Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 CİMBOMU YENMİŞSİN NE FARKEDER … ŞİMDİ BEŞİKTAŞ’I YENSEN NE FARKEDER !
CİMBOMU YENMİŞSİN NE FARKEDER … ŞİMDİ BEŞİKTAŞ’I YENSEN NE FARKEDER !
16.03.2015

Dün sahada tek kelime ile REZİL bir FENERBAHÇE izledik. Golü atan Mehmet Topal dahi kötü oynadı diyebiliyorsam varın gelin siz benim yerime SOW,EMENIKE,KUYT,BRUNO ALVES için ne düşünüyorum karar verin !

1-1 yakalanmış gol için saldırman gerekirken topu ta orta sahadan SAÇM SAPAN VURUP kornere atan ALVES mi daha kötüydü , yoksa amatör kümede oynayan kalecilerin bile yapmayacağı bir hata yaparak son dakikalarda takımı mağlup duruma düşüren VOLKAN mı ? Tüm maç sahada hayalet gibi dolaşan SOW mu ? Ayağına aldığı her topu ezen EMENIKE mi ?

7-8 yaşımdan üniversiteye başlayana kadar alt yapılarda futbol oynadım . Fenerbahçe ,Kartalspor vs,vs . santrofordum , yıldızlar ve genç takımlarda gol krallıklarım oldu. Beni tanıyanlar zaten bilirler belki de iyi bir futbolcu olacak iken rahmetli babamın MÜHENDİS olmalısın oğlum sevdası yüzünden tam profesyonel olacak ve o zamanlar 1.ligde oynayan İSTANBULSPOR’a imza atacakken hayatımın en pişman olduğum kararını verip futbolu bıraktım.Bunları neden mi yazıyorum. 2-3 ay sezen başı kampı yesem ve sıkı çalışsam , bizim futbolcuların sahip olduğu maddi,manevi tüm destek bende olsa inanın bana şu kazma EMENIKE’den çok gol atarım ! size şimdi bir rakam vereceğim.ligin 24.Haftası oynanıyor ve EMENIKE 4 gol atmış !!! Sow uçuyor mu sandınız ? o da 8 gol ! ama olsun 10 numarada oynayan DIEGO skora katkılı oynuyor ? O da SIFIR gol atmış .

Ya Allah aşkına söyleyin forveti bu kadar REZİL olan bir takım ŞAMPİYON olabilir mi ?

Kimse bana GALATASARAY galibiyeti sabebi ile futbolcuları hatta teknik adamı övmesin.Bu takım 16 yıldır başında hangi hoca olursa olsun,11’de kim oynarsa oynasın CİMBOM’U YENMİŞTİR VE YENECEKTİR DE.

O maçlara oyuncuları motive etmek , onlara taktik vermek bir hoca için en kolay iştir.Ama asıl mesele özellikle de derbi sonrası gelen maçlarda DERBİ ZAFERİNİN mana kazanabilmesi hususunda 3 PUAN alarak seri yakalamaktır.

Dün ben 90 dakika maç izledim ve sahada 1 tane bile maçı kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan, maça konsantre olmuş oyuncu göremedim. Geçen hafta iyileşmesi için DUALAR ettiğimiz ama maça ancak sonradan dahil olan ALPER iyileşmiş ama hala yedek ! Bu takımın en yüksek form yakaladığı dönemde takım dizilişinin en önemli parçası MEIRELES yedek ! Geçen hafta KUYT-EMENIKE-SOW ve arkalarında DIEGO ile başladın ve kalende tehlikeler yaşadın tüm bunlardan ders çıkartamamışsın ki yine aynı 4’lü ile maça başlıyorsun! Emre yorgun ! Caner ve Gökhan ETKİSİZ! , hakkını vermek lazım MESUT BAKKAL!ın öyle akıllı bir taktikle maça başladı ve GÖKHAN ve CANER’i kitleyince FENERBAHÇE’nin eli kolunu bağladı . Bu takım sahada fiziken yorun ama daha önemlisi kafaca yorgun! 1 hafta önce oynamışsın derbiyi ama hala akıllar o maçta kalmış ! Yazık İSMAİL HOCA için ne kadar yazık ise FENERBAHÇE takımı için çok daha büyük yazık ! Düşünsenize haftaya BEŞİKTAŞ’ı yenersek ki yeneceğimize adım gibi eminim, hala BEŞİKTAŞ’IN gerisinde olacağız ve üstelik de 2 maçta da BEŞİKTAŞ’ı yendiğimiz halde . He yok BEŞİKTAŞ’ı yenemezsek diyorsanız ? E o zaman bu seneye geçmiş ola.

Bir takım düşünün ki kamuoyunun genel kanaatine göre ligin açık ara en iyi kadrosu ama lig bitimine 12 ve 10 hafta kala 2 sefer lige devam mı ? yoksa tamam mı ? maçına çıkmak zorunda kalıyor ! Rakiplerimiz , özellikle de Beşiktaş rezil oynadığı maçları bile kazanırken sen iyi oynarken bile kaybediyorsan zaten kötü oynama lüksün yok.Hele bu KAZMA forvet hattın ile HİÇ yok.

Artık yapman gereken radikal değişiklikler olmalı ! Takım 39 gol atabilmiş ! Lalettayin bir takımdan değil koca FENERBAHÇE’den bahsediyorum ! Mersin İdman Yurdu kadar bile gol atamayan FENERBAHÇE’den ! Bu sene bu forvetlerle nasıl geçer diye haftalar evvel yazmıştım FENERBAHÇE taraftarı kanser olmadan sezonu bitirir ise ilk işi SOW ve EMENIKE ‘ye takım bulmak ve satmak olmalıdır! Yazıktır.Semih Şentürk bu kulübün çocuğuydu bu vatanın evladı idi diye mi Kadro dışı bıraktınız sonra da teşekkür bile etmeden yolladınız ! yerine aldığınız 12-13 milyon EURO verdiğiniz adamlar bizi rezil ediyorlar .EMENİKE kötü , berbat! ama SOW’u kimse konuşmuyor .Sow sahada adeta kaçak dövüşüyor, Emenike en azından kötü de kullansa topa gidiyor, top istiyor.SOW bizim takımı adeta 10 kişi oynatıyor! Uzun lafın kısası , Bu takımdan umut kesilmez ama fazla da POLYANNA’cılığı sevmem . Beşiktaş’ı yeneceğimizin garantisini verebilirm ama kimse kızmasın bir sonraki hafta ESKİŞEHİR deplasmanında bu takım ne yapar bilemem. Tek bildiğim haftaya şu kadronun sahada olmak zorunda olduğudur.

VOLKAN*GÖKHAN-ALVES-EGEMEN-CANER*TOPAL-EMRE-MEIRELES*ALPER-KUYT-WEBO

GALATASARAY maçında yaptığı kurtarışla bize 3 puanı getiren ama dünkü fahiş hatası ile mağlubiyetimizde 1 numaralı sebep olan VOLKAN’dan tutun en ileri uçta oynayan kazma santroforlarımıza kadar artık kalan 10 maçta HATASIZ , İSTEKLİ, ARZULU ve FORMAYA yakışır bir mücadele bekliyorum.Aksi takdirde bırakın ŞAMPİYONLUĞU , Şampiyonlar Ligi bile hayal olur .

Yine de FENERBAHÇE’nin olduğu yerde umut tükenmez diyip şöyle bir kehanet ile yazımı bitireyim.

ŞU 3 MAÇTA 9 PUAN AL , ŞAMPİYON OL .

Not : Bir kulüp başkanı hayal etmenizi istiyorum .Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi , Başkanı olduğu kulübü 2. Planı atıp ben FENERBAHÇE’liyim ve bu maçı FENERBAHÇE için oynayacağız desin ve Galatasaray ŞAMPİYON olamasın FENERBAHÇE olsun istiyorum diye beyanat versin. Ülke şu an sadece ama sadece BUNU konuşup FENERBAHÇE’ye giydiriyordu ! ŞİMDİ NE OLDU PEKİ ? sustum , nokta …

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol