Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Gururlan Kanarya‏
Gururlan Kanarya‏
08.02.2015

Maç zaten beklendiği gibi olaylar üzerine başladı. Düzmece olan şeyler şike oluyor ama Ts başkanın hakemi araması sorun olmuyorsa doğru yerdesindir kardeşim burası Türkiye. Eğer hakemi arayan Aziz Yıldırım olsaydı, Pkk'nın doğuda ettiği özerklik, ceplerimizden çalınan paralar dahil her şey unutulurdu. Böylede tarafsız bir medyamız var çok şükür. Ama bunlara rağmen otopark mafyası olmak yetmiyormuş istersen Sicilya mafyası ol yinede gücün ancak bu kadar ezilmeye yetiyormuş. MHK görevini yapmamıştır, TFF rezalete çanak tutmuştur. Ne demek maç öncesi hakeme arayıp talimat vermek. Bundan cesaret alan her takım bundan sonra böyle yapar. Hakem, tarafsızlık diye bir şeyi hiçe sayarak kendi kariyerini de yok etmiştir. Tabi ki burası Türkiye bu hakem haftanın hakemi seçilirse de şaşmamak lazım. Yönetimimiz bir an önce bu işe el atmalıdır. Her şey konuşmakla olmuyor, icraat lazım. Ama bugün Fenerbahçe'nin diğer takımlardan en az 3-4 gömlek üstün performansını gördük(Forvetlerimiz hariç). Bu takımın şampiyon olacağına eminim, başta BJK VE GS olmak üzere bütün rakiplerimiz kıskanmışlardır ve bu mücadeleden utanmışlardır.

Maçın konuşulacak bir sürü yanı var, bir tanesi bitiricilik, Fenerbahçe'nin en kötü yanı. Eksiğiz ve forvetsiz oynuyoruz, Emenike küçük takımların büyük oyuncusu olabilecek kapasitede bir oyuncudur. Boşu boşuna hiç bir taraftarımız beklentiye girmesin. Fenerbahçe'nin aradığı forvet ne Sow ne Emenike'dir maalesef. Teknik yok beceri yok kapasitede yok. İlk geldikleri günlerde başta Sow olmak üzere attıkları gollerle taraftarın gönüllerini kazandılar ama gelişemediler, gelişemedikleri gibi düştüler ve sonuç olarak Güiza'yı aratmaya başladılar. Diğeri telaş, maçın ilk dakikasında bile sanki son saniye gibi telaşlı başladık. İstekli olmak güzel ama telaş ettik bir türlü organize olamadık. Bir diğeri de İsmail Hoca'nın sahaya sürdüğü kadro. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'undan korktuğu belliydi. İki tane defansif orta saha ile başlayarak bunu belli etti. Trabzonspor'un daha çok etkili olacağını bekledi ama kendi oyuncularımız İsmail Hoca'yı yanılttı. Öyle bir pres ve istek vardı ki sahada taraftarlar ve oyuncular birleşti. Selçuk Şahin önceki haftalardaki iyi performansını devam ettirdi, Mehmet Topal ise daha çok hücum bölgesinde etkili olarak savunmayı Selçuk'a bıraktı. Alper etkili ve kaliteli oyununu devam ettirdi ancak bencilliğine çare bulunmalı. Diego sahanın en iyisiyken oyundan alınması İsmail Hocanın en büyük yanlışlarından ilkidir. İkincisi ise Emenike'nin bu kadar uzun süre oyunda kalmasıdır. Kabiliyet yoksunu olmasına rağmen yeterince şans verildi kanımca. Öte yandan defansa hiç iş düşmedi desek yeridir, Volkan ara sıra macera arıyor umarım tekrar Shalke 04 maçındaki olay tekrarlanmaz.

25 şutun 9' u kaleyi bulmuş demek ki olmayınca olmuyormuş. Haftaya Cumartesi deplasmanda G.Antepspor mücadelesi bizi bekliyor. Umarım bugün ki hatalarımızdan ders almışızdır. Herkese iyi haftalar.

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol