorumları ile göstermelik olarak centilmenlik yapan bu zat kanımca sinsi bir FENERBAHÇE düşmanıdır. Dün maç sonu yorumlarda yaptığı saçma sapan açıklamalara gereken cevabı veren İSMAİL HOCA’ya helal olsun diyorum .

Kısa bir not olarak dünkü maçta Trabzonsporluların ,Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi içinde bulunduğu ve bu yüzden maçta FENERBAHÇE’yi destekleyerek BURSA’nın puan kaybetmesini beklediği açıklamasını yapan ŞENOL GÜNEŞ’e bir bilgi vermek istiyorum . Sevgili ŞENOL GÜNEŞ sen değil 4. , şampiyon bile olsan AVRUPAYA gidemeyeceksin çünkü sen AVRUPA KUPALARINA katılamama cezası aldın. Bunu bile bilmeden nasıl antrenörlük yapıyorsun şaşmaktayım . Hepsini geçtim TRABZON şu şartlar altında her şeyi ister ama FENERBAHÇE galibiyetini istemez. O yüzden geç bunları …

Kadıköy’de ki son 3 maçta da sırasıyla Galatasaray ,Beşiktaş ve Bursaspor ile çok mühim maçlara çıkıp üstelik de gol bile yemeden kazanan bu takım ŞAMPİYONLUĞU anasının ak sütü gibi hak ediyor . Derbilerde 4 puan geride oynadığı ve olası bir mağlubiyet ve beraberlikte ligden kopacağını , dünkü maçta galip gelemediği takdirde üçüncülükte kalacağını bilerek sahaya çıkmak ve ligin en güçlü 3 takımına karşı yüksek stresli maçlarda kazanmayı bilmek ancak BÜYÜK TAKIMLARIN başarabileceği iştir.

Dün çok zor ve çok mühim bir galibiyet alırken , stresten tırnaklarımızı yiyip totemler yaptığımız bir gece yaşadığımızı da inkar edemeyiz. Bursaspor gerçekten çok diri ve hızlı bir takım. Abarttığımı sanacaksınız ama Bursaspor bence Beşiktaş’tan daha iyi bir takım . Özellikle Belluschi , Ozan ,Volkan , Fernandao ,Şener ve Serdar Aziz 3 büyüklerde oynayabilecek kaliteye fazlasıyla sahipler. İşte bu ortamda Egemen ve Meireles’in olmamasına bir de KUYT’ın daha ısınırken sakatlanması da eklenince sahaya ileri uçta 3 forvet ile çıkmak zorunda kaldık . Kuyt her ne kadar hücüm 3’lüsünde gözükse de bir orta sahadan çok daha fazla mücadele eden ve top kazanan rolde oyuna katkı yaptığı için ilk 45 dakika istediğimiz oyunu sahaya bir türlü yansıtamadık . M.Topuz,Diego 18 dışında kalınca geriye sadece tek hamle hakkımız kalmıştı ve İsmail Hoca’da HASAN ALİ KALDIRIM’ı alarak bize maçı kazandıran hamleyi yaptı lakin bir tek detaydaki hata ile. Çünkü izleyenler görmüştür 2.yarının ilk 5 dakikası hariç CANER alışık olduğu sol çizgi yerine devamlı sağ çizgide GÖKHAN GÖNÜL’ün önünde oynadı ve beklenen etkisi sağlayamadı.Sağ ayaklı SOW’un sadece kendisini iyi hissediyor ve mutlu oluyor diye solda oynaması da ayrı bir mevzu zaten . Dün 2. Yarının 45-65 arası çok iyi oynarken özellikle 70den sonra kontrolü Bursa’ya kaptırdık . Ve kalemizde net tehlikeler atlattık.Volkan’ın müthiş kurtarışı , Hasan Ali’nin doğru zamanda doğru yerde oluşu , Webo’nun fırsatçılığı olmasa dünkü maçtan 3 puan almamız hayal olabilirdi. Emenike maalesef artık bu takımda anca kulübede oturabilir o da en fazla 7 hafta daha. Çünkü hem kafa olarak hem fizik olarak bitmiş bir EMENIKE izliyoruz. Kuyt bir an önce takıma dönmeli.Seneye onun boşluğunu doldurmakta ne kadar zorlanacağımız şimdiden aşikar. Allah EMRE ve MEHMET TOPAL’a sakatlık vermesin . Şampiyonluk için en kritik dönemeçteyiz ESKİŞEHİRDEN gelecek 3 puan ile son 6 haftaya zirvede girmek evimizde Balıkesir ileoynayacağımızı da hatırlayınca ŞAMPİYONLUK BAYRAKLARI yavaştan hazırlanmalı diye düşünüyorum .AMA ÖNCE ESKİŞEHİR’i yeneceğiz sonra :) … Trabzon-Beşiktaş , Galatasaray- Beşiktaş maçlarının sıkışacağı son 6 haftalık periyotta artık ipler FENERBAHÇE’mizin elinde .

Fenerbahçenin kurşun geçirmez sarı lacivert çubuklu formasını üstüne giymiş bu yürekli takımı ŞAMPİYONLUK KUPASI kaldırıken görmemiz en çok onların hakkı. KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU TAKIM HERKESTEN AMA HERKESTEN ÇOK DAHA FAZLA HAK EDİYOR BU ŞAMPİYONLUĞU .

HE BU ARADA UNUTMADAN DA SÖYLEYEYİM :) BÜYÜK KAPTAN ALEX DE SOUZA İstanbu’la ayak bastığı günden beri de her şey FENERBAHÇE için mükemmel gidiyor .Ayağın uğurlu geldi kaptan :)


MAÇIN 3 ADAMI : PIERRE WEBO – EMRE BELÖZOĞLU – VOLKAN DEMİREL .
NOT : Otobüsümüze yapılan alçakça saldırıyı ,bu adi terörizmi Tİ’ye alıp kendi otobüsünü TRABZON-RİZE arasında kullanan ve kameraları da yanına alan FUTBOL ŞOVMENİ’NE selam olsun …

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol