Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Fener Nasıl Saplar ?‏
Fener Nasıl Saplar ?‏
23.03.2015

Geçen hafta berbat bir oyunla yenildikten sonra böylesine bir haftada ne taraftarın ne de şampiyonluk yolunun affı yoktu. Beşiktaş ise Avrupa'dan kötü bir şekilde elenmiş, taraftarını F.Bahçe galibiyetiyle sevindirmek istiyordu. Buna da uygun şekilde başladı maça. Lider olmasının hakkını verdi Beşiktaş. Ama cezasını da kaçırdığı pozisyonlarla ödedi.

Fenerbahçe topla hücuma çıkarken çok büyük pres gördü ve oyunun belli bölümlerinde kendi yarı sahasına kapanmak zorunda kaldı. Maç başlamadan sakatlanan Gökhan'ın yerine 11'de görev alan Mehmet Topuz kötü bir oyun sergilemedi. Zaten Beşiktaş daha çok Gökhan Töre ile sağdan geldi ve Caner'i zorladı. Bizde uzun toplarla Emenike'yi topla buluşturmaya çalıştık ama işe yaramadı.

Bilić'e kendi bölümü yetmedi sahaya girmeye başladı ve hakemlerde buna izin verdi, sonuç olarak pek işe yaramadı ama olsun. Emenike'nin yaptığı terbiyesizlige gelirsek, kimse ona bu kadar çok fırsat vermek zorunda değil. Tamam zor zamanlar geçirirsin kabul ama bütün sene zor zaman geçireceksen git evinde geçir bize bulaşma. Bundan sonra eğer o formanın biraz gururu varsa İsmail Hoca'da Emenike'yi oynatmaz. Bundan sonra ne attığı golden hayır gelir ne de atacağı pastan. Bir kere artık taraftar onu sevmiyor. "Kara Boğa" dediğimiz adam gitti "Kara Fatma" geldi. Bugün bir kaç yerde şöyle şeyler okudum: Sow'un kenara geldiğini görünce formasını çıkartmış falan filan. Ee madem öyleyse bu adamın eliyle yüzüyle yaptı hareketler ne madem. Adamı zorla sahaya geri getirdik.

Artık hiç bir şeyin telafisi yok. Kaybedilen her puan bizi şampiyonluktan uzaklaştırır. Eğer bugün biz bu kadar çok puan kaybedip hala kopamadıysak bunun en büyük nedeni forvetlerin beceriksizliğidir. Artık geriye Sow, Webo ve Kuyt kaldı gibi gözüküyor. Kuyt ve Webo daha rahat ancak Sow daha stresli. Çünkü o da bu sene başarısız. O da gol kaçırmaya devam ederse hele ki bu kadar stresli haftalarda taraftar hiç affetmez. Ama her şeye rağmen 90+1'de gelen golle sesim kısılasıya kadar bağırıp, bir birimizi tanımadığımız adamlarla sarılıyorsak daha hiç bir şey bitmemiş demektir. F.Bahçe-G.Saray maçı için yenen şampiyon demiştim bu maç içinde aynısını dedim. İleriki haftalarda ne kadar haklıyım göreceğiz. Haftaya Cumartesi günü Rizespor maçı var, ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız hep beraber izleyeceğiz. Hepinize iyi haftalar.

En Son Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol