Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Otomatik Fener‏
Otomatik Fener‏
15.02.2015

Bu hafta, ''güne özel'' bir Fenerbahçe vardı sahada. Yine akıllı bir oyun bize 3 puanı getirdi. Maça golle başlamak stresi azaltsa da rakip baskısını arttırdı.

Orta sahada değişiklik ve daha ofansif bir kadro bizi hücumda güçlendirirken savunma zaafiyetlerini de beraberinde getirdi. Oyunu kendi yarı sahamızda kabul etmemiz, rakibin daha çok topla oynamasına yol açtı. Bu topa sahip olma avantajını iyi kullandılar ama bitiriciliklerinin kötü olmasının cezasını fark yiyerek ödediler. Alves'in çizgiden çıkardığı topta özellikle %100'lük bir pozisyonu değerlendiremediler bu da maçın ilk kırılma anıydı. İkinci devrede Diego-Selçuk Şahin değişikliği bize ilaç gibi geldi. Top bu sefer daha çok bizde kaldı. Akabinde ceza sahamız içinde Egemen'in rakip oyuncuya yaptığı müdahale net penaltıydı bu da maçın ikinci kırılma anıydı. Zaten bu saatten sonra Fenerbahçe oyunu kopardı yürüdü gitti. Tabiri caizse Trabzonspor'un acısını da Gaziantepspor'dan çıkardık. Uzun zamandır bu kadar farkla kazanamıyorduk açıkçası bu galibiyet bize çok iyi geldi.

Sow,Kuyt,Emenike 3'lüsünün bu maçta etkili olması sevindirici. Uzun zamandır eski performanslarını aratıyorlardı zaten Sow 2 attı 1 attırdı ki özlediğim Sow buydu. Emenike attı kaldı buna da şükür. Kuyt hem attı hem attırdı. Hepsi harika bir performans sergilediler. Mert hazır bir görüntü sergiledi, kurtardığı çok önemli bir kaç kurtarış var. Egemen-Alves ikilisi çok uyumlu ve bir birlerinin performanslarına doğrudan etki ediyorlar. Gökhan aynı Gökhan görevlerini eksiksiz yerine getiriyor. Caner bugün 1 asistle skora katkıda da bulundu aynı Mehmet Topal gibi. Diego oyunun içinde pek yoktu, etkisiz geçirdi günü akabinde ikinci devrede Selçuk Şahinle yer değiştirdi. Emre bugün sakindi öylede kalmalı.
Her şeye rağmen 5-0' lık ezici bir galibiyet vardı ortada. Böyle bir skoru aldığımız maçtan önce yaşanan tatsızlıklar bizim birliğimize beraberliğimize yakışmıyor. Liderlik için giden bir takımı niye protesto edersin ben anlamıyorum. Bu adamların morele ihtiyacı var, küfüre, ıslığa değil. Bu iş başkanlık işinden daha fazlası. Buz dağının görünmeyen yüzü Aziz Yıldırım'ın başkanlığı bıraktığında görüceğiz. Haftaya Pazartesi Akhisar ile maçımız var, Galatasaray maçına az kaldı kazasız belasız gitmemiz gerek. Bu yolda takımımızı yanlız bırakmamalıyız. İbret almalıyız ibret. Ya İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bir başkanımız olsaydı ne yapardık!

Maalesef ülkemizde belkide dar giyip erkeği tahrik etti diye tecavüze uğrayıp ölmeyi hak eden milyonlarca genç kızımız var. Biz kimiz?! Biz nereye doğru gidiyoruz?! Bizim eğitim sistemimiz bunu mu öğretiyor?! İlk önce kadınlarımızın kızlarımızın oralarına buralarına dil uzatacağımıza, biz niye bu kadar sapık bir millet olduk onu araştırmalıyız. Ne zaman kimin başına geleceği belli olmaz. Ne kadar iyi geçer bilmiyorum ama hepinize iyi haftalar ve iyi tatiller.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol