Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 TEK YÜREK FENERBAHÇE
TEK YÜREK FENERBAHÇE
08.03.2015

Fenerbahçe bu gece Kadıköy'den Galatasaray'a çıkış olmadıgını 17. sene yine gösterdi..Bu gece kazanacagını geçen hafta yerden yere vurulurken baglandıgım spor programlarında iddialı bir şekilde dile getirmiştim..Yine yanıltmayan futbol takımımızı ve teknik kadromuzu canı gönülden kutluyorum..Rakipte Melo ve Semih 'in olmayışı çok avantajlı bir durumdu Kadıköy canavarı Fenerbahçe için..Fakat Emenike ve Sow'un son derece silik oyunları bu avantajı kullanmakta fayda getirmedi..Mehmet Topal,Diego,Emre üçlüsü göbekte çok iyi işler yaptı bu gece..Diego bence çok hareketliydi,açtı,istekliydi..Topal bence sahanın en iyisiydi..Taraftar çok sabırlıydı..Son ana dek full destek verdi Emenike ve Sow'a dahi tepki vermedi ki tepki verseler yüzde yüz haklılarken..

Caner çok iyi çalıştı..Dirk Kuyt ne kadar degerli bir oyuncu oldugunu ispatladı attıgı golle taçlandırdı güzel oyununu..Galatasaray takımı çok silikti tabii bunda Fenerbahçe'nin mutlak baskılı oyununun etkisi çoktu..Gelecek adına çok degerli bir galibiyet bu Fenerbahçe adına..Taraftarlar tıpkı 100.yılda oldugu gibi tek yürek olunca bir başka güzel ve güneşli Fenerbahçe..

Kaleci Volkan bu ülkenin en iyi eldiveni oldugunu bir kez daha ispatladı..muslera ile kıyaslamak dahi çok ayıp olur futbol adına..

İsmail Kartal geldigi günden beri destek olunmalı diye yırtınan biriyim..Bugünde aynı sözlerdeyim..Bu gece dogru 11 çıkardı,korkmadı,saldırdı,yerinde degişiklikleriyle geceye imzasını attı..Tebriklerim hocaya..Ona güveni şanlı taraftar arttırdıkça o çok daha güzel şeyler yapacaktır..inancım tam.

Stadda şeref tribünündeki güzel görüntüler de dev derbinin ismine yakışır nezaketteydi..Yakışanı yaptı Fenerbahçe yönetim kurulu..

Golden sonraki sevinç gösterileri camianın nasıl tek yürek oldugunun göstergesiydi..Asbaşkan Şekip Mosturoglu'nun eski yönetici Murat Özaydınlı ile arka camdan izleme totemi gol sonrası müthiş bir sevinç tablosuna dönüştü.Bir Fenerbahçe'li olarak camiamı seviyorum,sözde objektiflik adına tarafsızlıgı oynamayı sevmiyorum..Ben tarafım,Fenerbahçeliyim..Bu benim en güzel apoletim..Sezon sonu için sezon başı neler dediysem aynı düşüncelerdeyim..Bu takım yürüye yürüye 20 diyecek ve şampiyon olacak..Yanılır mıyım ?Siz beni iyi bilirsiniz..Takdir sizin..Saygılarımla..

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol