Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Rezillikler Geçidi‏
Rezillikler Geçidi‏
01.03.2015

Yazıma Rusya'da CSKA Moskova'yı deviren Fenerbahçe Ülker'e teşekkür ederek başlamak istiyorum. Kendi evimizde ki Akhisar yenilgisinden sonra büyük bir galibiyetle bizleri sevindirdiler ancak aynı şeyi futbol takımımız başaramadı. Aslında geçen hafta ki Akhisar Belediyespor yenilgisi belki hem İsmail Hoca'ya hemde oyunculara ders olur diye düşünmüştüm ama beni bir kez daha yanılttılar. Pas bile atamayan kaleye doğru düzgün isabetli şut bile çekemeden maçı bitirmeyi başardılar, olsun bu da bir başarıdır. İsmail Hoca orta sahada kullandığı Selçuk-Mehmet-Meireles 3'lüsünün kadroda ki amacı gol atmak olmadığı kesin, Sow ve Emenike verimsizliği diye bir şeyde var, hal böyle olunca Mert'le gol bulacaktık sanırım ona da vakit yetmeyince zor zar 1 puan aldık. Artık bana Sow'un %100'lük pozisyonların içine etmesi, Emenike'nin beceriksizliği normal geliyor, artık Güiza'dan nasıl bir beddua aldıysak akıl erdiremiyorum kaçan pozisyonlara. Ayrıca yediğimiz golde Mert'e bir türlü yakıştıramadığım bir goldü, defans topa müdahale bile edemedi. Rakipte o kaosu değerlendirdi ve maça önde başladı. Hakeme nereye kadar suç atacağız ki, elimize geçen fırsatları değerlendirmemiz gerekiyordu bu puan kayıpları başta sorumsuz oyuncuların. Egemen, bu Kadlec'ten daha iyi hücuma çıkardı daha iyi sol beklik yapardı. Hem belki o zaman Diego'yu 11'e alabilirdik. Belki böyle başlasaydık sahada bundan daha mantıklı şeyler yapardık. Alper'in yokluğu bizi bu kadar vahim hale düşürüyor bir de üstüne Emre'nin olmayışı bizi iyice bitirdi.

Bir şey beceremeyen Sow ve Emenike'ye destek çıkmak anlamsız. Sevebilirsin çok normal ama artık zarar veriyorlar bize. Biz onları kazanmaya çalışmayalım. Biz kocaman Fenerbahçe'yiz onlar bizim için uğraşsın, burunlarından kıl aldırmıyor.

Haftaya pazar derbi var puan kaybı bizi şampiyonluk yolundan uzaklaştırır, yenilgiyi düşünemiyorum bile. Haftaya inşallah maça gidip takımıma daha çok destek olacağım. İmkanı olan bütün taraftarlarımızında gelmesi lazım. Ben öğrenci halimle maça gitmek için uğraşıyorsam Kadıköy dolup taşmalı. En çokta başkanımız ve hocamız unutmamalı bu dünyada başka Fenerbahçe yok. Biz taraftarlar hep yanınızdaydık, bize yakışanı yaptıktan sonrada yanınızda oluruz ama iş cimriliğe ve vurdumduymazlığa gelince işler değişir. Biz kupa için sevmedik, delikanlı oluşunuz ve Fenerbahçe'li duruşunuzu sevdik. Düşmeyin gözümüzden.

Herkese iyi haftalar. Mart ayının güzel geçmesi dileğiyle...

En Son Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol