Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 İYİ OYNASAN KAÇ YAZAR GOL ATAMADIKTAN SONRA !
İYİ OYNASAN KAÇ YAZAR GOL ATAMADIKTAN SONRA !
02.03.2015

Ligin ilk yarısını müthiş bir form tutarak kapatan ve 2. Yarıya da deplasmanda 2 galibiyet üst üste alarak başlayan FENERBAHÇE’yi görünce ligin sonunun hemen hemen şekillendiği ,bu form grafiği ve oynadığı pozitif futbol ile sene sonu ipi göğüslemesinin çocuk oyuncağı olacağını düşünenlerin sayısı oldukça fazla idi . 3 derbiyi de KADIKÖY’de oynayacak olmanın avantajı bir yana rakiplerin etkisiz ve silik futbol aldıkları galibiyetlere rağmen onlar adına IŞIK vermiyor idi.

Sonra birden ne mi değişti? Aslında inanın bana oynana futbol olarak hiçbir şey değişmedi. Topla oynama yüzdesi değişmedi.Girilen gol pozisyonu sayısı azalamadı bilhakis çoğaldı . Değişin neydi biliyor musunuz ? Forvet hattımıızn bizim beynimizdeki YERİ ve GÜVENİLİRLİĞİ değişti. Evet kastım SOW-EMENIKE-WEBO ve KUYT ile kurulu tamamı yabancı forvet hattımız . Ligde 22 maç geride kalmış ama düşünseniz ŞAMPİYONLUĞA oynayan bir takımın 10 gol atan oyuncusu yok. BU FORVET HATTI geçen sene bizi resmen kandırmış . Webo ve Kuyt hem yorgun hem yaşlanmış. Emenike kendini büyük futbolcu sanmaktan psikolojisi dağılmış.Sow ise ne yaparsam yapayım taraftar ‘’MOUSSA MOUSSA’’ diye bağırıyor nasıl olsa havasında !

2. yarı başında MOUSSA SOW yok iken 2 maç üst üste kazandık hatırlayın.Neden mi? ALPER o zaman sol açık oynuyor ve gerçekten de takımı ateşliyor idi.Arakasında CANER ile beraber o koridoru hallaç pamuğu gibi dağıtıyorlardı.Bu hafta o sol koridorda kim oyandı peki ? KADLEC – SOW . zaten fazla yorum yapmama gerek yoktur herhalde .

Bu takımda bazı taşların yerinin değiştirilmesi lazım .HATTA LAZIM AZ KALIR .ZORUNLU.ZARURİ. KANUN KADAR ŞART. Son 4 maçta alınan 1 galibiyet kaybedilen 7 puanla kaçan liderlik ve ve buna rağmen hala oynanan iyi futbol ve kaçırılan onlarca gol. O halde şapkayı önümüze koyup düşünmeliyiz. Bu takımda başarılı olmanın şartları apaçık ortada .

1. ALVES – EGEMEN hattını asla bozmayacaksın
2. MERT ne kadar sevsek de asla bir VOLKAN değil.
3. GÖKHAN-CANER ikilisi özellikle de CANER bu takımın OYUN KURUCUSU, onlarsız maça başlamayacaksın.
4. ALPER!i bu takımda sol öne yazacaksın diğer 2 forveti sonra maça göre seçeceksin.

Bunlar olmazsa olmaz lar. NE YAPTI İSMAİL HOCA ?

Zaten CANER-EMRE-ALPER-VOLKAN eksikti bunlara ALVES’i yedek soyundurarak , oyuna girdikten sonra ne kadar etkili olduğunu gördüğümüz EMRE’nin yerine de 3 defasnif orta saha ile oynayarak hata üstüne hata ekledi . Gol atmamız ve kazanmamız gerekn bir maçta böyle acemilikler ÇAYLAK bir hoca tarafından yapılırdı zaten. Unutmadan artık birisi bu takımda SOW!un bana ne iş yaptığını ve neden hiç oyundan alınmadığını lütfen izah etsin . Maçta her ne kadar eleştiri yapsak da 3 PUAN alamamamızın sebebi sadece ama sadece MOUSSA SOW’un bencilliği , egositliği , cimrilğidir. Roller değişip WEBO topla gitse ve SOW yanında boş kaleye koşu yapsa idi şu an sizlere çok daha mutlu yazılar yazıp hafta sonu LİDER olacağımızı haykırıyor olacaktım .Ama bütün medya ve basın kuruluslarını takip ettim bunu irdeleyen bir tek kişi yok .

Artık 4 puan gerideyiz üstelik de beğenmediğimiz herkesin eleştiri yağmuruna tuttuğu gelen geçenin 4 çektiği ve dalga konusu olmuş Galatasaray!ın arkasında.

Bizden daha iyi mi takımlar ? HAYIR

Bizden daha fazla mı gol pozisyonuna giriyorlar ? HAYIR

Gol averajları bizden iyi mi ? HAYIR.

Fark ne biliyor musunuz ? Gol vuruşunu yapan oyuncuları KİMSE KUSURA BAKMASIN lakin bizden daha iyi.Özellikle de bu sene daha iyi . Bizi SNEIJDER ile yendiklerini unutmayın . Biz hangi maçı bir oyuncumuzun extra performansı ile kazandık ki.Tamam bir ALEX performansı asla beklemiyorum ama sen DIEGO’yu alıyorsun .Ya adamı oynatamıyorsun. Ya adam bitik yanlış transfer yapmışsın ! O adam da son 2 senedir aldığın tek oyuncu . Koca FENERBAHÇE camiası , Yılların TRANSFER şampiyonu 2 senedir rakiplerinin sükseli transferlerinin haberlerini okuyarak neler düşünüyor dersiniz ? Eğer cebinizde AkREP var ise bilelim TARAFTAR olarak biz para biriktirir bu takıma bir GOLCÜ almasını da biliriz , MERAK ETMEYİN !

ARTIK GELDİK LİGİN YA HERRO YA MERRO HAFTASINA .

Bu maçı kazanamaz isek hadi geçmiş ola. Tren kaçar beyler .Ama ADIM GİBİ EMİNİM bu hafta eze eze GALATASARAY’ı yeneceğiz. Emaneten oturdukları o koltukta onlara rahat yok.Onlar da zaten EMANETÇİ olduklarını biliyorlar lakin havaya girdiler. ARTIK TOPARLANMA ZAMANI. Bu hafta sahada EMENIKE-SOW ikilisini aynı anda 11 de görmek istemiyoruz. VOLKAN dönüyor , CANER dönüyor , EMRE dönüyor , ALVES dönüyor ,ALPER de dönmeli. Ve sahaya ideal 11 ile çıkmalıyız.

BİZİM DAHA İYİ OLDUĞUMUZU BİZ NASIL BİLİYOR İSEK GALATASARAY’lı OYUNCULAR DA ADLARI GİBİ BİLİYORLAR. Ve unutmayın bizim zor günlerimizde bizi düzlüğe çıkartan CAMİADAKİ ölü toprağını atmamızı sağlayan YEGANE VARLIK , Galatasaraydır .

UZUN LAFIN KISASI . Önümüzde 5 haftalık çok zorlu bir fikstür var .Evimizde oynayacağımız GALATASARAY,BEŞİKTAŞ,BURSA maçları Arasında GENÇLERBİLİĞİ ve RİZE deplasmanlarına çıkacağız. Ama adım adım düşünmeliyiz. Beşiktaş’ın Avrupada yoluna devam etmesi zaten kadro kalitesi belli olan onlar için müthiş bir handikap ve bizim artık tek rakibimiz Galatasaray.Kimse bunu aklında çıkartmasın. O yüzden bu hafta sonu 55.000 kişi o stadyumu FENERBAHÇE’m için CENNET , Galatasaray için de CEHENNEM yapıp sadece galibiyet de yetmez , eze eze sahayı dar etmeli ve 2 farkla yenerek de olası puan eşitliği halinde +1 sayılacak avantajı yakalamalıyız.

16 yıldır süregeldiği gibi maç öncesi atıp tutanları , havaya girenleri PAZARTESİ günü göremeyeceğimiz biliyorum. Bu takım kendisini PAZAR günü affetirecektir ve sene sonunda da ŞAMPİYON olacaktır .

NoT: Güzel ülkemde zeka seviyesinin düşüklüğünü her gün yeni yeni test etmeye devam ediyoruz . Geçen sene Sivas’ta ‘’ŞİKE YAPSANA AZİZ’’ tezahüratları daha hala aklımızda iken bu hafta da Konya’da aynı tezahüratla karşılaştık. Birisi bizimle beraber haksızca şikeyle suçlanan SİVAS , diğeri bizim o sezon ki teknik direktörümüz AYKUT KOCAMAN’ın şu a çalıştırdığı KONYA . ALLAH ISLAH ETSİN NE DİYEYİM :(

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol